- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frango13
aktív tag
Az embert azt hinné, hogy egy csillagászattal foglalkozó topikban nyitottabb, érdeklődőbb, kvalifikáltabb emberekkel diskurálhat. Persze tisztelet a kivételnek.
-
frango13
aktív tag
-
frango13
aktív tag
válasz
kovisoft #4180 üzenetére
Reggel 7:30 és 7:45 között láttam egy ilyen alakzatot olyan 5-6mp-ig:
A vékony vonalak keskeny fénycsóvák. Arra lennék kíváncsi, hogy ez mi lehet, mert ilyet még nem láttam. Az elején elég fényes volt, mert egyből odavonzotta a tekintetem. Utána kb. annyira volt fényes a közepe, mint éjjel a legfényesebb csillagok. -
frango13
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan oldal, ahol az űrben bekövetkező érdekesebb események jegyezve vannak? Vagy, hogy hogyan lehet megtudni, ha az ember lát valamit, hogy az mi is lehetett? Remélem belefér a témába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest