- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van aki szereti, sőt igényli és fizet is érte, hogy Hszi Csin Ping élőben tudjon minden lélegzetéről. Nincs ezzel semmi baj, emberek vagyunk. Sajnos közben a gugli kameraszoftverét semmi nem übereli, ebben az árkategóriában különösen nem. Moddolva se. Kanyarban nincs. Nagy a kísértés, de ha kést raknak a torkomhoz az utóbbi választom a kémszoftver helyett. Mások vagyunk :)
-
janes1976
őstag
Sok mindenben igazad van, DE. Ha már itt tartunk, Xiaomi egy nyomorult jól működő közelségérzékelőt sem tudott tenni a telefonjai zömébe, majd az összes telefonja hibásan működik ezen a fronton. Csak mostanában javítják az új modellekkel ezeket. Több régebbi Xiaomi van még a családban. Tudod mi még a rohadt idegesítő? Random számokat hívogat a telefon magától. Nemcsak az enyém, több is. Azért ez irtó gáz. Ezekre gondoltam a kínaizással. Ezek azért valljuk meg, komoly hibák.
Megkérdezgetem melyik Motorolára gondoltál? Típus szerint.
-
ujvendeg
tag
válasz
janes1976 #19 üzenetére
Tényleg nem unalmas ez a kínaizás? A hajszárítódat, kenyérpirítódat, pc-det, tévédet hol a fenében készítették? S az Iphone-Szt. Grál európai kontingensének nagy része egy tajvani gyár (Foxconn) vezetésével Kínában készül. Amikor megvették az első piaci ún. okostelefont, ami sem akkor, sem most nem volt okos, azaz a Motorolát, mégis: mit kértek a pénzükért? A cég tetőzetét, a kúpcserepeket? Nem, hölgyek és urak, a tapasztalatot, a tudást, a mérnöki ismeret.Ma egy Motorola felső-középkategóriás jobb, mint a Samsung. A Motorola 130 ezer körül mozgó, magyar jótállással ellátott, emberi méretű telefonja, teljes tartozékkészlettel, sztereo-hangzással, P-Oled kijelzővel, s alighanem a legkönnyebb android-alapú telefon címével százszor jobb, mint a Google 6a - valaha ez volt a szakmám, és mérnöki szinten: amikor megjelentek az első példányok, rengeteg nyűg volt a 6a-val, azóta a szakmának is hátat fordítottam, de a 6a-nak azonnal. Az alábbi linken megnézem, kíváncsiságból a készenléti idejét, az imént emlegetett Motoroláé 104 óra.
https://www.gsmarena.com/battery-test.php3
P. S.: Mint a Nokia X30 - Google Pixel 6a - készenléti idő: 94 óra. Ez egy remek kis telefon, a Sony Xperia 10 IV - 163 óra, a Sony Xperia 10 V - 174 óra. -
-
Elk_hound
tag
válasz
RetepNyaraB #39 üzenetére
Egy 5G-képes telefon, - ami mégsem képes erre - azért érdekes. Nem látom a hirdetésekben ezt a mo. specifikus akkumulátorkímélö funkciót.
-
tomboy0013
veterán
válasz
RetepNyaraB #39 üzenetére
Megoldották. Yettel, Voda, Telekom megy.
-
Volte engedélyezési problémákat vajon megoldották már guglinál, vagy még nem? Ez manapság már dealbreaker, mikor lekapcsolják a 3G-t. 5G nem túl érdekes, még Pest belvárosban is össze-vissza kapcvsolgat; csak az akksit eszi.
-
-
janes1976
őstag
Na kérem, itt írják, bő 1 éve még nem volt, szóval sztem most sincs.
[link]ghiottone:
Már csak 1 kérdésem van: vesz az ember egy ilyen telefont, akkor a fentiek tudatában a garit hol érvényesítheti? -
-
janes1976
őstag
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Ezt olvastam vhol, mondjuk nem néztem utána.
Amúgy vki megválaszolhatja a kérdést, aki tudja, hogy Magyarországon ki a hivatalos Google forgalmazó? Már ha van ilyen.
Másik helyen meg írják, hogy nincs hivatalosn szervízpartner nálunk. Akkor most mi van?
Ez ilyen találgatásnak tűnik. -
-
janes1976
őstag
válasz
Plazmacucci #30 üzenetére
Csak szólni kellene a magyar hivatalos forgalmazónak is (tudtommal itthon az Alza), mert nem látszik az árcsökkentés.
-
Ijk
nagyúr
Nálam a rendszer volt a fő tényező, 3 éve 3a, most 6a. 7a annak lesz érdekes szvsz akinek fontos a jobb kamera, az már a nagyobb érzékelőt kapja, nekem az összes mobil kamera a hulladék kategória, ettől függetlenül időnként jól jön, de nem ezzel fotózok.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Plazmacucci #28 üzenetére
ebben
-
Ebben van az 5 éves szenzor?
-
Crafter32
őstag
Parteronál nem csökkent az ára. Hónapok óta az új 120ezer
-
Elk_hound
tag
A tiszta android miatt már az árcsökkenés előtt is szemeztem vele. Aztán amikor megtudtam, hogy nálunk - mert csak - nincs 5G, letettem róla.
Regionizáljanak nélkülem. -
válasz
tomboy0013 #23 üzenetére
Köszi az infót .
-
judas13
veterán
Jó ár és nem kicsit.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Gyengébb térerejű helyeken nehezebb hívást indítani és fogadni, a net sebesség sem az igazi. Szoftveres oldalról nem tudom jelenleg mi a helyzet de voltak híváseldobási problémák is a 6-os szériával amit csiszoltak ugyan, de megvannak a határai az Exynos modemnek. Mindenesetre én kihagynám illetve kihagytam a G1-es telókat. A G2 viszont nagyon jól teljesít ilyen téren nálam. Bár aktív mobilnet mellett eszi az is az akkut.
-
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
Modem miben mutatkozik meg? Eldobálja a hívásokat ?
-
tomboy0013
veterán
válasz
janes1976 #19 üzenetére
Nekem is utolsó szempont volt a 60Hz még nem használtam egy 120Hz kijelzőt, utána olyan a 60Hz mintha szaggatna az egész rendszer állandóan. Persze aki 60Hz+től megy annak mindegy.
Mondjuk nekem az egyik legfontosabb egy telefonnál hogy tudjak vele mindig telefonálni, elvégre telefon.
Aztán nem baj ha nem forr fel a kezemben mondjuk kamerázas közben. A G1 és a hozzá tartozó modem pedig sok szempontból problémás.
Pixelem van szóval ismerem az előnyöket, de a 6-os szériát mint említettem pont a modem és a proci képességei miatt ugrottam át. A 7a már jó üzlet lenne ennyiért mert a G2 már minden tekintetben javulás az előző generációhoz képest. -
janes1976
őstag
200k volt a nyitóára, annyiért tényleg vicc.
A töltés az hasonló, mint a Samsungnál, hogy vmiért olyan, mintha direkt nem akarnák megoldani ezt. -
janes1976
őstag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
Figyelj. Sztem a kínaiakkal szemben sztem még így is 1 kitűnő ajánlat. Kamerája verhetetlen. Az meg hogy hány hz, 70, 90,120, nos, nekem ez a legutolsó szempont 1 telefonnál. Meddig kap mondjuk frissítést, milyen a kijelző, mennyivel tölt, milyen a kamera, milyen a proci, nálam ez mind előrébb van. Nekem is még az van, le akarom váltani vmi teljes másra.
Egyébként külföldi tesztekbe néztem, nem húzzák le, nyilván jóval drágábban nem érdekelné az embert, viszont olyan 120k körül már erősen elgondolkodtató főleg, ha megnézed, miket árulnak és mennyiért.
-
Wesiz
tag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
a kezdeti volte-s telefonálós problémát ha jól tudom szoftverfrissítéssel megoldották azóta.
akinek mindenképp kell legalább a 90 hz annak egy 7a jobb választás de szerintem a 6a-s 60hz is elég smooth -
janes1976
őstag
329 euró. Ennyiért azért erősen elgondolkodtató.
-
rover45
őstag
330ért vettem február elején Németországban Amazonról.
-
ghiottone
nagyúr
A Német Gstoreban 409, de nem elérhető, valószínűleg már kivezetés alatt van.
-
Noukoum
veterán
329 euró simán best buy. Hát itthon meg marad a legolcsóbb Samsung A széria.
-
ztoldy
senior tag
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Ha nem feltétlenül akarsz cserélni, akkor note 8t-re van project elixir-rel A13 is. Stabil főzött rom, én ajánlom igaz más típusokon használom.
-
Ohh ez elgondolkodtató . Ideje RN8T végleg elengedni és a hozzá tartozó “fantasztikus “ frissítéseket .
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Tudtommal csomagtovábbító szolgáltatáson keresztül tudsz, erről a Pixel fórumokban többen írtak már, remélem valakitől kapsz pontosabb választ akinek van ilyennel gyakorlata, viszont az biztos, hogy a Google Store nem szállít ide. A német Amazon viszont szállít ide, azért szoktuk annak az árait is nézni.
-
dardaib
újonc
Szeretnék megkérdezni egy illetékest, hogy Pixel 7a telefont vásárolhatok-e magamnak a Google hivatalos boltjából mint magyarországi lakos. A régiók listájában nem találom hazánkat, a store-ból szállítanak hozzánk? Előre is köszönöm!
-
329€
lehet lecserélem a szifont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest