Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patriot87
    csendes tag

Sziasztok!

D-link DIR-615

Egy D-link Dir-615 -ös routert szeretnék vásárolni otthoni használatra. Azért nyitom a topicot, hogy megbizonyosodjam róla, megéri-e megvenni, nem feleslegesen veszem-e meg, mit kell még párosítanom mellé a vásárlás során, és nem utolsó sorban, ha másnak is ilyen routere van, illetve ilyet szeretne venni, biztosan neki is segítség!:) Most egy vezetékes routerem van, amit nem én állítottam be, annyit tudok vele, hogy aktív kapcsolatot hozok létre és itt meg is állt a tudomány:D Amiért az új routerre szükségem van, az egy lap-top a két asztali számítógép mellett! Szóval szeretnék feltenni egy pár kérdést és közölni egy-két információt: - megéri-e megvenni, vagy van-e ennél jobb ilyen árban? - mit kell ellenőriznem, hogy megbizonyosodjak róla, hogy mindhárom számítógéppel kompatibilis? Vagy hogyan derítem ki, hogy az asztali számítógépen a hálókártyák megfelelnek-e, esetleg kell vennem újakat?(antennásokat) - a router egy 60 nm2-es lakásban fogja megoldani az internet megosztást, hozzá teszem vasbeton az épületszerkezet. Bár lehet, hogy felesleges info, de azért leírtam ezt is. - meg lehet-e bízni a D-linkben, ha valakinek rossz vagy jó tapasztalatai vannak, azt is szívesen elolvasnám. - végül a [link] Nem nagyon értek még ezekhez a dolgokhoz, ezért is fordultam hozzátok! Ahogy olvasgattam a fórumokat, elég profi megoldásokat is felfedezni véltem. Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget!

Most, ahogy nézegetem az ipon.hu oldalát, ahogy nekem kiderült, kell a két asztali gépbe, pci wireless kártya:D

Új hozzászólás Aktív témák