- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujvendeg
tag
válasz
janes1976 #19 üzenetére
Tényleg nem unalmas ez a kínaizás? A hajszárítódat, kenyérpirítódat, pc-det, tévédet hol a fenében készítették? S az Iphone-Szt. Grál európai kontingensének nagy része egy tajvani gyár (Foxconn) vezetésével Kínában készül. Amikor megvették az első piaci ún. okostelefont, ami sem akkor, sem most nem volt okos, azaz a Motorolát, mégis: mit kértek a pénzükért? A cég tetőzetét, a kúpcserepeket? Nem, hölgyek és urak, a tapasztalatot, a tudást, a mérnöki ismeret.Ma egy Motorola felső-középkategóriás jobb, mint a Samsung. A Motorola 130 ezer körül mozgó, magyar jótállással ellátott, emberi méretű telefonja, teljes tartozékkészlettel, sztereo-hangzással, P-Oled kijelzővel, s alighanem a legkönnyebb android-alapú telefon címével százszor jobb, mint a Google 6a - valaha ez volt a szakmám, és mérnöki szinten: amikor megjelentek az első példányok, rengeteg nyűg volt a 6a-val, azóta a szakmának is hátat fordítottam, de a 6a-nak azonnal. Az alábbi linken megnézem, kíváncsiságból a készenléti idejét, az imént emlegetett Motoroláé 104 óra.
https://www.gsmarena.com/battery-test.php3
P. S.: Mint a Nokia X30 - Google Pixel 6a - készenléti idő: 94 óra. Ez egy remek kis telefon, a Sony Xperia 10 IV - 163 óra, a Sony Xperia 10 V - 174 óra. -
-
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
janes1976 #19 üzenetére
Nekem is utolsó szempont volt a 60Hz még nem használtam egy 120Hz kijelzőt, utána olyan a 60Hz mintha szaggatna az egész rendszer állandóan. Persze aki 60Hz+től megy annak mindegy.
Mondjuk nekem az egyik legfontosabb egy telefonnál hogy tudjak vele mindig telefonálni, elvégre telefon.
Aztán nem baj ha nem forr fel a kezemben mondjuk kamerázas közben. A G1 és a hozzá tartozó modem pedig sok szempontból problémás.
Pixelem van szóval ismerem az előnyöket, de a 6-os szériát mint említettem pont a modem és a proci képességei miatt ugrottam át. A 7a már jó üzlet lenne ennyiért mert a G2 már minden tekintetben javulás az előző generációhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest