Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Jött egy kissebb patch egy hacker miatt : [link]
-
sp8787
addikt
Most nezem ,hogy a Mugenmonkey-n a DS-hez nem csak a szokasos Build Planner..etc vannak hanem van Armor Optimizer.
Hat ez vmi marhajo!
@Kvelstadt
En se fogok amugy mindenkit leolni de ha soul-on kivul ad vmi egyedit(majd a wiki-n nezem meg), tokmindegy mi az akkor huhhh.....Egyebkent meglepodtem ma mert visszakoricaltam a DLC-be es a legelejen ahol a Guardian volt ott volt beloluk 2. Na ekkor megint kenyelen voltam elolvasni a wiki idevonatkozo reszet ,hogyezmiez.
-
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Megvilágított részeken csússz le a koporsókon. Ha találkozol Patchesel akkor ott lesz a lámpás is. [link] fontos ha beszélsz vele akkor nemmel válaszolj.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pc n játszok.
-
sp8787
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Probaltam ez a Darkmoon Covenantot de utana inkabb farmoltam a Crow Demon-okat.
Szerencsere itt sokkal jobb a droprate mint a DS3 hasonlo dolgainal. Seperc alatt meglett.Lassan menni kellene NG+ba , mar minden megvan csak ki kellene meg nyirni az osszes NPC-t bucsuzoul.

-
Šolaire
veterán
Fizika továbbra is szar
Hydra tetszik a legjobban : [link] -
Šolaire
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az Lost izalith végén van a titanite démon után. Ha nem nyitottad ki a rövidítést akkor Solaire-t meg kell ölnöd. Ott lesz a Sunlight maggot is. Catacombs-ba találsz lámpást pajzs helyére tudod berakni. Nem tudom milyen a karid de van világító varázslat is.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, szenvedek tomb of the giantsba... Hogy tudom azt a világító sapkát megszerezni? Vagy vki segítene vegigmenni ott? Hálás lennék mert elteleportalni nem szeretnék.
-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Robbant? Na azt nem tudom melyik.
En errol beszelek> Demon Great MacheteNa ez egy csuhologep => 1 Egy Drake = 3xR1, 1 Darkwraith = 1xR2.
-
BOBAKILL
őstag
Az amelyik robbant? Az tényleg brutál egy cucc.

Sejtettem én h a platinára hajtasz.
Én is majd de egyelőre a dexes karival nyomulok most. Utána jöhet a farmolás. A darkwraith covenantot meg a gravelord covenantot jó lesz maxolni, mert életben kell akkor hagyni Nitot.
Most nem csesztem el és nem raktam le a lordvesselt 4K előtt. -
nem_tom
őstag
Miről szól a Dark Souls? Tegnap került fel a YouTube-ra ez a kis videó, nem tudom járt e már itt. Szerintem kifejezetten jó és összeszedett, érdemes meghallgatni. Többszöri végigjátszás után is tudott mondani olyat a srác ami kifejezetten új volt nekem. Spoiler veszély, azok nézzék meg akik legalább egyszer már végigvitték a játékot!

-
Šolaire
veterán
válasz
vorosmarti
üzenetére
Anno próbáltam mindennel őket havel set, akkor iron flash piromanciával. Egy se jött be. Blokkolni ugye nem érdemes őket mert hiába sérülsz kevesebbet de nem is sebzel annyit és sorba jelennek meg. Volt olyan ha 20 estussal mentem le hogy nem is gurultam csak ütöttem meg iszogattam de akkor is csak valami könnyű ruha volt rajtam

-
-
Zolabol
tag
Sziasztok,
Elkezdtem játszani a remastered kiadással, "eredeti" részével nincs tapasztalatom, szóval most játszom először.
Ott tartok, hogy megkongattam a második harangot, és mikor visszamentem firelink shrine-ba, nem tudtam használni a bonefiret, mert meghalt a firekeeper... normális ez?
Azt gyanítom, hogy az az emberke ölhette meg akit kiszabadítottam? Mert az is eltűnt...
Vagy valahogy vissza lehet "varázsolni" oda? Nagy baj ez?

-
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Kedves bobakill. Már nem kell a red slab, viszont lásd kivel van dolgod. Mit szeretnél? Balder side sword? Van egy +15ös. Kidobom neked ha kell.
Sanctus shield? Azis van. Slabem elfogyott, de egyébként elég sok mindent tudok adni mert ng ből má csak gwyn van és itt topogok mert haveromékat kisérgetem. -
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Yep. Azota dobtak meg 2 db-ot.
Ugyhogy mostmar kesz arzenalom lesz.
Mar felnyomtam 15-re a Zwei-t, Balder Sw-ot, Great Machete-t, Claymore-t.
Most meg felnyomom majd a Great meg a Large Club-ot is. LOLHat en soul-t csak a beugrassal farmoltam. A legvege jo mert ott van amikor NG+ba hivnak be az 75K plusz ami meg utkozben osszejon. Es par perc az egesz.
-
BOBAKILL
őstag
#vorosmarti: igen,könnyű eleinte a ng+. A gargoyle pár csapás volt.
Lehet én is farmolok ng-en majd. Akkor a darkwraitheket érdemes irtani slabért?
Én soult anno anor londoi bossharc elötti teremben farmolgattam. 8e soul/run a terem. Asszem. 2 giant guardian és egy knight. Plussz kint van 2 knight az +3e. 1/1,5 óra alatt összejön 100e kb. Sima game-en. -
sp8787
addikt
Ez a 0.21% egy oriasi marhasag ,ennek semmi koze egy komolyabb farmolashoz(ertsd aki ezen whining az nem tudja milyen egy tenyleg durva farmolas). Azota farmoltam meg 3 Slab-et.
Es most erdeklodes hianyaban szepen el is hasznalom mindet.

-
BOBAKILL
őstag
válasz
vorosmarti
üzenetére
Ezért fosok én is a mostani karimmal. De lehet könyebb lesz.

Másik amit csak Havelben sikerült az a két gardian a dlc elején mikor később visszamész. Azt nem tudom hogy fogom kidodgeolni, a 4kingset még csak-csak. Ja és Nitot is nehéz lesz dodgeolni...
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Egyelőre nincs meg a Sanctus pajzs, úgyhogy marad az uchi. Elég jó már így is. Visszamentem a gyűrűért Asylumba és szinte felszeletelte a démont. Olyan bleedet kapott...igaz egyszer megölt mert leugrottam és mire megfordultam már rám robbantott.

Amitől nagyon fosok az a 4kings...eddig mindig Havel szettben csináltam. Majd rakok valami buffot a kardra. -
sp8787
addikt
Na farmoltam mar en is Titanite Slab-ot. Ugy nez ki cca 80 Chunk utan jott 1 Slab.
De meg holnap megprobalok egy parat farmolni.Egyebkent ha vkinek nagyon kell es el is magyarazza ,hogyan kell tradelni akkor eldobom neki.
Van cca 100+ sima Chunk(ez 99+99 lesz holnap) az osszes tobbibol cca 40-50 meg a tobbi Slab.
Igazandibol csak Twinkling-et meg a simakat hasznaltam eddig. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Köszi, azt ismerem. Blighttown lenti része még nincs felfedezve, majd ha megyek Ash lake irányába akkor felfedezem. Most tervezek menni a gyűrűért, egy demon titanite hiányzik csak. Sensben még hagytam demont. Orsteinék dexes karival eléggé feladták a leckét. Nem is volt elég az estus, használtam humanityt is....
De meglett másodjára.
Chaos blade mellé kellene egy gyűrű ami folyamatában generál életerőt. Az evil eye gyűrű kevés. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Igen, egy összeszart rabgatyában.
Amúgy nem, rendes öltözékben. Wanderer szettben. Egyelőre. Az Artorias egyik lovagjának a szettjére pályázok, akivel lehet beszélni a "sírjánál" miután megöltük. Az tetszik, menő.A depthsben múltkor mutattam egy bólogató patkányfejet a falban. Most megint ijesztgettek:

-
Šolaire
veterán
Most én kérdeznék. Vannak ezek a fekete Gravelord Servant jelek. Olyankor kihez és miért megyek be büntetni?
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Köszi, remélem lesz elég a maxoláshoz. Most már csak azt akarom eldönteni h melyik katanából csináltassam. Lehet veszek még egy uchigatanat. Ez a mostani tetszik.

Rühellem a sens alatti démonokat, de muszáj lesz megölni őket.
Kíváncsi leszek pajzs nélkül h megy majd a Sens.
Depthsben megvicceletek megint a patkányok, majd rakok fel képet.
-
BOBAKILL
őstag
Igen, a franc se keresné ott ahol ücsörög.
Én is egy videóban tudtam meg anno. És persze a két harang kongatása után árulja csak a master keyt.
Dexes karakteremmel anélkül kezdtem és hát viccesebb úgy a blighttown is. De már úton vagyok a Sensbe hogy végre elérjek az anor londoi kovácshoz a chaos blademért. -
sp8787
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Az mar megvan. Az azutani dolgok maradtak ki.
Egyebkent ,hogy itt mindenki migral mindenhova egy ido utam.Kerestem ez a jo embert ,hogy na mostmar van arra is keret ,hogy megvegyem az armorokat. Hat ezutan is irany a wiki ,hogy most ezt bebuktam vagy koltozott. Mondjuk legalabb vicces helyre raktak.
-
Yodamest
veterán
Ez nem esport játék, felesleges is beleképzelni bármiféle szabályrandszert, van benne pvp mert kiegészíti a singe élményt, de így ennyi. Néha megölnek, néha megölsz valakit kalandozásaid során, ez is része a dark souls világnak de ez nem állja meg a helyét standalone élményként.
-
sp8787
addikt
Az ok de itt kimondottan jo DS jatekosokrol beszelek am.
Egyebkent magat a DS PVP-t nem tudom hova tenni. Mi abban a cheap gyozelemben az elvezet ha olyan ellen megy aki tapsztalatlan vagy egyaltalan nem is erdekli, attol az ugyanolyan cheap. Ha meg nem olyan ellen megy akkor meg egymast backstabelgetik kristaly katanakkal. MEH^3
-
sp8787
addikt
Mondok en neked vmit. Egy jopar jatekost ismerek aki egy masik jateknal ugy elkerultek a PVP-t mint a pestist.
Ennek volt egy nagyon egyszeru oka mivel ,hogy ott egyaltalan a siker szikraja elerjen annak is igen magas skill kovetelmenye van es vmilyen szinten balance-osabb a dolog.Nade itt aztan be vannak indulva mint allat mert minden ilyen "marhasag"-ot tudnak a jatekrol ott meg nincsenek ilyenek ugymond "marhasag"-ok amikkel elonyt tudsz szerezni.
-
MageRG
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nem értek egyet. Minden játéknál csak az "idiótaságokat kell ismerni".
Igen, van jónéhány durva hiba a DS1 pvp-ben. Patch-elhették volna. De hogy zéró skill? Nem.Varázslónál/pyronál tök könnyű kikerülni a cuccok 80%-át. Ráadásul amíg castol, addig egy helyben áll, szóval sebezhető. Van pár OP spell (WoG, TWOP, Dark bead), de mozgékonysággal azt is lehet kezelni.
Ha meg elfogyott, akkor ott áll a vari letolt gatyával...A lagstab meg lagstab, sajnos nincs mit tenni. A hülye hitboxokkal is együtt kell élni.
Különben pl. egy lándzsával senkit nem találnál el, a claymore meg mindent vinne, mert oldalirányban kaszál.Szerk: szerintem is lehetne jobb a backstab, pl. olyan mint a Bloodborne-ban. Hogy ne fajuljon minden harc backstabolásba.
-
sp8787
addikt
válasz
Šolaire
üzenetére
Most komolyan?
Itt ahol ha mondjuk normalis meretekrol beszelnenk akkor peldaul elotted van az illeto 2 meterrel es onnan backstabel? Vagy jon egy halberddel vagy spear-el vay mivel es aranyosan 1 meter plussznal meg mindig eltalal?A DS pvp az egy vicc, zero skill csak a jatek idiotasagait kell ismerni. Meg gyartani a kristalyfegyvereket/kristalyoszvereket.
-
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Azok a zombik bugosak vagy én nemtom. Komolyan egy rongy van rajtuk meg egy broken sword vagy fáklya és simán lesteggerelnek úgy hogy alva setbe vagyok wolf ringrl vagy 80poiseal, neki meg biztos van kb 0.
Solaire
Én nem megyek rá a pvp-re. Nem azért játszom és szeretem a játékot, meg én nem vagyok az a fajta aki kegnézi neten mik a pvp buildek, ahhoz meg nincs rlég időm és türelmem hogy kitapasztaljam mi lenne jó nekem.Az hogy le tudom parryzni a gyökeret aki beinvadel nekem elég.
-
Šolaire
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Én úgy gondolom hogy vannak olyan rutinos játékosok akiknek mindegy milyen a karid vagy mi van rajtad

Ezért gyakorolok jó akarok lenni. Mikor bementem a ds3 dlc arénába ugyanezt ereztem amit te. Most nem így lesz sose pvp-ztem csak bejártam segíteni bossokhoz. Most beletolok legalább 100 órát más játékosokkal akarok harcolni bármi áron
-
BOBAKILL
őstag
Ahaaa. Értem. Unique fegyver lehet.
Nem ér ilyen Nioh-s katana tudással kérkedni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#Solaire: fog gyűrű jó lehet pvpre, majd elcserélem a lámpásra.
Most a wolf ring van mert akartam egy kis poise-ot. A legsutább fáklyás élőhalottak már párszor megaláztak.
Sztem maradok majd a chaos blade-nél, biztos jó durva a sebzése. Csak akkor a Furysword nem lesz meg...hmm.
Nem rossz a samurai szett, nekem a ds2ben tetszik nagyon Sir Alonne szettje. No és az Odachi-ja sem rossz. -
válasz
Šolaire
üzenetére
Az... Artorias után leülök tűzhöz majd jön is az invader, rendes jófej, nem hajol de ad időt hogy frlkészüljek majd odajön és pár csapásból szétkap+bleed.
De ez így oké. Csak rosz láni hogy van egy karim, fejlesztve van, páncélja van az is fejlesztve meg fegyvere meg mindrn és akkor jön egy ilyen tag egy bökővel és 2mp alatt szétkap. -
Šolaire
veterán
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Uchigatana egy picit erősebb mint az iaito. A whasing pole is jó olyan erős mint az uchigatana de hosszabb. Én shadow setben tolom szerezd meg a Dark wood graint ringet. Meg ezt
igazi ninja kari lesz[link]
Chaos blade nagyon jó ebben a részben mondjuk én jobban szeretem helyette a 15-ös uchit vagy iaitot.
Ez pedig egy igazi szamuráj set [link] -
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire
üzenetére
Ja és rohadt menő amikor ütsz vele.
Sokkal jobban néz ki mint az eredeti játékban.
Elkezdtem egy dexes karaktert, amolyan pelenka-katanásat. Ebben a részben van egyáltalán "pelenka" armor?
Mindenesetre kicsit nehezebb így nekem, még szoknom kell pajzs nélkül. De jól haladok vele. Uchit megszereztem, egyelőre jó lesz.
Melyi a legjobb katana? A chaos blade az jó ebben a részben? Vagy inkább a Iaito? -
Šolaire
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
[link]
5-re húzva legjobb dexes kard. Pvp-re tökéletes. -
Šolaire
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Sajnos ez a jellemző,nekem se tetszik. Viszont ez a Darkroot Garden nagyon jó. Sokat haltam de én is sikeres voltam,ha több kék meg vörös invader volt akkor mi szaladtunk viszont ha felül kerekedtünk akkor ők. Volt olyan hogy fél óráig is tartott mire meghaltam. Kiváncsi leszek a dlc-s arénára. Szerintem lassan megyek oda is
most ilyen a karim 

Új hozzászólás Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hydra tetszik a legjobban :

Ugyhogy mostmar kesz arzenalom lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)