- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz Adam_Shepard #11259 üzenetére
Te a török változatot kaptad, kész.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
addikt
válasz Adam_Shepard #11259 üzenetére
Itt most mit is kellene látni?
PS4
cyberpunk
Www.pegi.info
cd projekt redEgyik se török
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
BoneDragon
veterán
válasz Adam_Shepard #12371 üzenetére
Magyar forumon egy ideje mar nem nagyon talalsz ilyet.
Csak a hudeszar a grafika, hudeszar nem lehet durrogtatni egybol, hudeszarrrr nem megy a 10 eves konzolomon 4k max grafikan stb... ezt nem csak erre a topikra ertem, hanem az osszes jatek ami megjelenik.
Par nap nulva lemorzsolodik az a par elegedetlen ember, aztan olvashatobb lesz a topic. -
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #13275 üzenetére
Itt minden rajta van, szűrhető stb. [link]
-
bozont
veterán
válasz Adam_Shepard #13284 üzenetére
Vagy fejlődni kell egy kicsit. Én már lvl6 voltam mikor eszembe jutott, hogy nem csináltam meg még azt a küldit. Aztán mondom f**sza lesz hogy egyszerre kell 2 ellen bokszolni. A másik meglepetés az volt hogy mindkettő feküdt 1-1 strong punch-tól. Mindezt hard fokozaton.
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #13371 üzenetére
Mesterséges block bizonyos dolgok eléréséhez, azzal nincs bajom, bár ennél mélyebb lehetne, az kétségtelen... sőt.
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #13375 üzenetére
Egyébként a grafika tényleg nagyon ugrál ps5ön de gyanítom máshol is. belső helyek többsége ahol iszonyatosan jó a fény megvilágítás minden, de van egy csomó ilyen iszonyat gagyi. Kültéren a gagyi a gyakoribb.
s ezen a kamu hdr csak ront, valszeg egy normálisan kikevert fényérték sokat dobna rajta.de ez egyébként az elhelyezett elemekre is igaz - nagyon sok (főleg belső) térem érződik h időt nem kímélve kidolgozták mi hol hogyan legyen, egy csomó helyen viszont csak így odahányták a dolgokat random módon, igénytelenül...
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #13381 üzenetére
Engem a trophyhoz kötött maxos craftolás jobban zavar, mert azt csak a 3. Nomad karakteremmel terveztem... s a második netrunner nekifutásommal várnék nextgen patchig, ami fene se tudja mikor lesz
-
batai15
félisten
válasz Adam_Shepard #13450 üzenetére
Jut eszembe ezeknél mit kell csinálni ? 2 helyszínre mentem oda , de nem jöttem rá mit kell csinálni .
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz Adam_Shepard #13557 üzenetére
Ez most kivételes helyzet. De aki végigjátsza az tuti nem fogja visszakapni a pénzt...
PS5
-
l.skywalker
félisten
válasz Adam_Shepard #13554 üzenetére
Itt nem írnak korlátot. Meg kell próbálni. Én arra lennék kíváncsi mi van azokkal a Cyberpunk One X gépekkel amiket tavaly Digital Direct kódokkal árultak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
almalé
tag
válasz Adam_Shepard #13720 üzenetére
A switch verziót már kiadták PS4-re és Xbone-ra
-
cyberkind
félisten
válasz Adam_Shepard #13709 üzenetére
Igen, de majd megveszem mindet idővel.
-
hszilard666
veterán
válasz Adam_Shepard #13720 üzenetére
Venném azonnal!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
l.skywalker
félisten
válasz Adam_Shepard #13883 üzenetére
Szerintem a "gender" miatt, mert a teljes nevünk:
, nemtől függően és így a párbeszédeket nem kellett kétszer felvenniVincent/Valerie Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Adam_Shepard #13883 üzenetére
Vincent a nevünk, de V azt mondja, hogy csak a nagyon közeli embereknek engedi meg hogy így hívják. És ezzel le is van ez rendezve. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
válasz Adam_Shepard #13916 üzenetére
Mik maradtak ki belőle egyébként?
Mivel nem igazán sietek, nem tudok még mindent nem láttam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Adam_Shepard #13922 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy ezek közül mit patchelnek majd bele a játékba később.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dyingsoul
veterán
válasz Adam_Shepard #13927 üzenetére
A sok dátum csúsztatás után én sem vagyok ám elégedett a játék jelenlegi állapotával...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
m0h0senator
őstag
válasz Adam_Shepard #13922 üzenetére
Night City történelmében az Arasaka a meghatározó giga Cég ezért is csak ez lett benne.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
zkxdn
őstag
Ha érdekel a világ és a story, akkor az expansion-ökre érdemes visszatérni.
Blood and Wine-ba is raktak be új kisebb feature-öket, szóval fer a felvetése. -
.LnB
titán
Én nem is mondtam, hogy várd, vagy érdekeljen.
Én fogom. Majd figyelem, hogy bekerül e valami ezek közül.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Adam_Shepard #13934 üzenetére
POnt ezen agyaltam, hogy ide milyen sztori dlc-ket terveznek? Mert kb. sehogy nem lehet beleszőni a sztoriba egy kiegészítőt. (Kivéve talán ha nem V lesz ott a főszereplő, ami megint hülyeség lenne) Live-Die-Respawn
-
Topikgazda
Nem kell csoda, én például tök jól elvagyok vele jelen állapotában is. A bugok zavaróak, de nem játéktörő módon zavaróak. A küldetések rohadt jól vannak megcsinálva, változatosak, a grafika nagyon szép, a zenék pokoli jók lettek, a hangulat pedig elviszi a hátán az egészet.
Azt már hónapokkal ezelőtt is beszéltük, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan itt is várhatóan a második DLC-re fog teljesen kerek lenni a játék. Nem örülök neki én sem, hogy a játék jelen állapotában került ki, de ugye minden áron 2020-ban akarták kiadni (Cyberpunk 2020 ugye).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Zoleee83
addikt
Nem, nem láttam a végét, de akkora a világ, meg annyi féle mellékszálon lehet egy új sztorit belecsempészni, hogy kb végtelen történet, akár egy mellékszereplővel is.
Még most szereztem meg a robotot (Royce kinyírása után, mert provokált ) aminek nem jut hirtelen eszembe a neve, és megyek DEX-hez a bárba. Ez még gondolom nagyon az eleje? 6,5 óra ment eddig bele. @Imilenni - Nem, sőt! Most gondoltam írni egy pozitív hangvételű emailt a CDPR-nek, hogy a rengeteg hiba ellenére, egy ilyen zseniális játékott tettek le elém.
Közvetlen környezetemben is rengetegen játszák a játékot, egyöntetűen szereti mindenki, bár a bukok miatt mindannyian panaszkodnak, de nem gamebreaker egyikőjüknél sem.
Nextgen konzolosok + PC-sek.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
batai15
félisten
válasz Adam_Shepard #14506 üzenetére
Nem találom,csak azt a hozzászólást amibe már meg van ,meg remegett a térded ,de azt hogy hogy azt nem.
-
ImACeltic
őstag
válasz Adam_Shepard #16307 üzenetére
Én tuti nem platinázom. Az túl hosszú lenne. De még egy végigjátszást simán megér a nextgen patchel. Amúgy igen, a secret ending sem rossz.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
shotika
őstag
válasz Adam_Shepard #16305 üzenetére
Panam már csak ilyen kis vicces.
Nekem az egyik küldetésben, nem szállt fel a motorra, az meg elindult nélküle
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #16307 üzenetére
A platinához nem kell 7x végigvinni (eleve csak 4 befejezés ad trophyt) mert a point of no return elötti mentéssel megoldható [link]
a közel 2millió ed kocsokra már neccesebb -
Triathlete
senior tag
válasz Adam_Shepard #16315 üzenetére
De, a motor mögött "repül" 20-30méterrel.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #16318 üzenetére
Nade pont ez a baj h kiskaput használva is sok idő teéjesen unbaéanced a pénzszerzés, na nem mintha a skillek a szintezés az eléenfelek szinteződése vagy a craftolás balanced lenne, iszonyat mennyire félkész ebből a szempontból is...
-
mettek
addikt
válasz Adam_Shepard #16318 üzenetére
Hogy ad 20ezret? A pénz hekk maximum 100%-al növeli a mennyiséget és egy hekkelés alapból 500-1200 dolcsi között az attól függőben mennyire jól sikerül a hekkelés, tehát a pénz hekkel max 2500 körül adhat...nem nagyon értem.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
hszilard666
veterán
válasz Adam_Shepard #16305 üzenetére
A stone cold killer módot! 50kill után meg beoltott a pisztoly, hogy keressek fel egy mentálhigéniás szakembert Meghaltam. De a puppy loving pacifist móddal is lehet gyilkolni, csak ritkán adja be a headshotot. De így is a kedvenc fegyverem kb, az apró nüanszok miatt! Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
shotika
őstag
válasz Adam_Shepard #16315 üzenetére
Mikor az üres motor beért, ahova menni kellett, elfogadta a játék
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
freeknight
őstag
válasz Adam_Shepard #16456 üzenetére
Nekem is volt a panamos szálban gamebreaking bug (nem ez, ami nálad). Szerencsém volt, mert kb a nyolcadik mentés visszatöltés megoldotta a gondot. Mást nem nagyon lehet mondani, sok sikert, max pihentesd pár napig, nekem is azután javult meg, hogy 2 napra félretettem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In