- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Ez így rendben is van, hogy a gtx-en jól megy, viszont a gts-eken már nem annyira, akinek meg másik, picivel régebbi kártyája van, annak meg iszonyatosan le kell butítania a grafikát(nem mintha mediumon ne lenne olyan jó, mert olvastam a hsz-eket róla). Aki meg 6600 szintű kártyával rendelkezik, az meg nem is játszik vele, mert azzal normálisan nem lehet, az sm 2.0-ások pedig játszani se játszhatnak vele, mert nem indul el(persze ezt most már nem is veszem újdonságnak).
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
Köszönöm.Miket tudok meg az optimalizációval kapcsolatban.
Legalább a crytek még ad ilyenekre. Amúgy a kocsik irányíthatósága egész jóra sikeredett(Pócza Zoltánnak, és csapatának). Nem olyan traktoros, tankos az irányítás. A nézet meg már szerintem marad így, hogy belső nézet, és külső, messzi nézet(közelit nem láttam), mert most már nem fognak beletenni semmit a játékba, főleg nem egy újabb nézetet.
-
T.Peter
őstag
Abban a szerencsében van részünk, hogy a crytek fejleszti a játékot, és ők a döbbenetes grafika mellett a többi részletre is kellően odafigyelnek, hogy a termékük ne csak grafikai újításokról szóljon, hanem például a játékmenetről, a variálhatóságról is, hogy mindenki másnak, akinek nem számít annyira a grafika(nekem nagyon is számít), megtalálja a számára fontosabb építő elemet.
-
T.Peter
őstag
A cégen belül ugyan úgy, mint más cégeknél, szekciók vannak, amik más és más dolgokkal foglalkoznak. El vannak ott is különítve a kutatás-fejlesztés, stb(ha nem így van, javítsatok ki, mert nem vagyok jártas ezeken a helyszíneken). Mindenesetre nekem már maradandót alkotott a crytek. Emlékszem, amikor előszőr hallottam a hírt, hogy jön, és megnéztem a képeket, hát, nem akartam hinni a szememnek
, hogy valóban, ilyen van, az akkori játékok mellett. Kb olyan érzés volt, mint amikor a far cry-nál kinéztem az elején a nagy tátongó lyukon, és megláttam a vizet
, és aztán lementem a partra, hát, az is kegyetlen jó volt. Egyszerűen leírhatatlan. Kiváncsi leszek, hogy mit fog kihozni belőlem, amikor már a monitoromon látom, normálisan, full grafikán
Azt hiszem, egy darabig, csak nézelődni fogok, és csak azután megyek gyilkolászni, és nézem, hogy milyen az MI. Amit még nagyon várok, az a sandbox 2 pályaszerkesztő. Azt nagyon sokat fogom használni.
-
T.Peter
őstag
Nem is lesz sosem senkinek a tulajdona, mert ha ilyen játékokat tesz le az asztalra, akkor hamarosan ő lesz a legjobb játékfejlesztő cég(persze grafikai szempontból. Mondjuk ki tudja, hogy milyen az a három játék, ami még készül náluk). A cryengine 3 pedig szerintem már 100%, hogy készülő félben van. Hát azzal megint csak nagyot fognak robbantani, mert ha annyi lesz a különbség, mint a cryengine 1 és 2 között, akkor inkább bele sem gondolok, hogy mit fog tudni a 3.
-
T.Peter
őstag
Nem értem, hogy hogy jön ide a megbuherálás. A sima civil álltal készített videókon vannak a bugok, amiket a crytek fejlesztők kijavítanak, és az ea meg nem hülye, hogy azt mondja a cryteknek, hogy hagyják a francba, és adják ki így, mert most már tudják a godfather után, hogy ezzel nagyon megszívhatják. A crytek meg szerintem alapban nem hagyja, hogy beleszóljanak a munkáiba, főleg úgy, hogy szerintem az ea kereste meg a cryteket, hogy na, légyszi, had adjuk ki a játékotokat mi. Mindenesetre azt már tudjuk a far cry után, hogy rossz, tré munkát nem adnak ki a kezeik közül.
A procid teljesítményére pedig nagyon kiváncsi vagyok(meg persze a sajátoméra is, mert nem véletlenül vettem 6750-et, az ára mellett, persze), hogy valóban, 100%-ig kihasználja-e a négy magot az engine. Amúgy meg nagyon remélem, hogy a demoban, és a teljesben is lesz egy beépített tesztelő program, ami képet ad a rendszerünk teljesítményéről.
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
Szerintem a fejlesztők verzióit másolják le, és viszik a kiállításokra, hogy lássák a fejlesztők, hogy hol kell még hozzá nyúlni, és mindig a frissebb fejlesztői munkákat viszik. Például, az e3-mon még egy régebbi demo volt, mint ami a gc-n van, mert a gc-ig a fejlesztők javítottak rajta, és azt a javítottat vitték a gc-re. Bár, ki tudja, hogy hogy oldják meg. Rájuk bízom, csak a lényeg, hogy ne maradjon bugos.
-
T.Peter
őstag
Igen, azt én is észrevettem, eléggé fura volt.
A játék meg biztos, hogy 16.-án jön, mert még van 2 hónapjuk majdnem, és mennyi mindent kijavítottak a gdc07 és e3 között is, pedig az volt vagy fél hónap, vagy még annyi se(ha rosszul tudom, javítsatok ki). A szem kidülledést is kijavították, az árnyékokat is kijavították, most már csak a tárgyak és az emberek térbeli elhelyezését kell megcsinálniuk bug mentesre. Amúgy meg, amikor februárban(azt hiszem akkor, de ha rosszul tudom, akkor itt is javítsatok ki) volt az a sok videó, ami még azon a pihenőhelyen(nem tudom normálisan megnevezni, mert sem pihenő hely, sem katonai támaszpont, sem falu, és nem is telephely igazából) játszódott, ahol ott voltak a katonák(csak tudnám, hogy mire vigyáztak), és még a nanosuit, fegyver modding panel, az életerő, és az energia szint mutató is máshogy nézett ki. Azt hiszem, hogy azért még nagyon sok mindent meg fognak tudni csinálni 1,5 hónap alatt. -
-
Vistaboy
veterán
Jöjjenek csak!
Ha valamitől, akkor attól itt nem kell félniük, hogy cenzúrázzák a játékokat.
Milyen játék az olyan?
Emlékeztek pl. a Carmageddon-ra, ahol zombikat kellett a cenzúrázott változatban elcsapkodni? Amikor mentem a gaméért, direkt rákérdeztem, hogy ez a cenzúrázott változat? MERT AKKOR NEM KELL!!! -
Vistaboy
veterán
Hát, Nekem most legjobban az új VGA-m hiányzik. Még négy hónapot kell kibírni, mire megvehetem. Amúgy most olvastam a HardwareOC-n, hogy Novemberben jön a G92! [link]
Mod: Off-ba tegyem? Nem, inkább beírok valamit: Hajrá Crysis, és hajrá, Nvidia!
Ui.: Crytek: Ha konzolra is kiadjátok, akkor nem veszem meg eredetiben! Ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!
[Szerkesztve] -
hoffman_
nagyúr
nincs széttúrva semmi,az off-olás relatív
ha érdemleges kérdés van arra úgyis érkezik pontos és megfelelő válasz, a maradék időben,meg akármiről is folyik a szóváltás valamilyen szinten úgyis kapcsolódik a topichoz(ha ahhoz esetlegesen mégsem
akkor a pc-hez és ez elég mentség
) ugyhogy hajrá
[Szerkesztve] -
edgR
őstag
-
Spirit
őstag
Mindenesetre a grafika szép, ráadásul látszik,hogy haladnak az optimalizálással is, mert érezhetően gyorsabban fut,mint akár csak 2 hónapja. A játékmenet meg egyszerűen fantasztikus. Kezdtem félni,mikor a faszi a háztetőkön ugrált, beütötte a tetőt, majd ugrált tovább..és senki nem vette el a trambulinját.
-
debut12
aktív tag
Hogyne lenne hely a föld alatt. De akkor mivel magyarázzák azt a nagy sziklát ami a földből kinőtt. Gyárilag adták a szigethez? Vagy azt kiveszik a játékból? Mivel érkeztek az idegenek, és mikor, és mivel fognak távozni? Mert elméletileg a vége az űrhajóban fog játszódni.
Az a gáz, készítettek egy játékot egy storyhoz, ez alapján folytatták a játékot, és valamelyik IQ bajnok kitalálta, hogy a befejezés előtt modosítsák az egészet. Mint mondtam, inkább a befejezésen agyalnának, mint sem a trailerek tömkelegén, meg a story megváltoztatásán. -
debut12
aktív tag
Nem is tudom...
És most akkor mi van azzal a sziklaszirttel ami a földbe ágyazódott. Vagy azt is kivették a játékból???
Különben is, a Hunter meg honnan a búsból mászik elő, mármint az eredeti sztoriban volt helye elférni a bazi nagy sziklában. Amúgy meg szerintem ez a történet sablonosabb. Életképesebb az a történet, hogy egy meteorit csapódik nekünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest