Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Sok mindenben igazad van, DE. Ha már itt tartunk, Xiaomi egy nyomorult jól működő közelségérzékelőt sem tudott tenni a telefonjai zömébe, majd az összes telefonja hibásan működik ezen a fronton. Csak mostanában javítják az új modellekkel ezeket. Több régebbi Xiaomi van még a családban. Tudod mi még a rohadt idegesítő? Random számokat hívogat a telefon magától. Nemcsak az enyém, több is. Azért ez irtó gáz. Ezekre gondoltam a kínaizással. Ezek azért valljuk meg, komoly hibák.
Megkérdezgetem melyik Motorolára gondoltál? Típus szerint.
-
janes1976
őstag
Na kérem, itt írják, bő 1 éve még nem volt, szóval sztem most sincs.
[link]ghiottone:
Már csak 1 kérdésem van: vesz az ember egy ilyen telefont, akkor a fentiek tudatában a garit hol érvényesítheti? -
janes1976
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Ezt olvastam vhol, mondjuk nem néztem utána.
Amúgy vki megválaszolhatja a kérdést, aki tudja, hogy Magyarországon ki a hivatalos Google forgalmazó? Már ha van ilyen.
Másik helyen meg írják, hogy nincs hivatalosn szervízpartner nálunk. Akkor most mi van?
Ez ilyen találgatásnak tűnik. -
janes1976
őstag
válasz
Plazmacucci #30 üzenetére
Csak szólni kellene a magyar hivatalos forgalmazónak is (tudtommal itthon az Alza), mert nem látszik az árcsökkentés.
-
janes1976
őstag
200k volt a nyitóára, annyiért tényleg vicc.
A töltés az hasonló, mint a Samsungnál, hogy vmiért olyan, mintha direkt nem akarnák megoldani ezt. -
janes1976
őstag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
Figyelj. Sztem a kínaiakkal szemben sztem még így is 1 kitűnő ajánlat. Kamerája verhetetlen. Az meg hogy hány hz, 70, 90,120, nos, nekem ez a legutolsó szempont 1 telefonnál. Meddig kap mondjuk frissítést, milyen a kijelző, mennyivel tölt, milyen a kamera, milyen a proci, nálam ez mind előrébb van. Nekem is még az van, le akarom váltani vmi teljes másra.
Egyébként külföldi tesztekbe néztem, nem húzzák le, nyilván jóval drágábban nem érdekelné az embert, viszont olyan 120k körül már erősen elgondolkodtató főleg, ha megnézed, miket árulnak és mennyiért.
-
janes1976
őstag
329 euró. Ennyiért azért erősen elgondolkodtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest