Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
válasz
odinkain
üzenetére
Menj vissza Darkroot Gardenbe és farmolj lila mohát a növény-emberektől.
Vagy keresd meg a pyro vagy a shadow setet (mindkettő Blighttown-ban van), azoknak nagyon jó a méregvédelmük.
Esetleg Oswald-tól (a templomtoronyban álldogáló fószer) vehetsz egy mérgezés elleni gyűrűt, de annyira nem éri meg.
Ja, és a ragadós mocsárban gurulj, mert gyorsabb. -
odinkain
tag
Na párszor neki szaladtam ennek Blighttown boss-nak....azt kell mondjam, hogy élvezem a harcot és talán kezdem kicsit érezni is.
Ami viszont piszkál, hogy amíg befutok hozzá poisened leszek és kb 2 estus-t arra kell ellőnöm. Még holnap párszor neki szaladok és ha nem akkor irány a loot. Meg akkor már húzom a kardon is egyet.
Amin még gondolkodtam, hogy elindulok Valley of Drake felé....bár akkor két pályám lesz darabban.
-
válasz
Woodslave
üzenetére
En valamit nem jól csinálhattam mert semmi sem történt,úgy értem meggyujtottam a tüzet és vége.Nem volt választási lehetőségem vagy nem jól csináltam valamit..A zene ami nagyon tetszett az mindent vitt😊 kb 10x próbáltam meg mire sikerült,jó harc volt de artorias vagy ki az ügyesebb harcos😏😁De jó befejezés volt tetszett😁Mondjuk az a sok lovag útközben 😏De az utolsó kb 3 körben már rájöttem hogy eltudok futni mellettük😁
-
odinkain
tag
Na akkor jövök a ds2 ben felmerülőkérdésekkel 😁
Na akkor úgy látszik csak én maradtam a nyűgökkel....
-
Akkor minden jót nektek megyek a sőtét oldalra😁köszi mindenkinek a segirséget nélkületek nem ment volna😁

-
MageRG
addikt
Igazából három befejezés, ha beleveszed Priscilla (a láthatatlan boss) híres-hírhedt "befejezését" is. Ez működik a Remastered verzióban is.
-
válasz
Šolaire
üzenetére
Amugy azon gondolkodtam hogy ahogy bementem nem támadott meg lehet nem kellett volna megőlni de már mindegy😏Na vege is a játéknak,semmi különleges nem volt én meg vártam hogy irva lett két féle befejezés van.Megöltem és mentem a tűzhöz begyújtottam felrobbant vagy mi, és vége is.Jöttek a betük😁Már települ is a 2😏 23 nappal ezelőtt raktam fel,elég hosszú játék volt.Minden bosst megőltem ,és azért mindenhova benéztem😁 Gondolom másnak kevesebb idő is elég volt,nekem ennyi kellett.😏Na akkor jövök a ds2 ben felmerülő kérdésekkel 😁

-
válasz
Šolaire
üzenetére
Szép a képi világa😊 a fertöző lángos felfújt valamik fel idegesitettek mert nem lehet meguszni a mérgezést 😏 Nem túl nagy mapp, eleg hamar vegeztem vele kb egy óra volt! A bossnál meg csak a lábnyomát láttam érdekes volt,de eleg hamar meghalt.Végül is nem bántam meg hogy benéztem.A bosst nem parryzem nem igazán megy 😁Rádasul nagy a páncél amivel csak megüti az ellenfelet.Na de esek is neki meglátom hogyan alakul 😊
-
BOBAKILL
őstag
válasz
odinkain
üzenetére
Akkor jelenik meg Blighttownban ha először belépsz a Forest Hunter covenantba a macskánál és beszélsz vele. Ott lesz a macska mellett, a híd előtt a falnál.
Utána Blighttownban megjelenik a kerék alatt. Asszem hogy csak a Quelagg boss után lesz elérhető, ebben nem vagyok teljesen biztos.
Lényeg: Macska-Covenant-beszélgetés Shivával-Blighttown-kerék -
válasz
vorosmarti
üzenetére
En nem jászottam mással csak kontrollerel.Csak hallottam soktól hogy a ds billen nem.jó.De akkor rosszul tudtam és elhiszem hogy jó azzal is😁
-
Woodslave
félisten
válasz
odinkain
üzenetére
ja dehogy nem éreztem hogy az lettél volna. Nekem nem tetszett Manus, számomra nem volt az élvezetes harc. Mondjuk én jobban szerettem az "emberszabásúak" elleni harcot mindegyik souls játékban. Csak azért mondtam hogy nem lehet annyira összehasonlítani mert sztem a ds1 bossokat nem lehet még egy kalap alá venni a 3-al pláne nem a bb-vel illetve a dlc-vel.
orphan vagy ludwig nagyon durván nehéz de élvezetes harcok mert már én is egy idő múlva láttam mit csinálnak (mindig a mátrix jut eszembe, amikor elkezdi látni amit kell, a souls játékokban lévő bossok is ilyenek nekem). Először egy káosz az egész aztán folyamatosan tisztul le. Ezt az érzés egyébként a ds1 hozta a legkevésbé. Bár szükség nem is nagyon volt rá, mert a bossok nagy részét 1-2 próbára ledaráltam. Ezért szeretem a 3-at mert ott nincs "dps teszt" boss. Az egyben Nito azt se tudom hogy néz ki mert beestem a lyukba megláttam a legnagyobb valamit aztán addig ütöttem meg ittam az estust amíg meg nem halt. vagy a four kings is ugyanez, azt se tudnám megmondani milyen támadása van.
Ezzel szemben Artorius egy élvezetes harc még ha nehéz is mert van egy movesetje amit meg lehet látni illetve meg is kell. Ott nem tudsz beleállni és ütni amíg meg nem hal.
A bb-ben is van jópár ilyen amibe bele kell állni és ha elég fejlett vagy akkor simán levered ha meg valami gebasz van akkor szívás.
-
-
törölt tag
válasz
gborisz
üzenetére
Ahogy tánc-szőnyeggel, kormánnyal és kicseszett banánokkal........ is
szóval jah, nem ezen múlik. -
vorosmarti
senior tag
"Nem tudom mivel játszol,de azt mondják a ds számitógépen billentyűzettel el kell felejteni,mindenkép kontroller kell hozzá."
Én nem vagyok mérhető skill-ekben az e helyütt nagyon nagyokat mondó 1-2 kollégához, de a DS-ekben 1000 óra fölötti időm van, amelyet billentyűzet és egér segítségével abszolváltam. Ez csak megszokás kérdése sztem. Volt olyan Assassin's Creed amelyet a játszhatatlan mechanikája miatt hagytam abba, de a DS-ek esetén nincs ezzel baj.
-
odinkain
tag
Ps4 controller. Szerintem fent a gépházban lehet a baj
. Mondjuk már nem aggódom ezen mert másik játéknál is ez volt. Szerintem valami olyasmi lehet a gond, hogy túlságosan rágörcsölök, hogy le lehet esni és persze le is esem. A másik, hogy túlságosan beleélem magam egyes harcokba és azért esek le.
Nagyon jó példa erre, hogy a fenti Blighttown bornfire-től indultam végig mentem az egész pályán nem volt gond....hogy haltam meg? A vízkerékről estem le amikor le kell jönni róla. Mellé dodge-oltam.
Szóval ne kérdezzétek, hogy miért van ez
-
válasz
odinkain
üzenetére
Nem tudom mivel játszol,de azt mondják a ds számitógépen billentyűzettel el kell felejteni,mindenkép kontroller kell hozzá.Bár en ugye nem is próbáltam mással,de ha esetleg billel játszol lehet azért esel se mindig.Hálisten nekem azzal nem volt gondom😁kivéve mikor nem láttam az utat azon a láthatatlan pályán😏
-
odinkain
tag
-
válasz
Šolaire
üzenetére
De én azt hiszem minden megvan,egyedül a képben nem voltam de annak a játékban tul sok szerepe nincs is ha jól tudom.Szóval én azt hiszem holnap be is fejezem a gamét, és jöhet a 2. De leginkább a 3at várom azt isteniti mindenki,csak ugye sorba megyek. Bár nagyon sok orát töltöttem az egyel lehet kicsit pihenek😏
-
Igen 20bol maradt is😁 köszi nektek nekem ez egy kurva nehéz boss volt és farmolnom is kellett a hp ra igy elment rá az egész napon de banja a fene😁 kövi kérdés mert a videosom feladta manusnál😏😁hogy a sarkányt meglehet ölni vagy csak a kovács lővi le? Ha a kovács akkor hol találom a kulcsot a kovácshoz? Mert zárva az ajtó.Köszönöm.
-
-
-
válasz
Woodslave
üzenetére
Egy kelyhet elhelyeztem de nem emlekszem raktam volna bele bármit is.😏 video alapján halandtam.Még valami festményben nem voltam,meg sárkányt sem öltem meg. De most leginkább ez a bánat manus érdekel sajnálom itt akadtam el. Elmentem farmolni jövöhétre talán szerzek annyi solust tudtak hp vagy 2 nővelni.
-
-
válasz
Šolaire
üzenetére
Ahh semmi😏még egy ora próba és vagy 30 dead ez nem lesz meg nincs mese valamit csinalnom kell..vagy farmolni hp az 2 nap😥 vagy segitöt hivni vagy tudja a fele mi a megoldás ez erösebb mint en ti meg ügyesebbek mint én mert nektek meglett😏 Itt felbe hagyni a vége előtt ajj..
-
odinkain
tag
válasz
Šolaire
üzenetére
A fegyom semennyire nincs mert ez a Blighttown engem rohadtul frusztrál és elég sok souls-t is vesztettem a leesésekkel és a köpöcsöves fószereknek köszönhetően.
A két kézbe fogást megtalálom a controls menüben ugye?
Szóval a katanám az alap katana amit felszedtem.
Nem érzem nehéz harcnak csupán csak furcsáltam mert előtte nagyobbat sebeztem a bossokon. -
válasz
Šolaire
üzenetére
Itt a bibi a hp 😏 nekem hoszabb a stamina elbasztam a fejlesztést. Hiába írjak nem annyira számít de sajnos számít mert egy ütést nem birok ki még ha a jóiisten is húzom magamra.A Fejlesztők meg ezt a manust baszták el, ez egy játek hiba 😏basszus ez nem boss fight ez minden más 😏Ilyen bosst drága jóistenem😥 kb 50x indultam neki max a fele élete lett meg.És pajzsal ami +5 Irtátok hogy nehéz de ez már idegölő.És olyan szavakat irnék még hogy csak na😊😏
-
-
Nem találom amit mondtál,ahol a kutya feküdt egy titkos fal mögött ott mondod? Vagy annak a közelébe? A macska már nincs itt csak úgy emlekszem mintha itt láttam volna.De itt már minden falat végig ütöttem nincs más titkosfal. Meg néztem van egy pájzs ami kép alapján úgy néz ki mint amit keresek.Ami nekem.van az a neve hogy Cleansing Greatshield
-
odinkain
tag
Nem akarok sírni meg semmi ilyesmi de észrevettem, hogy a Blighttown boss-nál a katanám kb 20-at sebez elsőre. Mert azt tapasztaltam ha egymásutánban üröm az enemyt akkor hatványozódik a sebzés de bossnál sok esetben nincs idő csak egy-két ütésre.
Vagy nyugodjak bele és próbáljak szlalomozni a láva tócsák között?
Van ennek valami oka vagy innen már keményebb bossok jönnek? -
Köszi holnap megnézem,de egy titkoshelyet találtam ahol a kutya feküdt.Akkor van egy másik is ezek szerint? Nem tudom silver pedant de utana nézem.Amugy most hogy nezegetm nekem nem.is kata kard van hanem unchikatana vagy mi.Az akkor nem a rendes katana? Gyengébb? Mert akkor még abban sincs szerencsém hogy jó Fegyvert fejlesztettem +15 re😊😥😁kevés hp igy érdekes lesz ez a harc 😏Na megint sirok tudtam én😁Holnap esek neki valahogy csak meglesz és köszi mindenkinek a sok segitséget! Jó éjt!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

majdnem végig olvastam a hsz-ed.
főleg a 3. részben.
jaj értem de most akkor én jó vagy rossz lettem? Nem akarok spoilerezni de mi lett volna ha kisétálok?
ez tetszik![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)