- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
-
-
-
tlac
nagyúr
válasz
molvany #2488 üzenetére
Amióta itt vagyok, kb. minden évben van egy hosszabb időszak, amikor nem vagy alig működik. Mindig van rá valami magyarázat, hogy miért rossz, aztán jön az ígéret, várakozás, végül tényleg gyors lesz. De aztán majd kezdődik előröl.
Persze lehet, hogy a tulajdonosok szerint nem is így van, de nekem felhasználóként ez a konklúzió jött le. -
-
somé
őstag
válasz
molvany #2179 üzenetére
Nem csak nálad.....jelenleg is probléma van, általában a az Apróhirdetési szekcióban.
Most pl. egy hirdetést akartam feltenni, de az elküldés után fehér képernyő, frissítésre semmi, visszalépéskor meg mindent írhattam be újra.
Most sikerült feladnom, de a hirdetéseim adminisztráció szövegre kattintva, majd a hirdetésre kattintva egymás után 404 fogad... -
-
kovy79
őstag
válasz
molvany #1978 üzenetére
Nekem tegnap, szinte egész késő délután/este használhatatlan volt az egész lapcsalád (most is...).
Én is arra gondoltam, hogy ha valami tervezett dolog volt, akkor miért pont a péntek estét/délutánt kellett választani.(#1974) Intruder2k5, ez lassan tényleg nagyon gáz. Már hónapokról, nem hetekről van szó...
-
-
-
-
-
-
Physicist03
senior tag
válasz
molvany #1910 üzenetére
Én most járok itt először, de nekem olyan probléma is szokott jelentkezni, hogy belépésnél/hozzászólásnál kiirja, hogy rögtön továbbitunk, de nem továbbit hanem megáll úgy jó néhány mp-ig (néha akár fél percig is) és csak aztán továbbit. Ez másnál is jelentkezik néha vagy csak nálam van gond?
-
-
-
válasz
molvany #1902 üzenetére
Folyamatosan dolgoztak (és dolgoznak is) rajta, hogy jó legyen a sebesség, ne lassuljon le az oldal. Ma késő délután/este kiderül, hogy sikerült az optimalizálás.
15:36 - 6062 online tag - jó a sebesség
20:43 - 6987 online tag - az elmúlt napokhoz képest javult a helyzet, tűrhető a sebesség, de majd javítanak még rajta
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest