Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz szupermacs #35 üzenetére
Az lehet.
-
Szakiii
addikt
válasz szupermacs #24 üzenetére
Véleménye mindenkinek lehet. Érdekes lenne ha mindig csak adott telefon tulajai írhatnának..
-
bteebi
veterán
Basszus, van egy adott alkatrészlista a különböző beszállítókkal, végigtesztelem mindegyik lehetséges kombinációt. Nem kizárt persze, hogy (nagyjából) ez is megtörtént, de valószínűbb a nem. Persze van ilyen. Azt lenne érdekes tudni, hogy a készülékek hány százaléka érintett.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
David75
őstag
Se az enyémen, se a barátnőmén nem találkoztam ilyesmivel.
#20:
Világ legdrágább telefonja? Te olvasol is mobilarénát? Még házon belül is van drágább a pro max, de ha megnézed, az aktuális Samsungot vagy Sony-t vagy akármit, sok különbség árban nincs, és akkor a hajlítható telefonok is ott vannak jóval drágábban.Annyi, hogy 6.1”-on nem nagyon kapsz ilyen hardvert más gyártótól.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Chaser
legenda
válasz Plazmacucci #15 üzenetére
háááááát nem tudom
azt tudom nekem robbant már be tg a telefonon miközben asztalon pihikézett, pár hete raktam rá
nyilván félrement valami gyártás közben_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ddaydome
senior tag
válasz szupermacs #24 üzenetére
Furcsa, hogy ennyire elvakultan lehet csak gondolkodni.
0,5 évig volt i13 minim"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
szupermacs
veterán
Furcsa azoknak a panaszkodását és fikáit olvasni akiknek a kezében sem volt még a telefon. És soha nem is lesz.
-
Plug Life
senior tag
Jony Ive szelleme kísért...
-
ddaydome
senior tag
Gyerekek azért ez kb. olyan hiba, mint a Nyomás utána című filmben, hogy a fullos autón nincsen matrica DDDDDD
Komolyra fordítva a szót, jól reagáltak, de azért a Föld legdrágább telefonján egy ilyen hiba vérciki.......[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
félisten
-
senior tag
Valószínűleg Apple alkalmazottak vettek / kaptak Pixeleket, meg mellé szöget és kalapácsot, hogy ilyen “váratlan, magától bekövetkező hibával” besározzák a Kuglit
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
nozs23
addikt
Nem vagyok mernok, de ho hatasara ezek az uvegek tudnak erdekes dolgokat produkalni. Random szetpattano uvegasztal klíma/napfény komboval peldaul.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz viragdani01 #6 üzenetére
Pillangóhatás.
-
félisten
-
Wesiz
tag
a pixelek hasonló miatt azonnal szét vannak szedve hogy "na tessék, nem tudnak normálisan megcsinálni egy telefont" de az apple-től a "hibátlan oprendszer" és a "lehet hogy későn adnak ki valamit, de azt jól" tévhitek még mindig tartják magukat a közéletben
-
törölt tag
Néhány Redditező elszigetelt problémája, majd kap az a pár tucat ember hotfixet.
Érdekes, a Pixel 7 mindenkit érintő problémái nem kerültek címlapra sehol -
Fred23
nagyúr
Életre kel, nem életre kell.
-
bteebi
veterán
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
"Nem bug, feature. "
Valóban, bár én nem büszkülnék vele. Mondjuk arra nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy az istenben jöhetett ez létre (eleve maga a hiba; meg komolyan, az Apple-nél is a júzer a béta teszter?). Az meg gáz, hogy nem max. 2-3 nap után jön rá egy hotfix. Gondolom komolyabb a probléma, mint amilyennek elsőre tűnik.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bollokcs80
Korrektor
Nem bug, feature.
Mindenesetre most korrektül reagáltak.B.Cs.
-
Ricardo
titán
"A márka szerint a hiba nem hardveres, hanem szoftveres, ezt pedig a következő iOS-frissítés (16.3) javítani fogják."
Ha hardveres lenne, nem tünne el a kijelző feléledésekor.
Én arra tippelek, hogy az AOD vezérlésébe csúszott valami hiba.
remélhetőleg gyorsan jön a javítás. Az ilyen javításokkal mondjuk nem szoktak sokat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest