-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Én közben kipróbáltam a nem olyan régen linkelt cfg-ket. Szerintem high cfg-vel sem élesebbek sokkal a textúrák,mint a saját belőtt parancsaimmal. Vizuálisan tűnik durvábbnak az erős kontrasztkülönbségek miatt,mert az élesíti és mélyíti a képet
A HDR nagyon el lett túlozva,rendkívül irreális,vakít minden mint a nem tudom mi
És nem tudom miért jó Motion Blur mellett játszani,az egér mozgatása közben baromi zavaró,teljesen felesleges effekt,ráadásul erőforrásigényes is. Ráadásul így a játék jó 10-15 fps-el futott gyengébben,mint a saját parancsaimmal
Az egyedüli ami nagyon tetszett,az a víz hullámzása volt,az arra vonatkozó cvar-okat teljes egészében át is vettem. Legalább ezt profitáltam belőleAir Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest