- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiszike
tag
Én is azt hittem, hogy a kék és a fekete egy és ugyanaz. Ősszel vettem 1-1 darabot a 3 őrző-védőnél. Először a feketét bontottam meg és próbáltam ki: az ütő is megállt bennem; a motorhangja mindennek nevezhető volt, csak éppen ''silent''-nek nem. A kék viszont sokkal meggyőzőbb volt, bár ennek sem árt, ha 12 V-nál kisebb feszültséget kap.
Lehet, hogy egyedi hiba volt, 250 km távolságból már nem vittem vissza a boltba cserélgetni... Azóta vettem még egy kéket, a feketétől valahogy óvakodok inkább. -
Viktor77
titán
Ide is leírom, hogy SilentBlade-t ne. Idézem magam:
''Kicsit utánéztem és számolgattam.
A Silentblade 25.20CFM-et tud, az YS-Tech 17dB-es ventije 40m3/h-t.
Ezt átváltva kijön, hogy a Silentblade 43m3/h-t tud.
Viszont az YS-Tech halkabb és olcsóbb szal nagyon megéri.''
Ez az YS-Tech venti TTS-nél 1200ft. -
Nahat, ezt en irtam
Nekem tapban is volt ZM-F1. A tap a homerseklet fuggvenyeben szabalyozta a venti feszultseget + bekotottem ele az ellenallast, es igy tenyleg halk volt (es terhelesnel se nagyon hangosodott, mert nem melegedett annyira a tap).
Amugy lehet a venti YS-Tech, Papst, Noiseblocker, akarmi, hangja mindenkeppen van, leszabalyozva is. -
I_Am
veterán
Van már ilyen totyik. Bővebben: link
-
igazat adok annak aki azt mondta, hogy hangos a zalman 8 centis még ellenállással is. DE! ellenállással előlapi panelre rákötve és leszabályozva 7V-ra már tökéletesen halk!
nekem is így pörög 2 a gépemben. hogy mekkora fordulatszámon megy azt nem tudnám megmondani, de olyan 900 és 1200 körül lehet valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest