- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Lehet, hogy volt, nem emlékszem.
Amúgy inkább úgy gondoltam, hogy véletlenszerűen bármikor eleredne az eső a dzsungelben, és akkor lehetne hallani a tocsogásunkat a sárban, meg folyna le a a levelekről a víz...Egyszer majd talán lesz ilyen is.
Far Cry 2-ben mindenesetre már elég klafa időjáráseffektek lesznek, kíváncsi is vagyok a gépigényére.
-
feka007
veterán
Nagyjából egyetértek, bár a CoD4-be se volt jobb az AI semmivel, csak ott meglehetett oldani scripteléssel. amúgy tényleg kitalálhattak volna vmi jobb játékmenetet ilyen technika mellé, csak szerintem szorította őket az idő és ezért nem mertek agyasabb játékmenetbe fogni, így inkább a technikára tették a hangsúlyt. Bár így is jó lett, szvsz a sztori teljesen jó leszámítva a befejezést, szerintem csak a küldik változatosságával van a baj, így sajnos eléggé egyszerű lett a játékmenet úgymond mai szemmel nézve. Ja meg az általad említett időhúzásnak berakott repülős hülyeséget is kihagyhatták volna.
Viszont az eladások elég jól mennek, főleg az első három heti 83k-hoz képest (mostmár 1,5 millió fogyott), és még jön majd X360ra is elméletileg, tehát biztos fogják folytatni, amibe remélem megkapunk mindent ami az első részből kimaradt.
Ja és az eső is egy érdekes dolog, hogy egyszer sem ered el az Atlanti óceán közepén, remélem ezt majd beleteszik a motorba, nemcsak a textúrák méretét hatszorozzák meg. -
feka007
veterán
CoD4-et még megértem, nade a Bioshock nekem nagyon nem tetszett. Érdekes játék volt, jó sztorival, nade az össze-vissza keresgélésekbe meg némelyik idióta feladatba majdnem belehülyültem mire megcsináltam...
Amúgy nekem még az Airborne is nagyon tetszett. Tudom, marha rövid volt, de a hangulat az rohadt jó volt szvsz, igazi II. VH feeling. -
Vistaboy
veterán
Hát az eredeti jobb volt. Sokkal. Esetleg egy gigantikus űrhajót kellett volna Föld körüli pályán elképzelniük (Itt játszódott volna a végjáték), a ''meteor'' pedig egy leküldött ''kapszula'', egy felderítő-hajó. De így nyilván nem lett volna akkora hangsúly a sziget-tenger-fák, stb. ábrázolásán. Mert valljuk be, itt ezen van a hangsúly. A kinézeten. Mert ugye, ha az űrhajós sztorit rakták volna be, akkor a játék második fele az Anyahajón játszódott volna, ahol nincsenek növények, víz, ilyesmi, amivel megcsillogtathatják a Cry-Engine 2 erejét.
Mod 1.: Amúgy Üdv az új topiknak! Mostantól, ha Valaki OFF-ol, az tempban-t kap...
Mod 2.: 7600 GS: Az A64 kivételével megfelelő a konfigod a Crysis-nak...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest