Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Monya78

veterán

válasz szaki04 #4275 üzenetére

"Tíz tolatásnál 2-3 alkalommal nem ad képet." Hopp, azt hittem ritkábban :Y szervízben említetted? Új kora óta?

"Velem pedig pont ezt hitette el ez a kocsi, meg szabad venni a Dacia- t."
    Egy-két példát tudok az akár 3-5x drágább kocsinál is a gyári hibákkal kapcsolatban, ha olyat vettem volna valszeg még jobban mérgelődnék. :DDD

Joggernél amit nem nagyon emlegettem, de egyáltalán nem tökéletes:

- esőszenzoros ablaktörlő: automatán szoktam hagyni, de esőben úgymond rá kell erősíteni, addig nem működik, míg manuálisan nem törlök vele egyet, majd vissza automatába rakom, és utána is hektikusan működik, vagy nagyon sok esőcseppnél indul be, vagy nagyon kevésnél is őrültek módjára töröl.

- Holttér figyelő rendszer: kicsi eső esetén már hibás jelzéseket ad.

- S.o.S rendszer néha hibát dob.

- Multimédiás cucc: lekapcsolt motornál pár percet megy csak és jön az akku kímélő mód, leállított motornál vezető ajtó kinyitásnál pedig egyből kikapcsol. plusz ezt a tabletet, teljesen nem lehet kikapcsolni, éjszakai egysoros infó kijelzés is zavaró egy esetleges esti-ködös időben amikor nagyon koncentrálni kéne az útra.

-Csomagtér világítás: akár járó motor mellett is másfél percig világít utána kikapcsol. (beraktam pluszban egy mozgásérzékelős, aksis, kínai lámpát)

-Digitklíma: 8 fokozatból, ha már hármas vagy nagyobb fokozaton megy, már hangos, ezért automata módban sose használom,

- Levegőrostély írányíthatósága nagyon gázos, egyik irányba nem lehet állítani hisz lezárod a levegőt.

- Hátsó kerék környéki lemez kialakítás nagyon durva, ezzel a gyári 10cm széles sár raktározó felülettel.

- Csomagtartó, annyi előnye van hogy nagy, de nulla praktikum, sehol egy pakolós rekesz.

- Semmi levegő nem jut a 2-3 üléssorhoz, nyáron elől megfagynak, középen már megsülnek. Télen pedig fordítva...

-Nagyon gyenge minőségű a lábtéri környéki szövet, bolyhosodik mindenhol.

- festés nagyon vékony, minden apró karc meglátszik, kilincsek környéke nagyon ronda, remélem egy polír eltűnteti eladás előtt.

- tizenezer kilométeres állapotban már az ülés ajtó felőli párnája elkezdett viseletes állapotba kerülni, plusz szövetszál szakadás is előjött nálam, (lehet a 105 kilómat nem bírja)

- rendesen megpakolva, mind a motor ereje, mind a fék gyengus lesz.

Lehet teljesen alapot felszereltségűt kellett volna venni, hibák egy része nem fordult volna elő, az extra hiányok miatt, ráadásul csak 2,9 millióba került volna (nagycsaládos kedvezménnyel) 2021.decemberében amikor megrendeltem ezt a példányt.

Új hozzászólás Aktív témák