Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz myckey #14928 üzenetére
Főoldalas, refund-os hírnél is írtam...nagyon nem örülök ennek a
szaráradatnak ,mert így is volt elég nyavaja idén, meg van is.
Tök jó lett volna, ha csak pozitívum van az utóbbi évek, legjobban várt programja kapcsán, játékosok szemszögéből.
Ez nagyon nem jó nekünk, senkinek sem. Ennyi negatívum sosem nem jó.#14931Vesa
Szerintem a konzolosoknak inkább azzal van baja, amit Bep is mond.
De mindegy, én PC-n tolom majd.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Szerintem mindenki az miatt hisztizik, ami miatt akar.
Az pedig senkitől sem elvárható, hogy ezt vagy azt vegyen.
Ami elvárható, hogy a játék, amire pénzt ad az ember, az játszható minőségű legyen. Erről pedig jöttek is előzetes hírek, asszem twitteren is, mármint hogy semmi gond nem lesz az előző generációs konzolokkal sem.Ezt most függetlenül CP 2077-től, konzoltól meg PC től, meg mindentől.
Szóval én így látom, ezek szerint nagyon nem egyformán vélekedünk, ami nem baj, abszolút nem !
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
TheVR is megy streamben !
Magyar feliratos, cenzúrázott, ami a nemeket illeti.Egyébként a karakterek meglehetősen tetszenek a játékban, az interakciók is, szövegkörnyezet.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Volumetric, meg refelection meg mindenféle AA, ultra árnyék kutyafüle stb...
"Nagyon sokat" lehet nyerni, ha az ember rászánja magát, és utánanéz a graf. beállításoknak"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Mióta világ a világ, emberemlékezet óta.....mindig saját magamnak állítom be a grafikus dolgokat. Soha nem választottam ezeket a profilokat.
PC-n rengeteg lehetőség van, sok megjelenés opció feleslegesen igényli a vasat, látszat nélkül vagy éppen olyan következménnyel ami egyeseknek zavaró is lehet. Ezekkel simán lehet nyerni több fps-t."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Az eleje a videónak, meg az éjszakai város, és még pár jelenet bejövős!
De a fekvő csajszi és másik pár jelenet, nem bejövős.vegyes.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz BoneDragon #5819 üzenetére
Közelít 2021....
Már nem sok van hátra, és elérik a célt."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Szintén magánvélemény, szigorúan.
Nem egyszer vételeztem tőlük ezt azt ( nem kevés összegért) Abszolút rendben ment minden, volt hogy ügyfélszolgálattal is értekeztem, zökkenőmentesen.
Semmi kivetnivalóm ezidáig, Alzat illetően.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Igen, ezt már odaát is sokan felvetettük. Érezhető némi visszaesés.
Kicsit olyan ez, mint a Witcher III esetében, ahol volt az a bizonyos anyag....aztán a végleges olyan lett, amilyen. ( számomra továbbra is szép- összességében ) .Nem tudom mit jelenthet a videóban található kiírás....remélem hogy a PCs végleges, jobban fog festeni, bizonyos részeiben.
Mert van, ahol már most is nagyon bejön amit látok.
Ez a jelenet például, abszolút helyén van. Szerepel a 18-as anyagban is, nem érzek benne visszaesést. Direkt figyeltem a tereptárgyakat,objektumokat is. Minden a helyén van, már amennyire jól látok.
nem túl éles...katt a képre[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest