Előrendelhető a Google Pixel 6a

Az indulóár 459 euró, aki augusztus 1-ig vásárol, ajándék Pixel Buds A fülhallgatót kap.

Hirdetés

Ahogy a Google I/O konferencián ígérték, július 21-én elindult a Google Pixel 6a előrendelése. Az értékesítés július 28-tól startol, az előrendelői időszak viszont valamivel tovább, augusztus 1-ig tart. A viszonteladóknál, tehát elektronikai áruházakban és szolgáltatóknál a készülék várhatóan július 28-tól lesz készleten. Magyarországon nincs hivatalos forgalmazás, egyelőre az Alza is csak tokokat kínál a Pixel 6a-hoz, viszont akinek mindenképpen szüksége van erre a mobilra, az EU-n belül Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Spanyolországban beszerezheti 459 eurós áron. Az Egyesült Királyságban is elérhető lesz a telefon, ott 399 fontot kér érte a Google.

Pixel 6a
Pixel 6a (forrás: Google) [+]

A Google Store webshopon keresztül fekete, fehér és zöld színben lehet megvásárolni a készüléket (kivéve Írországban, mert ott csak feketében), ehhez a Google Store-on és az Amazonon keresztül automatikusan fehér vagy zöld színű Pixel Buds A jár ajándékba augusztus 1-ig. Aki nem a Google oldalán keresztül adja le az előrendelést, hanem áruházon (például a Saturnon vagy MediaMarkton) vagy szolgáltatón keresztül rendel, annak augusztusban utólag igazolnia kell a vásárlását és jelentkeznie kell a fülhallgatóért.

Pixel Buds Pro
Pixel Buds Pro (forrás: Google) [+]

A Pixel 6a mellett elindult az előbb felsorolt országokban a Pixel Buds Pro előrendelése is mind a négy elérhető színben, ezért az EU-ban 219 eurót, a UK-ban 179 fontot kér a Google. Egyes országokban van lehetőség részletfizetésre, valamint a Google Store-on keresztül leadott rendeléseknél a vásárló leadhatja régi okostelefonját, amiért 200 fontos vagy 250 eurós visszatérítést kaphat a vásárlásából. Példaként a Google az Apple iPhone SE 2-t hozza, mint a visszatérítés maximumát érő használt telefont.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés