- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#86973952 #115 üzenetére
Engem is nagyon zavar a sok töltőképernyő, nem sok idő (kb 1-2 másodperc/töltés) de zavaró, főleg ha mondjuk egymás után akarok lenyomni több laddert, nem lehet replayezni hanem töltőképernyő -> kilép a garázsba -> töltőképernyő -> belép a futam menübe -> töltőképernyő -> indul a futam. Viszont nekem tökéletesen megfelel most ez a viszonylag kevés játékidős játék (pár sec egy futam) munkámból adódóan
-
B********
aktív tag
válasz
#86973952 #115 üzenetére
Nekem meg fordított a helyzet: pikk-pakk betölt mindent, de maga a verseny egy képregényre hasonlít. Talán ha 20 fps-t eléri jó esetben. A support javítást, további optimalizálást ígért. Nekem viszont maga a játék nagyon tetszik, még így is nyomom, csak nem olyan sokat. Várom a frissítést.
-
B********
aktív tag
válasz
#86973952 #24 üzenetére
Alapvetően maga a játék sem tudja jól belőni a részletességet. Olvasgattam értékeléseket, és volt akinek Huawei Y5-ön tökéletesen fut (gondolom alacsonyabb a részletesség) és ugye az a készülék számottevően gyengébb mint a P9L. S6-on is panaszkodnak, de S5-ön meg tökéletesen fut. P8 Lite-ra meg telepíteni sem lehet, pedig az is hozza még az elvárható teljesítményt. Szóval valóban van még mit fejleszteni. Meg aztán az is tény hogy a P9 L még meg sem jelent mire a játék elkészült, szóval nem volt lehetőség optimalizálni rá.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #17 üzenetére
Kicsit bővíteném a témát.
Többen arról beszélgettünk, hogy mi magyarok tömörülhetnénk kifejezetten magyar csapatokba. Jelenleg még korlátozott a helyek száma, de már van 2 crew, ahol van hely:
Saccco crew neve: ph!hu
Amit én csináltam: HungaryArra kérlek titeket, ha nem derül ki a játékos nevetekből, hogy magyarok lennétek, akkor itt szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged