Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
Hát, az okos TV-t évek óta kezelik...Youtube, Netflix, Disney +...sajnos vagy nem sajnos de igénylik, plusz ha tetszik, ha nem, ha ezeket megtiltjuk lemaradnak a közösségben. (legalábbis szerintem)
Meg ugye ikrek, sokmindent együtt csinálnak, elég fun lesz szerintem hogy online tudnak egymással játszani valamit a tableten.
Hála isten a konzolokat (még) nem ismerik
Meg azon is agyaltam, hogy végülis már én is 11 évesen megkaptam az első mobilt 2001-ben, sokan még előbb, pedig akkor még a közelében sem voltunk a mostani technológiai forradalomnak. -
Gerybut
tag
válasz
janeszgol #26 üzenetére
Igen a T20-at is néztem, az az egyik legkorrektebb talán, várom a BF-t hátha nem fel hanem le mennek az árak. EMAG-on van pár brutál ajánlat, de tablet nincs köztük. (Pl a Honor 50 230 helyett 140 lesz)
Lehet összeszorítom a fogam és az utóbbi 2 közül választok...az a baj még 2db tokot is kell vennem rájuk -
Gerybut
tag
Sajnos épp tabletvadászatban vagyok az ikreknek...tehát 2-t kell vennem egyszerre
.
Mivel még csak 7 évesek nincsenek nagy igények.
50-60ezres árkategóriában nézelődök, enyhén szólva nem vagyok lelkes....Lenovo TabM8, Galaxy TAB A7 Lite, Nokia T10 és hasonlók.
Sose vennék ilyeneket magamnak, de a normálisabbak 100 felett vannak.
Megvárom a BFDayt, hátha sikerül valamit, de nem vagyok bizakodó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest