Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
Elakadtam egy mellékküldetésben. pls help.
"Megküzdöttem az igazságért" nevű küldetés. Elmentem egy klubba, ott megnéztem a biztonsági felvételt, kiderült, hgy Han nyomozó benne van egy gyilkosságban. Továbbra is azt írja, hogy Juss be a vörös királynő versenyére. De hogyan? Hagyjam a fenébe, és menjek Peralezék lakására? -
törölt tag
Mégse téríti vissza a Sony a Cyberpunk-ot
Eddig arról szóltak a hírek, sőt még a kiadó is megerősítette... -
RazoR
veterán
Azt a rengeteg szemetet, kaját, piát, stb., hogy lehet a legértelmesebben felhasználni? Eladás, betörés?
-
Bep
őstag
válasz
szabeska
üzenetére
Nekem az illúzió romboló a közlekedésben, hogy az AI autósok csak úgy mennek egy sínpályán. Nincs benne semmi logika. Nem állnak meg, mármint nincs is parkoló, de az útszélén sem (Mafiában megvolt már 2002-ben), csak mennek, mint a homály. Ha a motorral leállsz az út szélén, azon úgy meglepődnek, ha nem is lógsz be eléjük, akkor is akár 2 küldetést is simán megvárnak nyugodtan a jármű mögött állva. Ezek pici dolgok, de ezek összesége dobna rajta.
-
wjbhbdux
veterán
Az Epic ünnepi vásáron január 7-ig 3000 Ft kedvezménnyel 17730 Forintért vehető a Cyberpunk a kupon használatával.
-
Lajmund
őstag
Hol írja ki a játék hogy hol tartok a storyba? Még munkában olvastam hogy a leltárban de nem találom se azon belül a statisztikánál. Már kijött a cp felirat.
-
mert a kép alapján amdnél csak a bulldozer magoknál engedélyezettek a logikai szálak. bármilyen más családnak hazudod a procit az amd-n belül, a legalsó if ág nem fog lefutni, és az állítja be, hogy a logikai processzorok számát adja vissza ez a függvény.
a feladatkezelő nem mutatja, mi terheli az adott szálat, nincs rajta processzenkénti bontás. -
szabeska
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Keresőablakban a hex keresőt válaszd ki a füleknél.
-
Roland861010
veterán
semmi
de gyors vagy azért köszi

-
szabeska
addikt
Vótmá? GTAV vs CP2077 Gameplay, A.I. & Physics differences
Azért ez szomorú
-
Dyingsoul
veterán
A Gig-eket nem teljesen értem.
Eljutottam oda, hogy mikor egy új városrészbe érek, kapom a telefont mindenféle titokzatos fazontól,hogy ha arra járok, akkor hívjam fel őket mert tudnak munkát adni. Ezek a fixerek ha jól értem.
Na de az a kérdésem, hogy meg kell jegyezni, hogy melyik területen kik a fixerek, el kell menni az adott területre és akkor kell őket felhívni? Vagy hogyan tudok munkát kérni tőlük?
Sok olyan ! és ? jelet látok amik nincsenek benne a journal-omban. Attól tartok, hogy ha ezeket elkezdem anélkül, hogy előzetesen beszélnék a fixerekkel, akkor kevesebb jutalmat kapok.
Nem teljesen egyértelmű számomra a mellékküldetés rendszere. -
Alpi.
addikt
válasz
velizare
üzenetére
Egy bajom van ezzel. 2 magon, a képen is és nálam is, folyamatosan és nem is kis mértékben terhelve van a logikai szál is.
Plusz ha a Bulldozerség a gond, akkor miért Intelre kell átírni. Miért nem egy újabb Amd-re ?
Ha nem kell hazudni a típust, sőt ! Még igazabb lehet, miért nem az a javítási út ?
Kettő : Mitől jön helyre a Bulldozersége, ha a biosba kikapcsolom, az amúgy Zen cpuknál megjelenő sorszámozást ?Átkerült Logout blogba : CP 2077 nyelvtörőm : BUG vagy vagy nem vagy ? - LOGOUT.hu blogbejegyzés
-
ha kicsit mélyebbre mentél volna a részletekbe, megspórolhattad volna ezt a hszt. a logikai szálak amd az újabb procikon azért vannak tiltva, mert a cdpr az amd gpuopenjének egyik korai, 2017es implementációját húzta be, az pedig csak a bulldozer magra engedélyezi a logikai szálakat. ez a konkrét bináris visszafejtve:

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
szabeska
üzenetére
Értem, tehát fps növelés érdekében megcsináltál valamit, és mindent leellenőriztél, csak azt nem hogy nőtt-e az fps-ed. A-ha. Logikus.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De egy barátomat is inkább az érdekelte, hogy milyen számokat lát a rendszerben, nem az hogy jobb lett-e a játéka, hát vannak ilyen emberek is.

Én a hekkelésekkel eljutottam odáig, hogy 72 fps-t masszívan tartja minden helyzetben a játék, kikapcsolt DLSS-sel. És így azért elég élvezhető és szép lett. DLSS-sel se volt rossz, de így határozottan tisztább a kép azért.
HPET-tel nem tudnak mit kezdeni a fejlesztők, szóval ezt a laza +10%-ot ne várjuk, hogy a CDPR oldja meg, mert a Windows sara. -
szabeska
addikt
Szerintem a legtöbb tech, vagy bármilyen oldal nem is járt utána, csak ctrl-c ctrl-v-zett egyet. Mindenesetre igen, ha nem bug, akkor kár ostorozni bárkit. De a tömeget (és engem is) úgyis csak az érdekli, hogy "jófussonagém". Ha ez nem így van, és hekkelni kell hogy jobb legyen, kell egy bűnbak
Lehet, hogy minden játék jobban futna átírt számokkal ryzenen, na akkor mi lenne 
-
Fitzgerald
veterán
Igen, 6 fizikai mag. A 4 mag 8 szál sajnos egyre kevesebb lesz, ahogy múlik az idő.
És már nem csak multis játékokban."10 gen. i5 tulajtól is láttam hasonló panaszt a neten. (konkrétan például a cdpr fórumán - ahol pár órán belül törlésre került a topik - válasz nélkül)."
Ennek tükrében ezt így nyilván nehéz visszakövetni, úgyhogy erre nem tudok mit mondani. Lehetett bármi. Viszont vannak videók YouTube-on 10600k-val, szóval könnyű utánajárni a dolognak. -
Alpi.
addikt
válasz
szabeska
üzenetére
Igen, egyáltalán nem mondom, hogy nem lehet jobb, mert de. Elég fura cpu terhelésű játék, de itt az a lényeg, hogy tényleg egy feature lett bugnak nevezve és tényleg emiatt ócsárolják a CDPR-t ? Mert az baj... A javulással semmi gondom, nyílván minden ilyesmi jó hír, de amennyiben ez simán az ütemező volt és így átment a világon, az elég nagy szégyen egyes érintetteknek. Lerombolná a fejemben a tech. oldali médiumokba, csoportokba vetett abbéli hitemet, hogy csupán a tech cuccok "földhözragadtsága" miatt nem süllyed annyira mélyre, mint sok más a világon...
-
vhw
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Fizikai 6 mag?
Ezek szerint a 8 szál már kevés?
10 gen. i5 tulajtól is láttam hasonló panaszt a neten. (konkrétan például a cdpr fórumán - ahol pár órán belül törlésre került a topik - válasz nélkül). -
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Engem zavart mert magam akarok mindent felfedezni. Semmibe nem telik spoilerbe rakni.
-
szabeska
addikt
Ha a CP jobban fut tőle, akkor nekem 'jóvanazúgy Intelesítve. Ha majd optimalizál a CDPR rajta eleget, és nem ezen fog múlni a boldogság, használom a "gyári" exe-t
Galibát nem okozott, bár tény, hogy lehet jobb sem lett. A memory budget dolog is hasonló, nekem előtte-utána is ugyanannyi system illetve gpu memory volt foglalt játék közben, bőven az eredeti fájl feletti számokkal
Ilyen ez a placebo. Megnyugtat a tudat, hogy átírtam amit a zinternet rám erőszakolt
Az a lényeg, hogy elhiszem, hogy jobban fut, mint a módosítások előtt
A tényleges javulás már le van sz@rva
-
Fitzgerald
veterán
Klasszikus cpu limitnek hangzik, nem hiszem hogy sokat nyernél a cpu-t érintő tweakekkel (a játék alapból nem használja ki az AMD-s SMT-t, míg az Intel-féle HT-vel nincs gond).
Mai játékoknak minimum 6 magos kell sajnos. A ram/vram tweaket attól függetlenül megpróbálhatod, hátha segít valamit. [link] -
VikMorroHun
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Egy vérbeli RPG-nél alap, hogy a döntéseknek következményei legyenek. Ha ugyanabban a helyzetben máshogy döntesz, akkor más irányba kellene mennie a cselekménynek. Ezt egyébként a Witcher 1-ben és 2-ben remekül megoldották. Az pedig, hogy a 3-ban előkerült a 2. rész "főellensége", ha esetleg úgy döntöttél, hogy életben hagyod, és adott egy komplett küldetéssorozatot - ettől megemelem a kalapom (ha lenne). Vagy ott van a Mass Effect 2, ahol a játék során hozott döntéseink határozzák meg, ki éli túl az öngyilkos küldetést. Ilyenek, ha vannak is a Cyberpunk 2077-ben, nagyítóval kell őket keresni.
-
l.skywalker
titán
köszi a választ mindenkinek

-
vhw
addikt
Nem tudom volt-e már róla szó, de másoknál hogy alakul a cpu/gpu kihasználtság?
Eddig nem tűnt fel annyira, eleinte sok a zárt tér, ahol egész tűrhetően alakult az fps (50-70).
De most már a városban vezetve folyamatos a 20-30-as tartományba beesés.
Így tűnt fel, hogy a CPU 80-100% közötti terhelésen dolgozik, a GPU viszont 40-50-60%-on.1080p
DLSS bekapcsolva.
Ray tracing teljesen off.
A többi opció medium-high szinten.
Gpu driver a legfrissebb.Ennyire CPU limitet okoz egy ~i7 4770 - vagy a szoftver most ilyen?
-
Cifu
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem amíg a történetet nem fedi fel, nem kell. Az, hogy látsz egy komolyabb fegyvert, nem fog semmit elárulni a játékból, ahogy a térkép sem...
-
nubreed
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én szerintem nem kéne már, engem legalábbis nem zavar ha nincs spoilerben.
-
nubreed
nagyúr
válasz
Chris1983107
üzenetére
Igen, lehet.

-
T0mBd1gg3R
veterán
Megjött a posta, töltődik a játék
Kérdés: A szemöldökben kezdődő, onnan a szemen át lefele menő, majd végül a fül fölött elmenő vágás amit majdnem minden stock fotón látni az milyen implantátumhoz tartozik? -
nubreed
nagyúr
[DEATH STRANDING PC x Cyberpunk Trailer-EN 4K]
Jófejek Kojimáék.

-
pacni120
tag
válasz
RubbishBin
üzenetére
Sziasztok!
Sajnos én is refund ügyben járok itt, nem így terveztem. Nekem a GOG-os verzió van meg. írtam requestet, 1 órán belül válaszoltak, hogy jó-e ha gog tárcába rakják vissza a lóvét, amit bármikor levásárolhatok, illetve sohasem fog elévülni. írtam nekik, hogy jobban örülnék, ha a számlámra utalnák vissza, azóta síri csend... Esetleg valaki tud plusz infóval szolgálni? -
A két fegyver azonos típusba tartozik, mégis az egyik gépfegyvér a másik sniper lövedéket használ. Az epicnél azt mondja, hogy 10,34 aps-t tud, ami már csak azért is lenne vicces, mert 12-es a tárja, de amugy kb 1aps lehet, viszont szépen aprítja a népet, így a kijelzett 19-23dmg is hibás.
Ami emellett még rettenet idegesítő, hogy megnézel egy ruhát a földön és kiírja, hogy 20armor mellé a zöld nyilacskát (tehát jobb mint ami rajtad van), de rajtad egy 25armoros van...ha meg látsz egy 30armorosat a földön, akkor meg piros nyilacskát rak...
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen ide már rakott be valaki erről vicces képet, hogy mi van ha nem a játék bugos, hanem V oprendszere a fertőzés miatt

-
válasz
Silverboy
üzenetére
Van ám, a leiszom magam quickhack hatására azonnal triggerel a kirúgtak effekt, így bármennyi idöd lesz játszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nagyon kösz, hogy felhívtátok a figyelmem erre a dps problémára, mert eddig cask azt néztem...de ahogy nézem van, h kb. random érték ott, ahogy egy kicsit megnéztegettem mi van alatta.

14544: hamarabb leszel éhes, mintsem jöjjön az elmü
-
almalé
tag
Szerintetek is túl könnyű lesz a játék 25-30 szint környékén, még legnehezebb fokozaton is? Lehet túl hamar találtam meg a legendary mantis blade-et...
-
ljs
tag
Ryzen hír+megoldás
(Ha volt, akkor bocs. Nekem kék van, tehát nem próbáltam.) -
Madwe
nagyúr
Két dolgon gondolkozok h oldják meg a jövőben:
new game + itt emelik a lvl capet szerintetek vagy hogy lesz ott progress? S akkor attribute capekkel mi lesz?
street cred nulládik az biztos
multiplayer - ok ez sokára jön, de a quick hackeket hogy oldják meg? Ugye singleben ilyenkor belassul az idő. Multiban mi lesz? Kap a user addig valami shieldet bizonyos ideig? Ha csak coop lesz akkor végülis ez iönnyen baéanceolható npck ellen, de ha lesz esetleg vmi pvp érdekes problémákat kell megoldjanak

-
soo277
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Probáld,elmeted visszatöltöd,volt nekem is párszor ilyen,eddig segített
-
Hege1234
addikt
akinek bennszorult valakibe fegyver vagy valami cucc
az mentsen egyet és töltse vissza
nem 100%-os de többnyire működik
(persze harc közben ez nem kivitelezhető..) -
Cifu
Topikgazda
válasz
m0h0senator
üzenetére
Lehet inkább csendben maradok e téren.

Aki azt használ, az válaszolhatna rá majd.
-
ooooobi
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nekem nincsenek meg ezek a fegyverek, de megnéztem pár youtube videot, és mindenkinek 355DPS-e van vele, de egy videoban csak a felét mutatja, viszont ott van egy piros kiiras, hogy "smart link cyberware required to enable"
Nem lehet ennek az updatenek a hiánya okozza a DPS felezödést?
[kép] [kép]más: mi kell hozzá, hogy fegyverböl, vagy ruhából kiszedhetöek legyenek az upgradek? hangtompító, irányzék kijön de más nem
-
Madwe
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Én ha nem vagyok biztos benne akkor a skilleknél nézem (már ha attribute miatt fejlődhet még persze) megnézem amire gyanakszom hol áll xp ügyileg adott skillnél, ölök vele kicsit s megnézem nőtt e - ha igen, oda tartozik

-
Cifu
Topikgazda
válasz
Edem05
üzenetére
Nem vagyok biztos benne.
A Tompa fegyverek (Blunt Weapons) az ütőfegyvereket takarják, mint a harci kalapácsok vagy a viperák. A gorilla kar szerint közelharcnak számít, tehát pusztakezes perkek vonatkoznak rá (amik szintén az Utcai bunyós alatt vannak).
Szerk.: Ezek szerint tévedtem, és akkor a közelharc (ökölharc) is tompa fegyveres harcnak számít

-
Edem05
őstag
Srácok! A gorilla kar is tompa fegyvernek számít? Mert van a "Body"-n bellül az "Utcai bunyós" fül, ott elég jó skillek vannak. Csak nem tudom, hogy beleszámít e.
-
Roland861010
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Beragadt a trénél 70ezer Ft kedvezményem régről és így ingyen megkaptam a monitort!
Néztem a Samsung gamer monitorajit is de nincsenek elájulva tőle pedig 100 ezer Ft... -nál kezdődik .
Szerettem volna egy legalább 1440p 144Hz-es monitort legalább 2.0-as HDMi porttal de jelenleg egy havi fizetésem ára. Így most maradt az ingyen monitor és ha nem teszik 14 napig még vissza küldhető.
-
nubreed
nagyúr
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Szerintem a kivágott tartalom jó részét patchek és ingyenes dlc-k formájában előbb utóbb visszaadják. Ebből a szempontból nekem is csalódás a játék, de csak ebből. Minden másban top 10-es. Viszont így, rohadtul semmilyen a világ, az NPC-k ai-je tök hülye, nem lehet velük interakcióba lépni, nincs semmi olyan dolog a játékban ami még élhetőbbé tenné a várost, pl. gondolok itt ilyen más játékoban teljesen alap dolgokra, hogy pl. fodrász és egyéb helyek (akár tattoo szalon) ahol meg leeht változtatni a karakter kinézetét, nincs tömegközlekedés, nem hiszem el, hogy néhány buszt lemodellezni és belek*rni a játékba olyan marha megerőltető lett volna, ha már a metrót ugye teljesen kivették. Az is teljesen baromság valahol, hogy nincsenek autó boltok, csak a fixereken keresztül lehet autókat venni, nincs autó kinézet testreszabás, nekem ezek a dolgok mind hiányoznak. Ez a játék ebben a formában, bármennyire is szeretem erősen félkész állapotban van.
-
törölt tag
Sikeresen megszivattam magam a játékban.
Le gyártottam egy mesterlövész puskát a karinak, elég jó lett:
Ahogy a leírásában is írja, tényleg nincs fedezék ellenne, mint forró kés a vajon, úgy lő keresztűl négy vasbeton falon.
Amivel megszivattam magam.
Ha valakinek nem esne le:Az aki az ajtó mögött fekszik, az az őr, akitől elkellene venni a kulcsot, hogy kitudjam nyitni az ajtót. -
Cifu
Topikgazda
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Bekerült az "Gondom van..." összefoglalóba.
-
D013
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
azért írtam hogy 3070 alatt, ahhoz jó ez a magasabb felbontás. De 3060Ti/januári 6700/6700XT, inkább egy jövőálló olcsóbb fullHD monitor. Persze ezt mindenki magának dönti el
-
herrober
tag
Aki panaszkodik a gépigényre, én ezzel tolom:
I5 4570/2*8GB RAM/GTX 660 2GB
20-30 között az FPS Full HD-ban, persze low-on, texturák + LOD Medium. Nem egy álom, de nem szaggat, apró örömök
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
válasz
hszilard666
üzenetére
még 8-10 hónap, és belekerülnek.
addig is játszhatunk azzal, ami elkészült. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát azért elég nagy ugrás lesz ez

-
batai15
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem találom,csak azt a hozzászólást amibe már meg van ,meg remegett a térded ,de azt hogy hogy azt nem.
-
herrober
tag
Srácok,
Mentéseket Ti hogy "menedzselitek"? Nyomok egy street kid-et, asszony meg elkezdte Nomádban csajjal, aztán megint én toltam, és elvesztek a mentései. Azt gondoltam - ala Skyrim pl. - hogy minden mentés megmarad, nincs limitálva és ezért nem írja felül a régebbieket. Másolgassam ki mindíg, vagy tudtok rá valamit? köszi!
-
hszilard666
veterán
válasz
gyantaszuz
üzenetére
Ez!
Annyi mindent kivettek a játékból hogy nem is hiszem el.

Picit csalódott vagyok emiatt, de így is jól szórakozom a játékkal!

-
D013
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
személyes vélemény és off is, de pont azért nem lépnék és nem is fogok fHD-ról feljebb, mert jelenleg a 1440p gaming baromi drága, hosszútávon (legalábbis az ultrához) kell egy 3070/6800. Nagyon megnőttek a gépigények, nem csak a CP ilyen. Ha meg vissza kell venni egy 1440p-s monitoron a felbontást 1080p-ra akkor csúnya a képe. Jelenleg egy 43 colos 1080p tv-n tolom, de tervezek majd váltani 24-27 colos 1080p 144hz-s IPS-re, persze freesync-el. Tavaly úgy volt az 5700-am bejelentve hogy 1440p gaming card, mennyire lenne ez most aktuális?
-
S e t h
nagyúr
válasz
D1Rect
üzenetére
Néha.
Egyébként közül és távol a legbosszantóbb bug számomra, hogy a játék önkényesen folyamatos jelleggel átkalibrálja a gyors menüt.
Hiába rakom be az x gyógyítóeszközt, pár pillanat múlva berak helyette egy másikat, ezt ha 40x nem állítottam vissza, akkor egyszer sem. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Mi volt ingyen? Milyen a VA panel? Én is gondolkozok rajta mert 1440p ips 144Hz drága, VA sokkal olcsóbb, 1080p-ről meg föjjebb lépnék már.
-
Roland861010
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Galibát nem okozott, bár tény, hogy lehet jobb sem lett. A memory budget dolog is hasonló, nekem előtte-utána is ugyanannyi system illetve gpu memory volt foglalt játék közben, bőven az eredeti fájl feletti számokkal