- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picimarko
csendes tag
Sziasztok!
Cubot one-hoz kellene nekem töltő aljzat panelestől ha van valakinek eladó! 1 is elég de ha van 2 db akkor az még jobb . Utnvétellel megoldható ha nagyon kényes az illető akkor előreutalással is.
-
Picimarko
csendes tag
Sziasztok
Cubot one vagy tronsmart töltőpanel kellene nekem mert teljesen tönkrement.
Ha valaki tud és árul jelezze nekem. Sűrgős lenne!!
Köszönöm -
Picimarko
csendes tag
válasz
quailstorm #1351 üzenetére
alapból a gyári romon kezdte ezt, aztán raktam rá mostanában egy párat de azokkal is csinálja, igy tegnap rá flash-eltem a gyári romot vissza sp flah toolal, de utána sem, illetve egy JB kamerát is flasheltem rá azzal sem, de az imei számokat is vissza kell állitgatni minden telepitésnél eddig nem kellett.
-
Picimarko
csendes tag
Még mindig egy kis segitségre lenne szükségem, "nem lehet csatlakozni a kamerához" és már miui rommal is probáltam, találtam egy fixet is azt is rá flasheltem. Valaki találkozott már vele? Vagy valakinek valami ötlet?
-
Picimarko
csendes tag
válasz
quailstorm #1345 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/view/150419/aa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg itt a kép
-
Picimarko
csendes tag
válasz
quailstorm #1345 üzenetére
Konkrétan itt van minden
-
Picimarko
csendes tag
Sziasztok, mostanában szarakodik a telefonom, kamra alkalmazás leáll stb... és el sem tudom inditani galléria alkalmazás leáll meg ilyenek, hiába flashelem ujra a gyári romot vagy állitom vissza recoveryből a hiba ugyanúgy fenntáll. Valakinek valami tapasztalata? esetleg olyan magyar nyelvü rom ami megy rendesen ?
-
Picimarko
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődnék hogy az usb csatlakozót cserélte e már valaki mert szétszedtem és nemtudom hogy csak a 2-2 szélső forrpont tartja e vagy a 4 pici középső forrasztás is? Illetve ha nem lehet komplett panel nincs-e valakinek bontva eladó?
-
Picimarko
csendes tag
válasz
csemeteim #1275 üzenetére
Én próbáltam bootloadert kene nyitni csak en odaig nem jutottam mert lefőztem az egész romot.
Be se kapcsolt ugy flasheltem vissza rá az eredetit.
Bootloadert kell nyitni és azt hiszem azt is tudom hogy csk felkellene frissiteni a dolgokat és a sajátomon kipróbálni elötte. Utána már tudsz rakni reoveryt ujat és romot is. Sd ről akár flashelve. -
Picimarko
csendes tag
-
Picimarko
csendes tag
Már megoldottam magamnak. Köszönöm a hozzászólásokat.
Ha valakit esetleg érdekel. Volt egy ugyanolyan telefon barátnőmnek flashtoolal kimentettem mindent, scatter file letölt és azt telepitettem fel. -
Picimarko
csendes tag
Ennél pedig a preloader is telepitve van win8 win 7 rendszeren is ezt irja ki.
-
Picimarko
csendes tag
Na itt megáll a tudomány akárhogy csatlakoztatom.
-
Picimarko
csendes tag
SIKERÜLT ELCSESZNI A telot :S
be se kapcsol hogy tudnam visszarakni valahigy a rendszert rá?
-
Picimarko
csendes tag
Sziasztok!! S.O.S.-be kellene segíítség. A cubot one-on valahogy letakaritottam a recovery-t mikor másikra probáltam frissiteni a mobile uncle.... programmal. Már most egy délutánom ráment arra hogy a régi romot vissza flasheljem rá recoverystöl. Rootolva van a teló. Nem kezdő vagyok ebben a flash témában. Driverek rendben vannak mindent jól csinálok és se SPFlashtoolal se SP multiport download toolal nem indul el a flashelés gondolom nem látja a telót, és már az idegesít hogy még elbaszni se tudom a telefont nemhogy ujraflashelni.
Valaki irjon ebben a témában legyen szives mert idegbajt kapok már.
A progit inditom rádugom a telót és nem látja nem indul el a flashelés. -
Picimarko
csendes tag
És ha másik telefonba is csinálja akkor a kártyával van gond gondolom. Csak nem tudom hogy mi lehet a baja. Mert eddig még kivéve se nagyon volt a telefonból. Nem olajos kontakt tisztitóval pucoltam mind a 2-t és utána is csinálja.
-
Picimarko
csendes tag
Sziasztok. Találkozott már valaki olyan problémával hogy a cubot one telefon az sd-kártyát fel le csatolja x időközönként mikor hogy van kedve? Nagyon meríti a telefont és az alkalmazásokat se tudom igy használni. Próbáltam formázni de nem javult. Telefon vagy kártya hiba? Melyik esetben mit lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest