Hirdetés
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem hinném hogy keresett termék lesz.
Akinek van új autóra nem ezt veszi.
Aki szegény de új autót akar venni kínait fog venni.De jól látható a használt autó piacon is a pangás.
Szeptember vége óta hirdetem a Logan MCv-m. Tavasszal lesz 5 éves. Fullos felszereltség navival kamerával automata klímával stb. 3.3 milláért hirdetem de két telefon híváson kívül semmi sem volt.
Az egyik hívás a szomszéd városból volt de a szokásos duma volt majd meggondolja.
A másik hívás eleve azzal kezdte messze lakik mennyi a vége.
Mondom 3.3 millió az ára.
Erre ő 3 millióért érdekelné. Mondtam neki kocsi mellett illik alkudni nem telefonba.
Ha kell jöjjön el és megegyezünk.
Persze hogy nem jött el.
A vicc az egészben hogy ha eljött volna és nem a telefonban pofátlan simán eladtam volna a kocsit neki csak hogy szabaduljak tőle.De sejtem hogy ha eljött volna a telefonban mondott 3 millás ajánlatra akkor élőben azt mondja hogy nem úgy néz ki mint a képeken. Így kevesebbet ajánl érte.
De egyébként megértem a piacot. 4 milláért vehettem volna ősszel egy 18-19.es évjáratú Lodgyt. Ehelyett vettem egy 11-es évjáratú S-Maxot.
Tehát akinek van ma jelenleg több milliója nem a kort nézi hanem a márkát és a kényelmet meg az extra listát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest