- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #6074 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet volt
Sajnos mindenképp szállítanunk kell majd, nagyvárosban élek, a fényszennyezettség orbitális
Egy kérdés még: A 150-hez képest a 200-as megéri a 91eFt felárat? Benne van a keretben a 200-as is, semmi gond, ha igen akkor nem fogok spúrkodni. -
válasz
5150head #6067 üzenetére
Khmm, a kiegészítőket viszont viszont jó hogy mondtad, azokkal nem számoltam, csak a sima távcsővel, szóval most újratervezés lesz
Földszintről kell a garázsig elvinni, szóval az út nem nagy, de a kombi Astrának csak a csomagtere tele lesz a távcsővel, szék, láda, stb. cuccokat kihagytam.
Ötleted esetleg valami olyan megoldásra, ami kompaktabb és hordozhatóbb mégsem jelent túl nagy kompromisszumot a 200-as Dobsonhoz képest? Lányom ezt nézte, de én meg nem olvastam túl sok jót róla a topicban korábbról. -
válasz
Oppenheimer #6063 üzenetére
Köszi, este akkor berendelem
-
Ok, ha nincs más ötlet, akkor lassanként berendelem a Skyliner 200P Dobsont
-
Max 200eFt a keret, ezért gondoltam erre a típusra. Ha fotózni is szeretnék, akkor mi az ajánlott kezdő megoldás ebben a keretben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest