- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Restriction trial nektem is bugos?
Írja checklistnál hogy T3 és no turbo, mindkettő pipa, mégis wrong car.. nem enged be.. -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #419 üzenetére
Biztos lecsekkolt a rendszer benneteket, és látja hogy erőszakra hajlamosak vagytok.
-
Amur
addikt
Azt válaszd amiből sok 6-os alkatrészed van.
Én is azért vettem meg T1 teljesítése után a felkinált Focust mert volt egy csomó 6-osom hozzá(valszeg beetetés miatt, de a lényegen nem változtat).
T4-ből sajna egyikhez se lesz 6-osom eddig.. de még változhat.
T3 Camaro elég gyér nekem, megbántam a belenyomott upgradeket. Próbálom belőni, de még nem akar jól menni..
súly/teljesítmény arányban a legrosszabb T3, de ez volt ugye ingyen.. -
Amur
addikt
Kaptam ládából egy Camaro-t.
Akkor nem költöm el a goldot. Ezzel végigtolom a T3mat, T4-nek meg már korábban nyertem egy 3 csillagos Vipert, sőt ládából van T5-ös Mclaren 650-esem is.
Innentől csak fejlesztésre kell költenem.
Az elnyert T2-es boss AMG nagy csalódás. Csak fusion partokkal fejleszthetem és gyengébb mint a ford focus-om volt..azzal tuti nem vinném végig a T3mat.
Camaro-ba beraktam az egyes upgrade-eket és jobb lett a PP-je mint a maxos AMG mercinek..no comment.. -
-
Amur
addikt
Pont azon agyalok hogy T3 goldos autók közzül a corvette vagy a hellcat legyen?
hellcat 825 arany, corvette 865,ettől még lehet jobb a hellcat, de mindenki azzal tolja.
Alapból nem lenne kérdés Corvette "hivőként", de inkább megkérdezem!fejlesztésnél lehet ilyen amit írtál.
Ha pl. a gumi még alacsony szinten van, és nincs tapadás, akkor könnyen lehet hogy egy erősebb motor,turbo után buksz teljesítményt. -
Amur
addikt
Én eddig talán egy online meccset vesztettem el.
Pedig mire végiggörgetem hogy ki nem buisy, jön egy kihívás, én meg rábökök, tehát nem is nagyon válogatok. Golfom van, messze a max-tól,a Toyoták szoktak megszorongatni a többieket könnyedén legyorsulja.
Én is felfelé toltam el a nitrot és a váltót tuningnál. Lehet erre az átlag nem figyel, és negyed mérföldön ennyi is elég ha nagyjából egy szinten van a két kocsi. -
Amur
addikt
próbálok csatlakozni a ph!hu crew-hoz, de nem hozza be a kereső, lehet a szintem kevés? (csak 4-es vagyok még)
Sacco megpróbálsz küldeni invite-ot? AmurHU néven vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged