Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkxdn
őstag
válasz proci985 #21882 üzenetére
Öhm, nem clickbait és már vagy 1 hetes hír. 1.2 patch után beszéltek róla CDPRék. Összefoglalót és a forrás videólinkjét is belinkeltem ide 1 hete.
Mondjuk nem olvastam végig a cikket szóval lehetnek benne ferdítések, de tényleg változnak dolgok a lengyeleknél 2022től.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz proci985 #21882 üzenetére
link - a forrás, gondolom
Ez az origos cikk tele van helyesírási hibával, clickbaittel, nem pontos állításokkal, egy pár dolgot pedig ki is találtak pluszba ami nem igaz (mintha az egész oldal félreinformáláson, klikkgyártáson és még egy dolgon alapulna, amit nem említek meg mert ez nem a politika topik ).
Egyébként csak hogy témába is szóljak, én nem vagyok elragadtatva a videótól. Képmutatás szaga van, arról beszél folyton hogy mennyire az értékeik vezetik őket és a játékaikat (nem tudom hogy fordítsam, "core values") mégis megtették azt amit a cyberpunk launch-al. Kb olyan szintű mint a Marcin "David Guetta" Iwinski videó, ami szintén tele volt ködösítéssel egy fél-bocsánatkérés mellett.
Miért olyan nehéz felállniuk, kihúzni a mellüket és beismerni a hibáikat egyenesen, ködösítés nélkül? Befektetőknek is jobb képet mutat hogy felismerik és beismerik mit rontottak el, mert abból lehet tanulni a jövőre nézve.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest