Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Nos én átszerkesztettem a html-t és a css-t, így ez jött ki jelenleg
Kérlek tekintsétek meg és szívesne fogadok észrevételt még és kritikát!
siteaz általad említett dolgok előtt csináltam még ezt mi előtt felnéztem ide. Természetesen még sok javítani való van rajta ez tuti látszik.
-
JohnD
tag
Bocs a késlekedésért! Sajnos fix a hoverkor megjelenített div szélessége, mert úgy néz ki számomra megfelelően, ill. a pozicionalasa is (top, left) a nap div ek szélessége ill. magassága alapján van kiszámolva (még a php kodban), ami tehát szintén fix. (És absolute a position tulajdonsága emiatt.)(Left tulajdonság pl. a nap div szélessége szorozva amennyi van belőle a hover div előtt.)
Így gondolom ha a különböző bongeszoablak meretekhez különböző css méreteket akarok megadni, jo sok ismétlődő css kód kellene, nem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest