Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szak1
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a topicot azért nyitnám, mert se a halkítás, se a zalman topic nem foglalkozik a kérdéssel egy-egy hozzászóláson kívül.
Szóval az a helyzet, hogy szerintem lehet bármilyen 8 centis tápot elhallgattatni, hiszen csak a ventillátor keltette levegőáram ad hangot.
Én is ezt tenném: eltávolítottam a védőrácsot, így egy picit halkabb lett, most jönne valami halk venti.
Végig a Zalman ZM-F1-re gondoltam, ami 8 centis, ám valaki azt írta, hogy még a hozzáadott 50 Ohmos ellenállással is hangos, inkább vegyen az ember egy YS-Tech ventit.
Azokat, akiknek van a gépében (tápjában) Zalman ZM-F1, kérem, írják le szubjektív véleményüket a ventiről. (milyen hangos, mennyire hűt)
Mert a fő szempont a szinte néma gép, a hűtés másodlagos, persze a 400W-os Codegen tápom jó lenne ha nem olvadna el....
Ha esetleg más halk 8 centis ventillátort tud vki 2000 alatt az írja, esetleg tapasztalatokkal együtt.
Ugyanis ezen információk alapján össze lehet hozni egy szinte néma tápot 1000-2000 forintból.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- EAFC 26
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubuntu Linux
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest