- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvardes
csendes újonc
válasz
Angel2014 #492 üzenetére
Helló,
Az MT-s verzió tud wpa2-t. A beállítás hiánya az inkább csak annak a jele, hogy nem lehet a régi wpa1-t kikapcsolni, tehát együtt működik a wpa és wpa2.
(Ugyanez igaz a tkip-re is, amit pl a TP-Linkes routerekkel ellentétben itt szintén nem lehet kikapcsolni)
>A b változatra lehet esetleg A Vagy C változatot tenni?
Szerintem nem.
>Amúgy az MT freemware amit feltettél az milyen változat?
B. Nekem is a B van.
A linkelt korábbi kérdésedre válaszul: mivel nem lehet kikapcsolni sem a wpa1-t sem a tkip-t így ezt a windowsos figyelmeztetést nem lehet kijavítani :/
>A b.és változatnak mi a legújabb freemware? 203-van most fent .
igazából a verziószám alapján úgy néz ki, hogy 2.03-as valójában nincs is. Mindegyik beta. Az MT-s is.
Nézd meg a 192.168.0.1/version.txt fájlt. Ott látszik ez a verziószámból. Az MT-s a 2.03 1-es bétájának a második verzióján (2.03b01-02) alapul (a dátum alapján). Habár nemtudom. Az MT-s ha jól láttam annyival több, hogy tud DFS-t.
Itt láthatod a hivatalos verziók változásait nagyjából:
https://github.com/alvardes/dlink-dir-842-fw-2.03MT/blob/master/changes.txt
(Ez a fájl is a dlink német FTP szerveréről van.) -
alvardes
csendes újonc
Akit esetleg érdekel az, hogy nem MT-s firmware-ről, hogyan lehet visszatérni MT-s firmware-re, annak itt az MT-s bin fájl:
Igen én is úgy láttam, hogy csak ebben van 5GHz DST. :\
A szerző kérésére módosítva.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest