Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Picimarko #1348 üzenetére
Okés. Nálam eddig 3 Tronsmart volt. Nekem meg Cubotom van 1.3 ROMmal. itt nézz szét
-
quailstorm
félisten
válasz
Picimarko #1320 üzenetére
Tart mind az 5 láb, nekem majdnem sikerült, de egy beleszakadt
Amúgy nekem csak egy Wellerpákám van, aztán mire a kapcsokat (ami szintén forraszos) kiszedtem a panelből, abból hullámvasút lett. Szóval nem egyszerű egy kezdőnek, főleg tökéletes szerszám nélkül.A panelcsere meg gyerekjáték.
-
svgyula
addikt
válasz
Picimarko #1272 üzenetére
Szia! Amit írtál az is jó megoldás! De ennél jobb ha a fóliát cseréled!
nem kell okvetlenül a drága "rászabott" darabra gondolni! Én évekig használtam az órámon most is átlátszó öntapadós fóliát! Amikor bekarcolódott lehúzom és megy fel az új
igaz kell neki egy-két nap mire teljesen rásimul de utána észre sem lehet venni és az ára a lényeg 5-600Ft/m!! azaz ha veszel egy métert akkor az a következő telefonodra is elég lesz
A méretre szabást meg egyszerűen egy tapétavágóval simán meglehet oldani
-
svgyula
addikt
válasz
Picimarko #1257 üzenetére
Szia! Asszem volt már de leírom még egyszer! Nem vagy kezdő akkor tudod miről beszélek! Amikor elindítod a flashelést utána telóból aku-ki! Nyomod a power+volume+ gombot ekkor rádugod a gépre és addig tartod amíg az akut bele nem teszed. Nálam csak így volt hajlandó telepíteni. Ha needrom-ról szeded le akkor olasd el a leírást is mert a verzió szám is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házimozi haladó szinten
- Windows 10
- EAFC 25
- Hobby elektronika
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest