- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz hyggelig #12115 üzenetére
Ez engem is zavart. Megy valami aktuális küldetés szöveg , közben dobálja be a tippeket, felvett feltörendő dolgokat, smseket, telefonokat, nagyon fura a pacingje. Persze lehet így authentikus! Gondolj bele 2020 van s pörög az életünk kapkodjuk a fejünket, alap hogy 2077ben ekkora a káosz!
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
-
-
nubreed
veterán
válasz hyggelig #14038 üzenetére
Persze, hogy belefér, az a cyberpunk világa, nincsenek határok ebben sem.
Erről jut eszembe, a maelstromos arcok nagyon durvák, a night city wire -ökből meg az egyéb infókból ami 2015 óta szivárgott a játékról lehetett tudni, de így testközelben látni őket meg a velük foglalkozó küldetésekből, teljesen más, egy új szint, nagyon druván túl tolták a a kiberimplantokat.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
CptAdamica
veterán
válasz hyggelig #14767 üzenetére
Biztosan megfog jelenni, de most az is csúszik.
Én a CDPR helyében keresnék egy másik fejlesztő céget, aki segít a játékot normális állapotba hozni + az összes fejlesztőt erre állítanám rá. De gondolom nem kedvez nekik, hogy jön a karácsony és feltehetően a fejlesztők nagy része ki van égve a sok túlórától. Sajnálom a fejlesztőket, mert ilyenkor meredeken zuhan a produktivitás is.
Anno a BF4-nél volt ilyen, hogy azt hiszem az LA DICE segített rendbe rakni a hitreg rendszer, mert a DICE nembírt vele.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
South Velen
addikt
válasz hyggelig #14767 üzenetére
+1
vagy eleve újabb witcher-t kellett volna csinálni
abban már eléggé expertek, és a többség jobban is örült volna, persze new user aqusition az isten
talán nem így alakultak volna a dolgok, persze így nagyobb lett a bevétel, de most nem úgy tűnik, hogy megérte.így 12 óra után kezd tetszeni a játék, de a witchernél már 12 óra után full-addikt voltam, ez sosem fog a közelébe se érni (pedig annak előtte nem is érdekelt a középkori fantasy)
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #18326 üzenetére
A dögcédulás pólót? Mindig egy felkiáltójel jelöli ezeket az itemeket. Ha mind felkiáltójeles, akkor bug lesz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
félisten
válasz hyggelig #18332 üzenetére
Köszi. Reméltem. Kicsit szentimentális vagyok, az egyedi elnevezésű dolgok elvesztését nehezen viselem, de így, hogy eszmei értéke nem volt, csak a neve, el tudom viselni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bunfi
őstag
válasz hyggelig #18770 üzenetére
Szerintem ez már 2019 közepén is így volt. Baromi nehéz lehet úgy dolgozni, hogy közben még a munkádat is szapulja mindenki, függetlenül attól, hogy semmit nem tudnak arról, hogy milyen körülmények között született. Szomorú, hogy csak akkor számítanak a körülmények, hogyha azok összevágnak a közvélekedés retorikájával.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
csumpa93
tag
válasz hyggelig #18805 üzenetére
Nem szeretnék vele ingyen játszani, Többször jártam úgy, hogy megvettem egy játékot és nem tetszik, annak ellenére, hogy több helyen néztem utána. Csak ugye bukóval tudom eladni a lemezes játékot, ha nem tetszik itt meg visszaadják az árát. A lemezt is visszaküldöm ha kell Csak ha már van ilyen "lehetőség" akkor élnék vele.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hyggelig #18770 üzenetére
tavaly ev eleje ota.
egyebkent game deveknel jellemzoen a vezetok is devek, szoval egyszerubb a vezetoket szidni, de ilyen helyzetekben jellemzoen ok is ugyanugy tuloraznak, mint mindenki mas. vannak kemeny helyzetek, jellemzoen ilyenkor az szokott lenni a kozvelekedes a teruleten, hogy de jo, hogy nem en ulok a fonokom szekeben.
btw ha baj van egyebkent onnan latni jatekcegnel (jellemzoen indie / <50 fo alapjan), hogy elkezdenek lelepni a fejlesztok (programozok). ugye fejlesztokent igazabol a domain kb mindegy.
mindenesetre oromteli, hogy lazabbra -realisabbra- vettek a megjelenesi datumokat.
az viszont tenyleg nem segit, hogy olyan szintu online pitchforking megy, hogy valaki behany egy ordenare hazugsagot a 4chan forumokra, es utana az "online ujsagok" es "influencerek" azon csamcsognak napokig, mert abbol van a megtekintes.
---
meg a szokasos dolgok, avagy miert nincs:
- metro es taxi: 5 percig poen, utana csak idegesito
- billiard: 5 percig poen, utana kit erdekel es a physical enginenek vannak nagyobb bugjai is amiket javitani kene
- normalisabb rendorseg: oke, ez mondjuk teljesen realis de tippre par rutint kene rendberakni
- wanted / frakcio baratsag szint: ez hulyeseg, a jatek igy is rougelike, ugy pedig van az a pont, amikor a jatek elvezete helyett a jatekosok nekiallnak spreadsheeteket bujni, hogy kivel pontosan mennyire lehet rosszban lenni, hogy ne zarja ki magat dolgokbol, esetleg ne bugoljon be a jatek mert a Valentinos minden alkalommal megtamad a belvarosban mikozben mas questszalat csinalok. a Stalker Clear Skyban volt ez valamennyire implementalva, es a gyakorlatban tenyleg patikamerleggel kellett csinalni a questeket, mert az ember kizarta magat a contentbol.
- ruhatar / auto upgrade: ez nagyreszt valszeg bent van content szinten, par rutint kene rendberakni[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #18898 üzenetére
Nekem nem kimondottan Kerry, de a kedvencem az egész Samurai szál. És abba ő is beletartozik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz hyggelig #18900 üzenetére
Kerry jó arc, még pár küldetést elviselnék vele. River-t az öltözéke alapján valami
stricinek gondoltam először aki munka mellett lányokat futtat, de végül is normális arc lett. Csak rohadt kínos volt a családi főzőcske, ha nem akartál vele összejönni. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #18900 üzenetére
River-ben nekem az zavart a legjobban, hogy ha férfi, ha női karakterrel játszottam, az mindenképpen, nagyon meg akarta magát b****tni. Taszító volt. De a sztorija, és a küldetések nem voltak rosszak.
-
Segal
veterán
válasz hyggelig #18903 üzenetére
+1
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Kobe
veterán
válasz hyggelig #19104 üzenetére
Is is
Lehet en csinalok valamit rosszul, de sokat jartam kikotokben de sehol egy vizi / legijarmuvet nemhogy vezetni nem tudtam de meg csak nem is lattam egyet sem.
A kuldetesekben is max panammel a leraketazas szintjen jelenik m3g, meg amikor repazas elott el kell vinni a tankot egy korre illendosegbol, azt ennyiNekem organikusan furcsa hogy egy szerves lelegzo varosban ne lenne ilyen.
A fast travelt is meg lehetett volna csinalni koltseghatekonyan, a nemzeti dohanybolt / kioszk jellegu dobozok helyett csinaljanak 1-1 metro lejaratot legalabb a lepcso / bejarat szintjeig es rakjanak oda egy waypointot, anelkul hogy a metrozast animalnak pl. Megiscsak valosabb erzetet adna mint 2077ben abban a varosban amelyik a helikoptert meg nem ismeri, atteleportalni egyik pontrol a masikra...Az egesznek olyan feelingje van, hogy maganak a varosnak ugy kene mukodnie mint amikor V eloszor kilep az utcara az apartmanja elott, aztan a "demo" 1hektaros teruletrol atcsoppensz egy alpha valtozatba (magasvasut pl ami ott elmegy, hova erkezik teleportalodik stb)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hyggelig #19162 üzenetére
Én mindent mindig a legkönnyebb módon tolok de még úgy is kihivás számomra.Viszon tényleg kezdő gamer vagyok most kezdtem el pc játékokkal jatszani 1 honapja előtte kb 2000-ben nyomtam ps1-en jatekot. Nagyon tetszik ez a játék teljesen rákattantam de igy lehangoló hogy mindig meghalok 😂
Még magyar nyelven sem ertem a kepesség es fegyver fejlesztést nemhogy angolul ahogy itt toljatok sokan 😂😂😂
De gondolom ti is így kezdtétek anno.....[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz hyggelig #19126 üzenetére
Őszintén gratulálok a topiklakóknak, topikgazdának és modiknak, hogy a folyamatos követés, olvasgatás ellenére most találkozok először igazi nemkívánatos spoilerrel Veszélyesen tengődtem itt a topikban, kb mindent elolvastam eddig megjelenés óta a spoiler tageken kívül, azt hittem hamarabb fog eljönni ez a pillanat
Egyébként nem vagyok mérges rád vagy semmi ilyesmi, számítottam rá mert egy interjúban Miles Tost nagyon kerülte a témát és nem akart ezzel kapcsolatos kérdésekre válaszolni, habogott össze vissza
De tényleg szerintem ez nagy pozitívum itt a közösségben, hogy a trollok, dráma, veszekedések, temérdek screenshot között még is ennyi ideig spoiler-free-ként sem ért csalódás. Le a kalappal.
@Kobe-féle téma: szerintem ez a fajta content amire te vársz ráér DLC-ig. A felfedezősebb típusúaknak (mint én) hatalmas mennyiségű content van a játékban így is. Felfedezős spoiler:
Ezen kívül számos egyéb hasonló példával is találkoztam, ott is van felfedezési content ahol amúgy első ránézésre "nincs semmi". Biztos vagyok benne, hogy a jövőben a város hitelességét tovább fogják javítani, a te általad leírt dolgokkal például még egyszerűbb is lenne, mint AI-t fejleszteni vagy hasonló nagy dologba fogni.valamikor közel megjelenéshez találtam meg egy kikötőt, amit egy Maelstrom csapat elhagyott, temérdek laptopos üzenetek és shardok alapján derült ki, hogy összeakadtak egy másik bandával és belviszály is született. Közelben volt egy hajó is valami kiszáradt helyen aminek a hida le volt zárva, de nem találtam hozzá kódot sehol. Egy kabinban egy zuhanyzó alatt is találtam egy holttestet, arra nem jöttem rá hogy mi történt, mert 2! órát eltöltöttem ezen az "üres" helyen ahol semmi egyéb nem volt csak egy kis loot és a shardok, üzenetek, szerettem volna továbbálni. Aki tényleg minden zugát ismerni akarja a városnak, mélyebben belemenni az egyes csoportok történetébe, annak mindenképp minimum 150-200 óra tartalom van a játékban, szerintem ez bőven elég egy 1.0 release-től.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hyggelig #19216 üzenetére
V kidolgozasa kapcsan is igazabol a kerdes, hogy mit ertunk alatta. ha a jellemfejlodeset (es Johnny jellemfejlodeset), az nagyon is, csak igazabol az is reszben szet van dobalva a mellekkuldetes-szalak kozott:
-Rouge / Kerry szal - gyakorlatilag a megoregedes, a megujulas es a regi sebek begyogyulasa.
-Coin Operated Boy / Killing in the name of - mesterseges intelligencia es transzhumanizmus... illetve annak a hianya
-"cybermonk" / meditacio - a buddhista nezet az engramrol
-Sinnerman - a kereszteny (es mellesleg az engram) nezet a tulvilagrol
-Panam szal - csalad es hovatartozas
-Johnny rajongoja a gitaros kuldetesnel a piacon, ahol Johnny kb belatja, hogy mennyire hatastalan volt a Samurai, hiaba van tele meg minding minden a rajongoival. es van par dolog ami csak kesobb all ossze. nekem pl ez az volt, amikor Act1 legvegen
Amirol kesobb ahogy halad elore a sztori a jatek vegeig, hogy arraJohnny elso emleke total keszen felmegy a szinpadra ahol Kerry a Chippin' in sajat verziojat jatsza, majd Johnny razendit a Never Fade Awayre. a Never Fade Awayre, ami Alt sirjara van irva es gyakorlatilag egy requiem, es nem veletlenul ut akkorat a jatek befejezesen is. "Write songs about what you know" tanacsolhatja Johnny a Temperance ending vegen es ez egybevag Kerry meglatasaival a Boat Drinks alatt. Mert a narcisztikus, egoista, a haborubol szociopatakent hazatero Johnny aki nem tudja feldolgozni, hogy valaki meghalt erte, egyedul igy tudta kifejezni a fajdalmat Alt elvesztese felett. btw, amit en javasolnek kiprobalni az a vegen az az, hogy ugy nekimenni a
endingnekSun , hogy nem romanceolsz.(vagy a secret megfelelojenek ahol megtartod V engramjat a testeben) a furdos jelenet a penthouseban teljesen mas ertelmet nyer egyedul, a vilag csucsan tenyleg egyedul vagy. a jatek eleji V pedig csak egy
walking, talking corpse, aki Act1 vegen meghal. [ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
válasz hyggelig #19713 üzenetére
Csak úgy a zene témához, kb öt perc után lehúztam a zene hangerejét nullára. Eszembe sem jutott pl. autózni sem, pláne nem zenét hallgatni benne
Valós életben ugyanakkor nagyon élvezem mind a vezetést, mind a Spotify remek csatornáit közben, de a játék ezek közelébe sem tudott kerülni, nem is eröltettem.
Hogy Johnny éppen rocker zenész(is) volt, egye fene, átérzem a "lázadó" életérzést, de a zene továbbra sem érdekelt a játékbanHasznált 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
proci985
MODERÁTOR
akkor a Vanity Machine Makes Me Feel Better kapcsan nem csak nekem volt eros NIN Pretty Hate Machine utoerzetem . Mondjuk a Kill the Messenger is hasonlo.
Let's Eat Grandma egyebkent eloben is elegge hasonlit a Chvrchesre, ha jol emlekszem pont egy nap is lattam mindkettot eloben.
egyebkent a ponpon sh*t igy egy ido utan a jatekban tortenetelemme alakul a Kerry mellekkuldetesben.
avagy ott valik tisztava a parhuzam, hogy ha a lanyok pozerek, akkor Kerry is... viszont masik oldalrol a lanyok is ugyanugy profik mint Kerry. es ahhoz, hogy ez mukodjon, egesz egyszeruen lazrpop kell. radioadokbol egyedul a death metal radiot nem birtam hosszabb tavon.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
A kommentem melyik része szól arról, hogy nekem milyen zene tetszik valójában?
Kifejezetten ennek a játéknak a zenei felhozataláról beszélünk, nem a személyes zenei ízlésemről. Teljes szubjektivitás nélkül ez persze nehéz, direkt ezért próbáltam arra rávilágítani, hogy valahogy műfajilag nem passzentos az egész atmo, amit a zenéktől itt kapsz. Azt se állítom, hogy XY közreműködő előadó nem állja meg külön a helyét a szakmában a való életben (mert biztos van köztük ilyen).
Egyszerűen ahhoz képest, hogy milyen világot kapunk a játékban, nincs egyszer se valami igazán emlékezetes, különböző érzéseket/érzelmeket kiváltó darab. Egy két samurai-os momentumot leszámítva, de könyörgöm az csak egy pici szelete a játéknak. Nekem ezzel van a bajom, és mint látható sokan másoknak is.
Amúgy meg felvetettem egy vita témát, nem kell egyet érteni, de neked ennyi ment át? Ez inkább arról szól, hogy te rögtön ugrasz ha valaki kritizál olyat zenét ami neked tetszik? Én egy szóval nem mondtam, hogy nem szeretem a rockot vagy a laid back stílust vagy XY-t, amik itt helyet kaptak... szeretem én a legtöbbet csak nem NC-ben. -
juliensorel
senior tag
válasz hyggelig #19736 üzenetére
“A kommented teljesen arról szól, hogy neked milyen zene tetszik.” Erre reagaltam, ugyanis ez nem igaz, de latszolag elbeszelunk egymas mellett. Nem szeretnem folytatni.
cyberpsicho kuldik:erdekes amiket irtok, en mindet durvan elinteztem, altalaban valami op sniper headshottal a vegen, az ongyilkos hacket is kiprobaltam tobbszor, mindig az lett a vege, hogy a foldon fetrengtek (legyengulve) es ment az uzenet Reginanak, aki mindig halalkodott es mondta, hogy majd kuld valaki a psychoert. -
Vesa
Topikgazda
válasz hyggelig #19736 üzenetére
Nekem felemás érzésem van zeneileg. A rádió az én ízlésemnek minden szempontból kritikán aluli, az összes csatorna, kivéve talán a Jazz, ami viszont semmilyen szinten nem illik a hangulathoz. Ha lesz rá mod esetleg, első dolgom lesz feltenni és lecserélni ezeket.
Az OST része viszont zömében tetszik, pedig nem vagyok rock kedvelő különösebben. Az akciók alatti zenék közül csak egy van, amit ki nem állhatok, rendesen felidegesít ha sokáig szól.
A főmenü zenéje nekem nagyon bejön -sajnos a legjobb rész a dal közepétől indul, így odáig általában nem jut el senki, viszont ezt tolták a trailerekben is, így ismertebb-, a top zene számomra pedig az EndGame track. Elég borult is, de a "refrén" dallamos és kellően emocionális.A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest