Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van aki szereti, sőt igényli és fizet is érte, hogy Hszi Csin Ping élőben tudjon minden lélegzetéről. Nincs ezzel semmi baj, emberek vagyunk. Sajnos közben a gugli kameraszoftverét semmi nem übereli, ebben az árkategóriában különösen nem. Moddolva se. Kanyarban nincs. Nagy a kísértés, de ha kést raknak a torkomhoz az utóbbi választom a kémszoftver helyett. Mások vagyunk :)
-
janes1976
őstag
Sok mindenben igazad van, DE. Ha már itt tartunk, Xiaomi egy nyomorult jól működő közelségérzékelőt sem tudott tenni a telefonjai zömébe, majd az összes telefonja hibásan működik ezen a fronton. Csak mostanában javítják az új modellekkel ezeket. Több régebbi Xiaomi van még a családban. Tudod mi még a rohadt idegesítő? Random számokat hívogat a telefon magától. Nemcsak az enyém, több is. Azért ez irtó gáz. Ezekre gondoltam a kínaizással. Ezek azért valljuk meg, komoly hibák.
Megkérdezgetem melyik Motorolára gondoltál? Típus szerint.
-
ujvendeg
tag
válasz
janes1976
üzenetére
Tényleg nem unalmas ez a kínaizás? A hajszárítódat, kenyérpirítódat, pc-det, tévédet hol a fenében készítették? S az Iphone-Szt. Grál európai kontingensének nagy része egy tajvani gyár (Foxconn) vezetésével Kínában készül. Amikor megvették az első piaci ún. okostelefont, ami sem akkor, sem most nem volt okos, azaz a Motorolát, mégis: mit kértek a pénzükért? A cég tetőzetét, a kúpcserepeket? Nem, hölgyek és urak, a tapasztalatot, a tudást, a mérnöki ismeret.Ma egy Motorola felső-középkategóriás jobb, mint a Samsung. A Motorola 130 ezer körül mozgó, magyar jótállással ellátott, emberi méretű telefonja, teljes tartozékkészlettel, sztereo-hangzással, P-Oled kijelzővel, s alighanem a legkönnyebb android-alapú telefon címével százszor jobb, mint a Google 6a - valaha ez volt a szakmám, és mérnöki szinten: amikor megjelentek az első példányok, rengeteg nyűg volt a 6a-val, azóta a szakmának is hátat fordítottam, de a 6a-nak azonnal. Az alábbi linken megnézem, kíváncsiságból a készenléti idejét, az imént emlegetett Motoroláé 104 óra.
https://www.gsmarena.com/battery-test.php3
P. S.: Mint a Nokia X30 - Google Pixel 6a - készenléti idő: 94 óra. Ez egy remek kis telefon, a Sony Xperia 10 IV - 163 óra, a Sony Xperia 10 V - 174 óra. -
-
Elk_hound
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy 5G-képes telefon, - ami mégsem képes erre - azért érdekes. Nem látom a hirdetésekben ezt a mo. specifikus akkumulátorkímélö funkciót.
-
tomboy0013
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Megoldották. Yettel, Voda, Telekom megy.
-
Volte engedélyezési problémákat vajon megoldották már guglinál, vagy még nem? Ez manapság már dealbreaker, mikor lekapcsolják a 3G-t. 5G nem túl érdekes, még Pest belvárosban is össze-vissza kapcvsolgat; csak az akksit eszi.
-
-
janes1976
őstag
Na kérem, itt írják, bő 1 éve még nem volt, szóval sztem most sincs.

[link]ghiottone:

Már csak 1 kérdésem van: vesz az ember egy ilyen telefont, akkor a fentiek tudatában a garit hol érvényesítheti?
-
-
janes1976
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezt olvastam vhol, mondjuk nem néztem utána.

Amúgy vki megválaszolhatja a kérdést, aki tudja, hogy Magyarországon ki a hivatalos Google forgalmazó? Már ha van ilyen.
Másik helyen meg írják, hogy nincs hivatalosn szervízpartner nálunk. Akkor most mi van?
Ez ilyen találgatásnak tűnik.
-
-
janes1976
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csak szólni kellene a magyar hivatalos forgalmazónak is (tudtommal itthon az Alza), mert nem látszik az árcsökkentés.
-
Ijk
nagyúr
Nálam a rendszer volt a fő tényező, 3 éve 3a, most 6a. 7a annak lesz érdekes szvsz akinek fontos a jobb kamera, az már a nagyobb érzékelőt kapja, nekem az összes mobil kamera a hulladék kategória, ettől függetlenül időnként jól jön, de nem ezzel fotózok.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
ebben
-
Ebben van az 5 éves szenzor?
-
Crafter32
őstag
Parteronál nem csökkent az ára. Hónapok óta az új 120ezer
-
Elk_hound
tag
A tiszta android miatt már az árcsökkenés előtt is szemeztem vele. Aztán amikor megtudtam, hogy nálunk - mert csak - nincs 5G, letettem róla.
Regionizáljanak nélkülem.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Köszi az infót .
-
judas13
veterán
Jó ár és nem kicsit.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Gyengébb térerejű helyeken nehezebb hívást indítani és fogadni, a net sebesség sem az igazi. Szoftveres oldalról nem tudom jelenleg mi a helyzet de voltak híváseldobási problémák is a 6-os szériával amit csiszoltak ugyan, de megvannak a határai az Exynos modemnek. Mindenesetre én kihagynám illetve kihagytam a G1-es telókat. A G2 viszont nagyon jól teljesít ilyen téren nálam. Bár aktív mobilnet mellett eszi az is az akkut.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Modem miben mutatkozik meg? Eldobálja a hívásokat ?
-
tomboy0013
veterán
válasz
janes1976
üzenetére
Nekem is utolsó szempont volt a 60Hz még nem használtam egy 120Hz kijelzőt, utána olyan a 60Hz mintha szaggatna az egész rendszer állandóan. Persze aki 60Hz+től megy annak mindegy.
Mondjuk nekem az egyik legfontosabb egy telefonnál hogy tudjak vele mindig telefonálni, elvégre telefon.
Aztán nem baj ha nem forr fel a kezemben mondjuk kamerázas közben. A G1 és a hozzá tartozó modem pedig sok szempontból problémás.
Pixelem van szóval ismerem az előnyöket, de a 6-os szériát mint említettem pont a modem és a proci képességei miatt ugrottam át. A 7a már jó üzlet lenne ennyiért mert a G2 már minden tekintetben javulás az előző generációhoz képest. -
janes1976
őstag
200k volt a nyitóára, annyiért tényleg vicc.

A töltés az hasonló, mint a Samsungnál, hogy vmiért olyan, mintha direkt nem akarnák megoldani ezt.
-
janes1976
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Figyelj. Sztem a kínaiakkal szemben sztem még így is 1 kitűnő ajánlat. Kamerája verhetetlen. Az meg hogy hány hz, 70, 90,120, nos, nekem ez a legutolsó szempont 1 telefonnál. Meddig kap mondjuk frissítést, milyen a kijelző, mennyivel tölt, milyen a kamera, milyen a proci, nálam ez mind előrébb van. Nekem is még az van, le akarom váltani vmi teljes másra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként külföldi tesztekbe néztem, nem húzzák le, nyilván jóval drágábban nem érdekelné az embert, viszont olyan 120k körül már erősen elgondolkodtató főleg, ha megnézed, miket árulnak és mennyiért.

-
Wesiz
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
a kezdeti volte-s telefonálós problémát ha jól tudom szoftverfrissítéssel megoldották azóta.
akinek mindenképp kell legalább a 90 hz annak egy 7a jobb választás de szerintem a 6a-s 60hz is elég smooth -
janes1976
őstag
329 euró. Ennyiért azért erősen elgondolkodtató.

-
rover45
őstag
330ért vettem február elején Németországban Amazonról.
-
ghiottone
nagyúr
A Német Gstoreban 409, de nem elérhető, valószínűleg már kivezetés alatt van.
-
Noukoum
veterán
329 euró simán best buy. Hát itthon meg marad a legolcsóbb Samsung A széria.
-
ztoldy
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ha nem feltétlenül akarsz cserélni, akkor note 8t-re van project elixir-rel A13 is. Stabil főzött rom, én ajánlom igaz más típusokon használom.
-
Ohh ez elgondolkodtató . Ideje RN8T végleg elengedni és a hozzá tartozó “fantasztikus “ frissítéseket .
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Tudtommal csomagtovábbító szolgáltatáson keresztül tudsz, erről a Pixel fórumokban többen írtak már, remélem valakitől kapsz pontosabb választ akinek van ilyennel gyakorlata, viszont az biztos, hogy a Google Store nem szállít ide. A német Amazon viszont szállít ide, azért szoktuk annak az árait is nézni.
-
dardaib
újonc
Szeretnék megkérdezni egy illetékest, hogy Pixel 7a telefont vásárolhatok-e magamnak a Google hivatalos boltjából mint magyarországi lakos. A régiók listájában nem találom hazánkat, a store-ból szállítanak hozzánk? Előre is köszönöm!
-
xsjado93
senior tag
329€
lehet lecserélem a szifont
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Futás, futópályák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)