Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Nekem most ps5-ön a délelőtti 102 GB után elkezdett leszedni még 28gb-ot mint frissítés. Lehet ez a Day1 patch?
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
addikt
Csak hogy pozitív hírek is legyenek ne csak Covid témában. Konzolstúdió ma nekem koppra felvette a telefont délelőtt, és azt mondták én szinte tuti csütörtökön kapom. Azóta email is jött (GLS kiszállítással kértem amúgy):
"
Tisztelt Vásárlónk,
A Cyberpunk 2077 előrendeléseddel kapcsolatban szeretnénk egyeztetni.
Amennyiben kiszállítással rendelted meg a terméket, a megjelenés napján 12.10-én kiszállítja a GLS a csomagot a megadott címre.
Személyes átvétel esetén pedig átvehető lesz üzletünkben (1092 Budapest, Kinizsi u. 21-25.) csütörtökön 10 órától.
Amennyiben tárgytalan, és töröltetni szeretnéd a rendelésed, kérjük jelezz vissza szerda 14:00 óráig az info@konzolstudio.hu email címre, vagy a 216-66-26-os telefonszámon.
Köszönjük szépen a rendelésedet!
Üdvözlettel:
Konzol Stúdió Ügyfélszolgálat"https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
freeknight
őstag
Na nekem is felvették.
Nem szolgálhatok teljesen jó hírekkel, a srác nagyon kedves és segítőkész volt, azt mondta, hogy központi raktárba végre-valahára megérkezett a játék, egyelőre a csomagküldéses rendeléseket intézik, viszont a boltokban nincs ott a cucc, és az is benne van a pakliban, hogy megjelenés napján nem lesz mindenhol ott, vagy csak 10.-én délután érkezik meg. Ez mondjuk nem túl bíztató, főleg annak tudatában, hogy fémtokból limitált mennyiség áll rendelkezésre, tehát ha pl pénteken mennék, hogy elkerüljem a tömeget, az már nem biztos, hogy lesz.
Meg kell várni az emailes visszaigazolást, abban benne lesz az időpont, mikor lehet érte menni.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Emberek, az OFF gombot legalább használjuk már!!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hommeros
őstag
Na azt az infót kaptam, várhatóan csütörtökön szállítják ki a collectorst.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
-
bélanéni
őstag
BEHOLD THE CP2077-READY AMD DRIVER
You're welcomeHa mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
hommeros
őstag
válasz Ampee1 #10684 üzenetére
Ma 6x hívtam, mindig foglalt volt a központi szám. Most eljutottam az automatáig és 10 perce várakozok.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
cyberkind
félisten
válasz Fitzgerald #10677 üzenetére
Performance patch=butítás, ahogy a TW 3 esetében is.
-
hommeros
őstag
grat. Mondjuk pár napja elérhetetlenek a központi számon, emailre is csak automata levél válaszol. fasza kis cég az ilyen.
freeknight #10678 én is csomagküldős vagyok, semmi jelzést nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz freeknight #10678 üzenetére
"Azt tudom, hogy a csomagküldősök kaptak már visszajelzést múlt héten"
Egyesek igen -
Chalez
őstag
válasz bélanéni #10670 üzenetére
Én is a fehéret rendeltem, viszont ez fehér-fekete lesz, mert felülre rakom az AIO procihűtőt (ALF 280), és bedunsztolt fedéllel nem lesz nyerő... Az előlapot meglátom, h. rajta hagyom e, vagy csak lehajtom kicsit.
#10674Peace az egy nagyon szép ház, nekem sajnos spec ház kellett, amiben 65mm hely van felül az AIO-nak.
-
Fitzgerald
veterán
Ja, a Tomshardware-t a "just buy it" c. agymenésük óta nehéz komolyan venni, de ez csak egy benchmark.
A CDPR meg megértem hogy nem akarta, hogy a preview alapján induljon el az extenzív bentymárkolás, de ezt a helyzetet nem az fogja megmenteni, ha mondjuk majd 5%-al jobban teljesít a játék első nap. Szóval én arra tippelek, hogy valami komolyabb performance peccs van készülőben. De majd meglátjuk.Asrock B450 lapokhoz jött már. Letöltöttem, de nem flasheltem még fel, úgysincs új procim, meg nem is lesz még év közepéig legalább, és akkor sem játék miatt. 1440p-hez felesleges, bőven elég a 3700x.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Az előző házam egy Fractal Design XL R2 volt, az is elfekvőben van nálam kihasználatlanul kb 1 éve kegyetlen jó ház volt, óriási, szellős, összesen 6db 14cm-es venti van benne. A Phanteks P600S igaz kisebb, de nekem még jobban tetszik jaja, a házon és tápon nem érdemes spórolni; már közhely, de tényleg igaz.
nubreed: nekem Gigabyte B450 Aorus Elite és B450M Ds3H lapjaim vannak, mindkettőhöz már kijött az 5xxx Ryzen-t támogató BIOS, csekkold te is a sajátod support oldalát! Én augusztus-szeptember környékén fogok 5600X-et venni, vmi kegyetlen lett az a proci, állva hagyja game-ek alatt a 10-es gen Inteleket, a legjobbat is. Én se flasheltem még, mert minek, majd jövő ősszel, csak szóltam hogy feltűnt, már van BIOS[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
nubreed
veterán
válasz Chalez #10668 üzenetére
Jó az időzítés. Amúgy részvétem! Amúgy ha januárban tényleg lesz BIOS a B450 -es alaplapokhoz is, inkább beújítok én is lehet, egy 5800X -et, mert videokártya minimum áprilisig úgy se lesz.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
McW1
tag
Ez a sok negatív review, komment, bugok, optimalizálatlanság stb. nagyon elkeserítő...
és akkor arról nem is beszélve, hogy az égvilágon semmi hír a ps2, ps3, winxp és régi xbox backward kompatibilitásról... pedig nyakunkon a megjelenés
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
bélanéni
őstag
válasz Chalez #10668 üzenetére
P600S: jó kis ház, nekem is ez van a fehér változat imádom. Legjobb funkciója, hogy előlap és fedlap egy mozdulattal lekapható ha VGA-t és CPU-t nagyon terhelő game-el játszol meg hát minden szempontból pöpec
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Ampee1
csendes tag
válasz freeknight #10667 üzenetére
CE?
Én 15 perc után tudtam velük beszélni telefonon. Azt mondták hogy ma adják fel a CE rendelésemet. Fingers xd.
(Tudom személyes átvétel érdekel, de gondoltam megírom a tapasztalatomat) -
Chalez
őstag
válasz nubreed #10662 üzenetére
Nahh, erre csak úgy hozzáfűzném, hogy most jött meg az új házam (Phanteks P600S) holnap jön az új alaplapom (B550-F ROG STRIX) pénteken meg az új procim (5800X)
Miközben szerda éjfél után 1 órával a CP-t akarom telepíteni, hogy elkezdjem végre a várva várt játékot még a "régi" gépen... Mivel az 5800X valószínűleg nem fog kapásból menni az alaplappal, ezért előtte még össze kell raknom az új alaplappal a "régi" procit, bios frissítés, majd mehet bele az 5800X. Új windows telepítés, stb... miközben a CP-vel akarnék játszani egész nap -
freeknight
őstag
Konzolvilágtól még mindig semmi. Személyes átvételű előrendelés kapott már egyetlen ember is értesítést? Most már próbálnám hívni őket, de csak foglalt . Most már érdekelne, mi a helyzet, nagyon pipa leszek, ha feleslegesen kell sorba állnom 10.-én.
-
-
félisten
"Erre annyi a megoldás, hogy ne akarj mindent full-full-fullra felhúzni, és(vagy) legyen egy gyors SSD-d (vagy sok RAM-od - Cifu). A játék tényleg nagyon leterheli a gépet, és ezt sokan nem értik meg.*"
Végre van értelme az irrálisan sok ramomnak és a fölöslegesen gyors SSD-mnek.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
stuka20
senior tag
Nem mindegy mikor jön a driver? Megjelenéskor úgy is mindenki órákat fog a karakter létrehozással tökölni
-
P00By
nagyúr
Már kaptam, nekem is csütörtökön hozzák.
Gyerekkoromban sok eredeti játékom volt. Volt egy-két díszdobozos, de gyűjtői még sohasem, ez az első! Tavaly év végen vettem egy 2060 super-t, de a gépem nem hajtotta ki (i5-6500, 16 GB ram @ 2100 MHz, 120 gb 850 evo m.2 ssd), legalábbis amivel játszottam, abban 100 fps esések voltak néha. Nem vártam meg a gépigényt, inkább vettem olyan gépet, ami szinte biztos, hogy elég lesz full hd-ra (AMD Ryzen 3700X, 16 GB ram @ 3600 MHz, 500 GB 970 evo m.2 ssd), talán pár évig a videókártyán kívül elég lesz
-
Topikgazda
Egy hosszabb tweet-sor. A lényege először is az, hogy sok hiba, amit felemlegetnek a tesztekben már javítva lett. Illetve az, hogy sok esetben egyszerűen azért hiányoznak animációk, textúrák, modellek, szájmozgás, stb., mert azt nem tudja idejében betölteni a játék. Erre annyi a megoldás, hogy ne akarj mindent full-full-fullra felhúzni, és(vagy) legyen egy gyors SSD-d (vagy sok RAM-od - Cifu). A játék tényleg nagyon leterheli a gépet, és ezt sokan nem értik meg.*
Azt is megemlíti, hogy egy RTX 3080 @1440p-n nem volt ilyen gondja egy 5600X (feltehetően 3600X(T)?) procival.
*: Ahogy azt sokszor szoktam mondani, hogy nem lehet elvárás, hogy az adott hardware-en max. felbontással (adott esetben 4K) mindent kimaxolva élvezhető FPS-t kapj. Azért vannak a grafikai opciók, hogy belődd, az adott hardware-en mi a számodra elfogadható kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
gyimger
őstag
válasz proci985 #10649 üzenetére
Ilyeneket kár olvasni. Ide vagy Redditre se nehéz beregisztrálni, de oda minden ökör beszabadul. Sok felkiáltójeles és nagyon nagybetűs témákra elég ránézni, olyan mint egy óvoda vagy egy Gamestar kommentszekció.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
zkxdn
őstag
Hoppá...nyertem egy Cyberpunk 2077 képregényt a Konzolvilág nyereményjátékában.
Mégegy kis merch a játék megjelenése előtt. Mindent hamarabb kapok kézbe, mint magát az aktuális játékot[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nubreed #10646 üzenetére
a steam paget felejtsd el.
latszik, hogy par arc hetek ota rafekudt a "cyberflop is a thing" bandwagonra, mas platformokon ugyanugy toljak.
sajnos steamen nem lehet ignorera rakni felhasznalokat, de jellemzoen ugyanaz a 10-30 nick rojja ugyanazokat a koroket, a moderatorok meg sajnos nagyon lassan tiltjak ki oket a platformrol.
mondjuk ahogy nezem par topikrol van szo. topiknyitonal meg nezz accountot, ha privat, akkor egesz biztosan troll .
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nubreed
veterán
válasz WATERDACA #10643 üzenetére
Így van. A tomshardware féle pánikkeltést meglovagolva, találtam ennél hajmeresztőbb cikkeket is, direkt nem linkelem. Csak ez azért gáz mert ilyenek miatt rengeteg embernek el megy a kedve a játéktól. Nézzétek meg mi megy a steames cp 2077 discussion pagen.
-
proci985
MODERÁTOR
tomsnal egyebkent kicserelodott az egesz garda. anno 20 eve az egyik legmegbizhatobb oldal volt benchmarkok tekinteteben, de utobbi evekben bajban vannak. ld a "just buy it"et.
ha tenyleg quick fix volt a DRM integracio (ami valoszinu), akkor annak valoszinu, hogy csunya mellekhatasai voltak.
velizare: ez normalis. CD projekt redet nem ismerem, de utobbi idoben nekik nem jott ki nagy jatekuk.
viszont par AAAs cimnel ott voltam megjelenes napjan (Far Cry3-4-5-New Dawn, Just Cause 4, Deus Ex: Mankind Divided, Dishonored 2), jellemzoen heti ket patch teljesen normalis. ez adott esetben azt is jelentette, hogy amig az elso nap toltam 1080p lowon 35 fpssel, addigra egy hettel kesobb mar 1080p mediumon, harom honappal kesobb pedig 1080p ultran 60+al (DX: Mankind Dividednel kellett par honap, mire rendbepatcheltek, de a Dishonored2 se futott semmin jol megjeleneskor). Just Cause 3mat kb valahol 3 het utan vettem meg, mert ott mar high-end hardveren legalabb valamennyire jatszhato volt.
a gold elvileg par hetes, annyi ido alatt azert van idot az alap dolgokat elkapni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz VágniValó #10639 üzenetére
Nope, nem meglepő, hogy sehol máshol nem volt Benchmark. A CDPR külön megtiltotta, hogy az Early Acces / DRM verzióval teszteljenek sebességet. A Tom's Hardware mégis figyelmen kívül hagyta ezt...
@Hauptmann : Pontosat majd a megjelenés napján fogunk tudni, de nem elképzelhetettlen, hogy a Tom's Hardware most belefutott ismét egy öntökönlövésbe...
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Jó hírek:
Cyberpunk 2077: PC and Console Updates Should Fix Widespread Bugs - IGN
A PC tesztek Day 0 patchel mentek
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
nagyúr
komolyan írtam. elég nagy ez a játék, postlaunch naponta akár több patch is kijöhet, főleg, ha el is törnek valamelyikkel valamit.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Srácok, én szándékosan semmilyen tesztet, sem pedig leak videót nem néztem meg. Igazán a fórumot sem kellene néznem, de sajnos azt nem bírtam ki...
Amit én látok (szigorúan csak az alapján amit itt olvastam, más forrásom nincs):
Játékidő: Ez egy valóban hosszú és tartalmas játék lett, amivel akár 100+ órát is el lehet tölteni. Igen, van aki végzett a fő szállal 20 óra alatt, mert cikket kellett írni róla. De ez csak egyfajta speedrun. Meg lehet nézni a W3 fő szálat hány óra alatt lehet rohanva végigvinni, mégis a legtöbb ember 100+ óra alatt végez. És a CP bevalottan rövidebb főszállal bír. Tehát itt szerintem nincs hiba.Bugok:
Igen, vannak, és igen, én erre számítottam is. Biztosan hatalmas nyomás van rajtuk, és persze mivel nem tudták kiadni az új konzolok, az új PC videokártya generáció előtt előtt (ha jól tudom az eredeti roadmap szerint még kijött volna az új konzol gen. előtt) tuti egy csomó extra munka van vele. Számomra ezt jelzi, hogy nextgen patch sem lesz ,csak jövőre, de azért a megjelenés előtti videók alapján mégis van pár plusz effekt az új generáción. Szóval biztos vagyok benne, hogy lesz vele baj az elején, de a második végigjátszásra minden már minden jól megy majd!Elvárások:
Furcsa olvasni, hogy mennyire megosztóak a hozzászólások itt a tesztek után. Van aki csalódott, van aki ugyanolyan lelkes, és van aki magyarázza a bizonyítványt mintha részt vett volna a játék fejlesztésében. Persze a játékot még senki sem fogta, próbálta. Emberek, ez "csak" egy játék, mint bármelyik másik! Van akinek nem fog bejönni, van aki pedig hónapokat el lesz vele, és imádja, és lesz aki egyszer kipörgeti és elő sem veszi többet. Az élet ettől nem változik, ugyanúgy kell dolgozni menni, ugyanúgy ki kell vinni a szemetet, és reggel ugyanaz a nap kel fel mint eddig bármikor. Én személy szerint kicsit haragszom hogy ekkora felhajtást csináltak, mert így mindenki legalább csodát, forradalmat vár. Azért valahol meg is értem őket, hiszen azt ne felejtsük el, hogy a CDPR is egy profitorientált cég. Remélem azért a lelküket is beletették a játékba, de a végén mégis csak az a cél, hogy egy valag pénzt keressenek rajta. Ez pedig az eladásokból jön. Azt pedig segíti a hype. (ami jól működött hisz én is előrendeltem )Teljesítmény:
Egyesek azt mondják nem is játszanak tavaszig, mások meg aggódnak, hogy hiába az erős hardver nem fog jól menni. Itt úgy érzem, hogy kicsit nagyok az elvárások. Mindenki 2K vagy máris 4K gaming-ről beszél Ray tracing mellett! Amennyire emlékszem a W3 is jóval a megjelenés után futott csak jól a gépemen, és ugyanez volt a helyzet anno W2-vel is. Én úgy látom CDPR mindig egy kicsit magasabbra teszi a lécet mint az aktuális hardver, ami alapvetően nem baj szerintem, mert a játékaik így jól öregszenek. A W2 szerintem még ma is bőven megállja a helyét a látvány tekintetében pedig már nem mai gyerek. Én itt is úgy érzem kicsit túl van tolva ez a 2 -4K, RTX dolog. Valahol értem, hisz az új generációs kártyákat is el kell adni valamivel, de azért én nem szeretem ha a piac dönti el helyettem hogyan kell játszani. Emlékszem anno az antialiasing volt ekkora menőség mint a ray tracing most. Játék közben persze lehetett látni a különbséget, de kezdetben annyi FPS-t zabált, hogy a legtöbb esetben inkább kikapcsolta az ember. Annó minden teszt arról szólt, melyik kártya mennyi teljesítményt veszít, 100% nagyításban melyik ad jobb képet, főleg amikor kijött a 2x 3x... változat. Most meg már észre sem vesszük annyira alap pl. egy FXAA.Szóval bocsi a hosszú poszt miatt, jól esett kiírni ezt magamból. A lényeg, hogy no para, mindenki játszani fog, és remélem mindenki jól mulat majd!
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz WATERDACA #10615 üzenetére
Nem játszhatatlan, szimplán rontja a játékélményt.
Embere válogatja, kit mi és mennyire zavar, friss példám, hogy alapvetően nem érdekel a texture pop-in jelenség, amit jellemzően az Unreal Engine játékok produkálnak, de a Remnant from the Ashes-t most azért hagytam abba, mert gyakorlatilag végig minden textúrát az orrom előtt, utólag töltött be. Nem játszhatatlan, de baromi zavaró.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
LK
addikt
válasz velizare #10628 üzenetére
Régebben írta valaki, hogy konzolon lesz day 0 és day 1 peccs is. Ezért kérdeztem csak. Egyáltalán nem vagy vicces, sőt
Cifu: köszönöm az értelmes választ, mondjuk ez tőled ez természetes
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
nagyúr
arra tudok gondolni, hogy ezt a denuvo dolgot elég későn találták ki, vagy alulpriorizálták ahhoz, hogy kisimítsák a ráncait.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
tomazin
veterán
Valaki aki alzabol rendelt tortent mar valami reakcio reszukrol?
Nalam talan januarban volt az utolso level, ugyfelszolgalat pedig elerhetetlen. -
Topikgazda
-
nubreed
veterán
Úgy néz ki nem lesz driver nVidia részéről, csak a játék első napján. Jó lett volna ha holnap legkésőbb kiadják...
-
LK
addikt
válasz jonnyjoker01 #10603 üzenetére
PC-n is lesz Day 0 és 1 peccs is?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
gyimger
őstag
válasz nubreed #10620 üzenetére
Nincs semmilyen update. A Steam ellenőrizgeti öt percenként, hogy aktiválható-e a játék, ez valamilyen bug vagy csak nagyon optimista. De nincs mit letöltened.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
nubreed
veterán
válasz VikMorroHun #10619 üzenetére
A tegnapi 57.3 gigás csomag nekem is lejött, azzal nincs is semmi baj, ez a mai update nem akar menni. Hogyan kell szervert váltani?
-
VikMorroHun
őstag
válasz nubreed #10595 üzenetére
Most semmit. Tegnap este elindítottam, de lassan csordogáltak a bitek (25 MB/s), úgyhogy inkább reggel fejeztem be. Akkor 65-85 között jött. Nézd meg, hogy mást le tudsz-e tölteni, illetve próbáld másik szerverről.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Topikgazda
válasz proci985 #10617 üzenetére
[Itt viszont jóval többet] , szóval ez sajnos nem mérvadó szerintem...
Az, hogy a Tom's Hardware a CDPR kérése ellenére nem Day1 tesztelte a játékot eléggé visszás megítélésem szerint. Nem csoda, hogy más oldal nem dobott ki tesztet.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nubreed #10577 üzenetére
[link] ha jo helyre raktak be, akkor kb eszrevehetetlen a kulonbseg Denuvoval es anelkul. itt ha csak a previewre kellett, akkor viszont lehet nem szorakoztak annyit a normal implementalassal.
max 2.7%ot mertek itt, azt is par helyzetben, ez meresi hibahatar.
forumokon tartja magat, hogy katasztrofa performance szempontbol, de hard evidencet nagyon nem lattam azon kivul, hogy egy kicsi de nagyon hangos, privat profilos klikk korbesirja minden alkalommal a steamet. oke, valamiert nem akarja megvenni, ez tiszta, csak ne gyartson moge ideologiat ha ennek ellenere is tolni akarja vele. mondom ezt ugy, hogy eleg sok Denuvos jatekom van, ellenben a Starforceos cimeket bojkottoltam (ertsd egyaltalan nem toltam) miutan az egyik tonkretette a DVDirom.
Cifu: igazabol a kerdes az az, hogy a Denuvos / nelkuli build kozott mi a kulonbseg.
Dishonored2 iszonyatos bughalmaz volt, mire vegul eljutottak a Death of Outsiderig nagyon sokat gyorsult a Denuvo kiszedese utan is. a Doom kapcsan is emlekszem, hogy ott is volt egy peformance patch, es oszinten nem volt egyertelmu, hogy a Denuvo eltavolitasa, vagy csak a szokasos update segitett.
fejlesztoknel elerheto profiler, tehat erdemes oda eldugni a kodot, ahol a legkevesebbet lassit. ha viszont ez nem egy fontos feladat mint most, akkor lehet tenyleg, erezhetoen lassabb lesz. de ebbol nem erdemes generalizalni.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz wjbhbdux #10609 üzenetére
A sok fps probléma között ez el fog veszni, de azért ezt a cikket elég félelmetes volt olvasni. Egy rokonom is epilepsziás, nála is vörös-fehér fényű villódzással produkáltak rohamot neurológián. Azért komoly, hogy ezt így belerakták a game-be, ráadásul egy fő gameplay elemként . Erre is jöhetne majd egy peccs, sok rejtett epilepsziás van, akinek fel sem tűnnek a gyengébb rohamok, na ez kihozhat komolyabb dolgokat is.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
válasz Bad Pritt #10614 üzenetére
Ha annyira játszhatatlan lenne és rontaná az összképet, nem kapott volna 91 pontot átlagban.
Nem emlékszem az elmúlt 10 évben olyan grandiózus open world játékra ami nem bugokkal jelent volna meg. Skyrimmal is mennyi probléma volt te jó ég, de első nap elfogyott az összes fizikai példány sehol nem lehetett kapni 1 hétig, és mindenki otthon tolta bugokkal együtt, úgy is imádtuk.
A CDPR sem egy Isten, ők is emberek. Legutóbb Death Stranding kapcsán kapcsolt néhány Kojima fan hogy ő is csak ember, nagyon megosztó játékot tett le az asztalra és nem váltotta meg a világot.
Az elvárások egy dolog.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Bad Pritt
félisten
Bugokkal kapcsolatban nincs ellentmondás, minden teszt kiemeli, hogy egymást érik.
Nem tudom amúgy ez az extra rövid idő mit jelent ebben a topikban, 50 órákat toltak bele a tesztelők, az azért nem gondolnám, hogy extra rövid idő. Nem tudom, milyen tapasztalatotok van, de ha egy játék 50 óra alatt valamilyen, az a maradék 10-20-100-200 órában nem fog érdemben változni.Pont azért fogok vele várni amúgy, mert remek játéknak néz ki és nem akarom, hogy a töméntelen mennyiségű szoftverhiba rontsa az élményt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
LK
addikt
válasz Bad Pritt #10611 üzenetére
Én csak szememnek fogok hinni. Egymásnak ellentmondó infók keringenek mindenhol. Ha valaki peccs nélküli gamet tesztelt, és emiatt húzza le vajon az összehasonlítható e azzal, ha valaki már peccselt játékot kapott ? Ráadásul extra rövid időt kaptak.
-
addikt
válasz Bad Pritt #10611 üzenetére
Engem ennek fényében az érdekelne, hogy vajon Áprilisban milyen állapotban lehetett, amikor egyébként azt mondták "the game is ready and playable" de mégis tolták hibafoltozás miatt. Féltételezem szép PR szöveg, de valójában az akkori állapoton még az Ubisoftosok is felsírtak volna.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Bad Pritt
félisten
válasz FoxiestFox #10607 üzenetére
Én se szedem le 10-én. Kicsit dolgozzanak még rajta, elolvasva, megnézve rengeteg tesztet, ez a játék nincs kiadható állapotban jelenleg.
Az meg hogy csak PC tesztek vannak, mikor a konzolváltozatokkal van gond, egészen hihetetlen húzás.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Peace
nagyúr
válasz FoxiestFox #10607 üzenetére
De melyik januárig?
-
wjbhbdux
veterán
Az egyik tesztelőnél epilepsziás rohamot okozott a játék egy része a villódzó fényekkel [link] , vigyázzon aki érzékeny
/s
-
félisten
Hát, az új infók fényében én lehet várok ezzel januárig.
-
gyimger
őstag
válasz jonnyjoker01 #10603 üzenetére
Azért a patcheknek szokásuk inkább felülírni a játékot, mint hozzáadni.
-
Peace
nagyúr
Ha nem javul az optimalizáció a peccsel, akkor sajna marad a 1080p. Reménykedtem pedig a 1440p RT Ultra DLSS quality-ben, de ez álom marad egyelőre...
-
l.skywalker
félisten
Illetve a Mikor? a nagy kérdés. Ha 6-7 nappal ezelőtt már kijöttek volna így a tesztek, akkor megjelenéskor jöhetett volna még egy teszt, már ezek nélkül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- DIGI internet
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
- Újszerű Watch 5 Pink Gold - Rózsaszín
- Lenovo Thinkcentre M90t gen 3 Core i3 12100 16GB RAM no SSD no HDD 300W 90+ táp 32 hónap gar
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest