Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kuyarashi
őstag
-
válasz
Wordan81 #1834 üzenetére
A csillagvaros.hu fórummal, mint intézménnyel, nincs bajom. Hogy ősöreg a fórummotor, az sem zavar, lévén amikor én fórumozni kezdtem, akkor ez a fórum engine volt elterjedt (ez nagyon régen volt). Nekem nosztalgikus és komfortos.
És igen, van jó tartalom a csv fórumban, de ahogy Te is mondod, ezek zöme nem most íródott. Jeleztem is, hogy keresővel ki fogom guberálni az értékes tartalmat onnan (Vénusz topic tippet köszi).
Amiért viszont nem megyek arra többet, az pontosan az a viselkedés, amit Te is leírtál. Látva az aktív diskurzusokat egyszerűen nincs kedvem ott kérdezni. Amikor a saját szakterületemen a tudásom kezdte meghaladni az átlagot, és észleltem, hogy már nem csak én kérdezek másoktól, hanem mások is kérdeznek tőlem, akkor az első dolgom volt, hogy felgyúrtam magam alázatból. Hogy ne legyek seggfej. Mert úgy gondoltam, hogy ez fontos. Más máshogy gondolhatja, de kíváncsi hadd ne legyek rá. Tengermély tisztelettel. -
válasz
Wordan81 #1493 üzenetére
Nagyon köszönöm, utánanézek az említett Urak munkásságának. Mizser Úr amatőr csillagász kézikönyvét már beszereztem, most azt olvasom. Végül egy 120/600-as lesz, EQ3-mal. Újonnan. Ez van, majd jövök panaszkodni ha rezeg-remeg, Ti meg naugyemegmondtam-ozhattok, hogy használt EQ5-öt kellett volna
Így is rengeteg segítséget kaptam Tőletek a választáshoz, amiért nagy köszönet itt mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest