- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
exile
tag
Probléma megoldódott!
Volt mellettünk egy hatalmas építkezés és valószínüleg az ottani nagy teljesítményű gépek egyike volt a zavaró tényező. Mivel a ház felépült a gépek is elmentek, a zaj is megszűnt.
Köszi a segítséget! -
exile
tag
''Azt javaslom, hogy húzz ki minden audiókábelt a T7700-ból és hangosítsd fel, hogy hallatszik-e valami zaj.''
Kipróbáltam, és így is zajos a bal első szatelit.
Észrevettem, hogy a zaj a hangerő fokozásával nem változik. Tehát amikor bekapcsolom a hangszórót, akkor már megjelenik a zaj úgy, hogy a hangok még nem hallatszanak, minimum hangerőn van.
Furcsa -
exile
tag
Amúgy már arra is gyanakodtam, hogy hátha a táp csinál valamiféle zajt. De lehet, hogy hülyeséget beszélek.
-
exile
tag
A probléma még mindig fenn áll.
Segítsetek! -
exile
tag
2004 Karácsony óta van ilyen hangfalszettem és idáig meg voltam vele elégedve, de egy ideje valami nem stimmel. Bár az is lehet, hogy a kezdetektől, csak én nem vettem észre.
A probléma a következő:
A bal első hangszóróból enyhe zajt hallok. Ez a zaj már akkor is hallható, ha nincs bekapcsolva a gép, csak a hangszóró (távirányítón). Ugyanezt a zajt hallom, ha bedugom a távirányító fejhallgató bemenetébe a a fülest, szintén zaj van a bal oldalon.
Próbáltam a fejhallgatót direktbe a hangkártyába dugni és akkor nem zajolt, és próbáltam másik hangszóróval is a hangkártyát és azon sem zajolt, tehát nem a hangkártya a hibás.
Esetleg találkozott valaki hasonló problémával? Vagy valaki tud vá valami megoldást?
Félek, hogy a hangfalszett a hibás, pontosabban a mélynyomóban található erősítő valamelyik kondenzátora csinálja a zajt.
Várom hozzászólásaitokat!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest