- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Szabin vagyok, mindent megcsinálok, naponta ad ilyen-olyan chalengeket simán végigviszem. Egy két 6-os kellene még (már van 2) 702-es az érték. Halommal van Fusion part, van amit nem tudok beépíteni, mert hiányzik az előzője, de az megoldható a bontott autókból.
MatyeeAM2 Van Ferrarihoz is 6-os alkatrész, de meg kell néznem melyikhez is.
-
-
HoTaZo
addikt
Na, végre visszakaptam a gépet.
razorka777 Köszi neked is a segítséget. Többen is írtátok, hogy állat az az autó.
Hát nem tudom... Nissanhoz még nincs part6-om. Egyedül a Viper GTS-hez van egy nitrós part6-om...
Gondolom, ha T4-ben Donnát legyőzöm, akkor már nem hoz cuccost. Vagy mégis? Nem haragtartó?
A T3-ban végig tudtam csinálni a Laddert, a T2-ben most szenvedtem át magam a 4500$-on.
Hát, az a bug az jól jönne most is.
Van még kopasz T2 Subarum meg T2 Focusom, T1 Fiesta, T2 BMW M235i meg egy T3 Corvette Stingray-m. Jók lesznek még ezek valamire? Mit lehet ezekkel tenni? Meg a sok Fusion parts cuccokkal, amikhez nincs kocsi se?
Ti mit kezdtek ezekkel? -
Amur
addikt
Azt válaszd amiből sok 6-os alkatrészed van.
Én is azért vettem meg T1 teljesítése után a felkinált Focust mert volt egy csomó 6-osom hozzá(valszeg beetetés miatt, de a lényegen nem változtat).
T4-ből sajna egyikhez se lesz 6-osom eddig.. de még változhat.
T3 Camaro elég gyér nekem, megbántam a belenyomott upgradeket. Próbálom belőni, de még nem akar jól menni..
súly/teljesítmény arányban a legrosszabb T3, de ez volt ugye ingyen.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged