- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Tudjátok, az iwiw bejelentkező lapján van az a ''segítség a bejelentkezéshez'' dolog, amikoris ha a jobb felső sarokban lévő kis kérdőjel fölé viszed az egeret, akkor megjelenik a ''segítség a bejelentkezéshez'' szöveg jobboldalt, az iwiw logó helyett.
Gondolom ezt css-el oldották meg, próbáltam a forrásból megtudni, hgy hogyan is, de nem nagyon sikerült rájönnöm, biztos nem voltam elég figyelmes. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne ilyet csinálni? -
tkazmer
addikt
Meg lehet valahogy azt csinálni, hogy adott két könyvtár, az egyikben vannak a css-ek, a másikban pedig a képek, és egy css-ből egy olyan képet betölteni, amelyik a képes könyvtárban van.(a képes könyvtár viszont nem a css-es könyvtárban van)
-
tkazmer
addikt
Van egy #balsav-om(150px széles), egy #tartalom(700px széles)-om, és egy #jobbsav-om(150px széles). A balsávban van a menü, a jobbsávban meg első sorban a bejelentkezés után fontos informácók. Ezek fix magasságúak. Viszont a tartalom váltózó magasságú. A #tartalom-nál a height-et auto-ra állítottam, viszont nem tudom, mire állítsam a balsav-nál és a jobbsav-nál, ha ott is auto-ra állítom, elszáll az egész(főleg a #lablec), és nem lesz csak olyan magas, amilyen a menü pl, nekem pedig az kellene, hogy mind a 3 mindig egyenlő magasságú legyen, mégpedig elsősorban a tartalom határozza meg, hogy milyen magasak.(de amikor a tartalom alacsonyabb mondjuk a menünél, akkor abból ne legyen probléma)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged