- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
válasz
gooool #16287 üzenetére
Én is hasonlóan jártam, csak én értesítést állítottam be, amit elmulasztott küldeni... Mindegy, 10 ezer huf kuka. Veszett már több is. T_T
Más: van most x db wrapped lunám. Bízni lehet még abban, hogy lesz ebből a luna cuccból valami, vagy ennek már végérvényesen annyi..?
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
gooool #16093 üzenetére
Ezert nem hiszek a kulonbozo elemzo dumaknak sem. Es azoknak sem, akik 400% -os profitot realizalnak hetrol-hetre.
Nekem volt ismerosom, aki igy jart a Cro -val, mert ott is volt hype, meg en is majdnem elhittem, hogy meglesz a target, es belevettem egy longot. Most meg meg lehet nezni, hol is tart. Cardano detto. -
hard74
senior tag
válasz
gooool #16041 üzenetére
Én szintén erős bukóban vagyok, konkrétan 50+%-osban. Sokáig gondolkodtam, hogy realizáljam e a bukót, de ahogy olvadt a portfólióm értéke egyre inkább nehezemre esett ezt meglépni. Most meg már ott tartok,hogy nem adom el.Túl sok a mínusz, vagy bukom az egészet, vagy visszajön, de az egyik végletet mindenképp kívárom.
-
Frozen
addikt
válasz
gooool #16041 üzenetére
Ezzel már elkéstél. Korábban be lehetet volna játszani magasabb árfolyamnál hogy eladod bukoval és kivársz egy alacsonyabb arat es tobbet veszel vissza. Most mar akkora a buko hogy nem eri meg ezt bejatszani. Legyel türelmes a kovetkezo bikapiacig es akkor lesz tobb is a penzedbol vagy ki tudod venni akar bukas nelkul ahogy gondolod addigra..
Ez a 100e arfolyameg az 1 millas stb.. josolgat mindenki ossze vissza tavaly ev vegere is ennyiket mondtak es nem lett belole semmi. 2024 korul lesz a btc nel felezodes ha jol tudom es az korul lehet egy ujabb bika piac ami rantja majd a zobbit magaval. Vagy az eth levalik a pos 2 vel es uj top1 coin szuletik
-
kenwood
veterán
válasz
gooool #16041 üzenetére
Erre a kerdesre nem csak igen/nem valasz letezik.
En tegnap eladtam valamit 18.3 centen, amibe eleg sokat raktam 25 cent koruli atlagon.
Az egyik szemszogbol ez vaskos buko realizasala,a masik szemszogbol pedig ma mar 15.7 cent, volt 15.5 is, szoval tobbszaz dollart nyertem azon,hogy mar usdt-ben vagyok.Mivel en hosszutavon gondolkodtam ebben az 1 cryptoban, igy nekem most tobb opcio van :
Kesobb visszaszalok, es ha 18.3 alatt sikerul, akkor nyertem a tengapi uzleten.
Aztan utana jon a kovetkezo kerdes : ha visszaszallok, akkor merre indul el ?
Lehet,hogy most lemegy 13-14-ig, 15-16-on visszaszallok, aztan egy rovid felszuras utan meg se all 10 centig.
Vagy az is lehet,hogy egyik este lefekszem,es reggel mar 20-22 cent,mire eszbekapok 25 felett van, es akkor a tegnapi dontesem elkepesztoen rossz volt,mert mar csak ugy tudok visszaszallni,hogy sokkal kevesebb lesz darabra a tokenem,mint tegnap.Latod,nem fekete,vagy feher a valasz,meg az en egyszeru strategiamnal sem, ami Warren Buffet egyik mondasra epit : a portfolio diverzifikacio azoknak valo,akik nem tudjak,mibe fektetnek
-
janos1988
addikt
válasz
gooool #14977 üzenetére
Ki kell tartani. Ők épp erre játszanak, hogy pánikot keltsenek és lenyomják az árát, aztán meg felpumpálják. Ezt csak politikai erőkkel tudják megtenni, itt nem működik az olyan manipuláció, mint a tőzsdén. Nekem eddig 350 van benne, de ha még jövő hónap első két hetében nem indul meg látványosan felfele, akkor venni fogok 150-ért. Nem nagy pénz, de ha lenne pár millióm fölösbe, akkor bizony gondolkodás nélkül raknám bele, mert mint sokan mások, én is átlátok a szitán, engem nem tudnak meggyőzni arról, hogy itt bizony vége lesz ennek. Ha annyira akarták volna, akkor tuti megoldották volna réges rég, egy tollvonással. Szóval én látok benne szép kis pénzt, itt a lehetőség, nem fogok megint ölbe tett kézzel bámészkodni, aztán meg marad a beletörődés abba, hogy megint nem léptem pedig...
-
Bubee82
őstag
válasz
gooool #14977 üzenetére
A jatek arra megy ki, hogy az 1 BTC = 1 BTC szabaly ervenyesuljon. A Bitcoin maxik igy latjak miota hitvallasukka valt. Vagyis hogy az atlagpolgar eltekintsen a Bitcoin vagy eppen annak a kriptonak a fiat erteketol, amit a mindennapi eletben fogunk hasznalni, remelhetoleg mielobb. Kivetel ezalol termeszetesen a kulonfele CBDC-k, vagyis az allami kriptopenzek.
Nyilvan jelenleg es a jovoben sem mindegyik kripto alkalmas a fenti szemleletmodra, hiszen a legtobb befektetesnek tekintett. De az amelyikbol az ido elorehaladtaval es a szeleskoru elfogadottsaggal valodi fizetoeszkoz valik, annal lenyegtelen lesz hogy mennyi dollart er.
Mondjuk addigra a dollar, meg velhetoen mas fiat penzek is csak begyujtosnak lesznek jo, vagy seggtorlesre. Gondolom most igy kovid utan, egy haboruva eszkalalodott krizis jo urugy lesz meg par trillio dollar nyomtatasahoz (mint ahogy az lenni szokott ilyen helyzetben), ami nem igazan segiti annak erosodeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest