Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szak1
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitnám, mert se a halkítás, se a zalman topic nem foglalkozik a kérdéssel egy-egy hozzászóláson kívül.
Szóval az a helyzet, hogy szerintem lehet bármilyen 8 centis tápot elhallgattatni, hiszen csak a ventillátor keltette levegőáram ad hangot.
Én is ezt tenném: eltávolítottam a védőrácsot, így egy picit halkabb lett, most jönne valami halk venti.
Végig a Zalman ZM-F1-re gondoltam, ami 8 centis, ám valaki azt írta, hogy még a hozzáadott 50 Ohmos ellenállással is hangos, inkább vegyen az ember egy YS-Tech ventit.
Azokat, akiknek van a gépében (tápjában) Zalman ZM-F1, kérem, írják le szubjektív véleményüket a ventiről. (milyen hangos, mennyire hűt)
Mert a fő szempont a szinte néma gép, a hűtés másodlagos, persze a 400W-os Codegen tápom jó lenne ha nem olvadna el....
Ha esetleg más halk 8 centis ventillátort tud vki 2000 alatt az írja, esetleg tapasztalatokkal együtt.
Ugyanis ezen információk alapján össze lehet hozni egy szinte néma tápot 1000-2000 forintból.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- LEGO klub
- Diablo 3
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest