- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
-
soulcube
aktív tag
Akkor ezek szerint mégsem lesz a CrySis dobozának tetején
az a csúf ''Games for Windows'' csík ? Pedig hivatalos dobozképeken eddig mindig ott volt.Remélem, hogy akkor végülis nem fog rákerülni mert amúgy nagyon szép a borítója.
10 óra játékidő hardcore gamereknek ? Sztem ebből ez lesz ---> To Be Continued
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Hát, mivel a maximum beállítás a DX10-et takarja, ezért nem igazán meglepő ez az igény... Bár az sem kizárt, hogy DX9-es módban is kelleni fog egy erősebb VGA, de akinek már G80/R600-as karija van, az úgyis DX10-ben fog játszani (Hacsak a fenti kijelentés nem a DX9-re vonatkozott, mert akkor beszopunk...
)
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Jó kis színvonalas multi lesz, a legérdekesebben talán az hangzik, hogy az adminok képesek lesznek természeti katasztrófák előidézésére (tuti admin leszek
), képzeljük el, ahogyan hirtelen lecsap egy rövidebb hurrikán a napsütésben ragyogó óceánparti tájra, amint harcolunk, és elfúj a szél.
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Nagyon ötletesen mutatja be a ruci képességeit a movie, nagyon ütősen csinálták meg, amikor ingame jelenetek közben mutatja belülről, ahogyan a nanoruha adrenalint pumpál az ereinkbe, és amikor könnyűszerrel lepattanak a golyók róla (meg van magyarázva, hogy miért tudunk egyedül lehentelni egy egész hadsereget.
). Egy mini oszkár díjat megérdemelne a preview múvik kategóriában.
-
feka007
veterán
Már van árnyéka a fegyverünknek, kezdik kijavítgatni a bugokat. Viszont a kocsira rádőlt farönk azért elszállhatna, mikor felrobbant a kocsi benzintartálya, épphogy elmozdult kicsit.
De azért jó látni ahogy fogynak a bugok a játékból
Mondjuk ez a nitrózás elég nagy baromság, ez nem egy NFSRemélem tankot is mutatnak majd, mert elvileg azzal át lehet döngetni a fákon
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Nem tudom minek irigykedni egymásra (nekem annak tűnik), technikailag a Crysis a nyerő, ezen nincs mit vitatkozni, de azt elismerem, hogy a GoW stílusosabb, eredetibb grafikailag, de ez nem sokat változtat azon a tényen, hogy fizikailag főleg, de grafikailag is jobb a Crysis.
Amúgy meg nem azért, de személy szerint nekem a trópusi szigetvilág sokkal jobban bejön, úgy, hogy a GoW-nak is tetszik az atmoszférája.
Na asszem sikerült mindenre válaszolnom, amire akartam -
feka007
veterán
Sokkal jobban járna, még az X2 3600+-ot is elveri az E2140 is, ugyanazon az áron (tehát az új Celeron).Úgyhogy én is inkább ezt javasolom, ha van a procira meg egy lapra egy kis pénz, a Celeron D-t pedig elfelejteném.
Sokáig ne off-oljuk tele megint procitémával a topicot azért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest