Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazy76
csendes tag
Érdeklődni szeretnék, hogy van e valakinek eladó érintőkijelzője tronsmart ts7 hez?
-
Lazy76
csendes tag
válasz
quailstorm #1335 üzenetére
A tronsmart ts7 még az elsők közül való ebben mtk6589 proci van nem tudom hogy ez számít-e valamit a rom miatt írom csak.
Lazy -
Lazy76
csendes tag
válasz
quailstorm #1333 üzenetére
Végül is én is tudom reszetelni csak gondoltam ha már ott van akkor reszetelhetted volna, de nem fontos amúgy nincs rajta semmilyen adat. meg kaptad amit privátba írtam? mert akkor fel tudnám adni neked mihamarabb, ha megkapom a címed.
Lazy -
Lazy76
csendes tag
válasz
quailstorm #1330 üzenetére
Jó lenne ha megtudnád csinálni ha nem akkor egyenlőre marad a kis vodafone smart 1 telo kicsit fura most azt használni vagy eladom valakinek alkatrésznek ha nem sikerül
a telefon amugy tökéletrsen müködik esetleg ha betudod kapcsolni csinálsz majd egy factory resetet rajta?
Lazy -
Lazy76
csendes tag
válasz
quailstorm #1328 üzenetére
Nem bajj ez igy már ugy sem használható, valamit kell vele kezdeni. Akkor elküldhetem neked ?
-
Lazy76
csendes tag
válasz
quailstorm #1326 üzenetére
Te azt kitudod cserélni, mert akkor elküldeném a telefont vagy nem tudom hogyan lehetne megoldani esetleg van valami ötleted?
Lazy -
Lazy76
csendes tag
Sziasztok tudna nekem valaki abban segíteni, hogy a tronsmart ts7-nek a bekapcsoló gombját azt a kis mikrókapcsolót hogyan lehet kicserélni vagy esetleg van valakinek ilyen alkatrésze.?
Lazy
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged