- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
En egesz sokaig nagyon Windows parti voltam. Amikor mondta haverom, hogy szerinte a Linux is ugyanolyan jo fejlesztesi platformnak mint a Win, akkor lehurrogtam. Ez szerintem annak volt a kovetkezmenye, hogy nem volt tapasztalatom masban, csak abban. Otthon gyerekkorom ota az volt a gepeken, a gimiben info oran is az volt a gepeken, az egyetemen is a Microsoft termekek voltak elerhetoek ingyen. Aztan egyszer gondoltam adok egy eselyt, es hat azota palfordulas tortent. Mar nem szivesen mennek vissza Windowsra. Marmint... az itthoni gep hasznalatom 95%-ban (ha a fejlesztest most abszolut nem nezem) olyat csinalok ami mindket platformon detto ugyanaz. Netezes, meg filmnezes. Meg az ehhez hasznalt programok is ugyanazok. De..
Munka szempontjabol a korabbi munkahelyemen windows volt, nem szerettem, a mostaninal RHEL van, ezt nagyon szeretem, illetve itt meg OSX is van, de azt sem szeretem. Tehat annyi valtozott a kezdeti gogos Windows lover enemhez kepest, hogy mar munka kornyezetben sikerult
kiprobalnomhasznalnom mindharom fontos rendszert, igy mar van, igaz szubjektiv, tapasztalatom. Nalam Linux > OSX > barmi mas> Win
A masik kerdesedre privatban valaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest