- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
En most csinaltam valamit, es ugy tunik hogy mukodik de kozben szinte biztos vagyok benne hogy az egesz ugy szar ahogy van
a head reszbe ezt irtam : <link rel="stylesheet" type="text/css" href="responzive.css" media="screen and (max-width: 500px)">
Mig a "responzive.css" fajlba mindent osszezsugoritottam annyira, hogy mobiltelefonos meretben is hasznalhatobb legyen.
Ezzel azt ertem el, hogy ha a bongeszo ablak merete kisebb lesz mint 500px; akkor lep ervenybe a "responzive.css" fajl.Tudom hogy nagyon nehezen lesz ertelmezheto az utobbi szoveg, de sajnos mivel nagyon kezdo vagyok a temat tekintve ( responzive design), nem igazan tudom megfogalmazni ugy ahogy kellene.
A kerdes csak az lenne, hogy mennyire van kozel a valos megoldashoz az amit itt most osszeganyoltam?
Igazabol csak megneztem egy par perces youtube tutorialt es utana probalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest