- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szak1
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitnám, mert se a halkítás, se a zalman topic nem foglalkozik a kérdéssel egy-egy hozzászóláson kívül.
Szóval az a helyzet, hogy szerintem lehet bármilyen 8 centis tápot elhallgattatni, hiszen csak a ventillátor keltette levegőáram ad hangot.
Én is ezt tenném: eltávolítottam a védőrácsot, így egy picit halkabb lett, most jönne valami halk venti.
Végig a Zalman ZM-F1-re gondoltam, ami 8 centis, ám valaki azt írta, hogy még a hozzáadott 50 Ohmos ellenállással is hangos, inkább vegyen az ember egy YS-Tech ventit.
Azokat, akiknek van a gépében (tápjában) Zalman ZM-F1, kérem, írják le szubjektív véleményüket a ventiről. (milyen hangos, mennyire hűt)
Mert a fő szempont a szinte néma gép, a hűtés másodlagos, persze a 400W-os Codegen tápom jó lenne ha nem olvadna el....
Ha esetleg más halk 8 centis ventillátort tud vki 2000 alatt az írja, esetleg tapasztalatokkal együtt.
Ugyanis ezen információk alapján össze lehet hozni egy szinte néma tápot 1000-2000 forintból.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest