- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Hát, nem nagy az érdeklődés, pedig csak az érintet laptulajdonosok sincsenek kevesen ... hát még a potenciális felhasználók Realtek hangkártyával.
-
Komplikato
veterán
Megtaláltam egy ausztrál fórumban a driver "árát", potom 29.99USD. [link]
Meg ott valaki tesztelte EP45-DS4-en, és írta, hogy neki nem megy a digitális kimenete, ha ez a driver fent van.http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_Blaster_X-Fi#X-Fi_MB
X-Fi MB is a software solution that enables basic X-Fi features on certain integrated HD audio codecs, essentially transforming basic integrated audio into an X-Fi device. It requires some degree of driver support from the audio hardware manufacturer. X-Fi MB is commonly bundled with motherboards and computer systems, and is comparable to an X-Fi XtremeAudio. -
Komplikato
veterán
Nos, benézve a megadott alaplapok driverei közé, valóban ott van a három részre szabtalt 30 napos trial driver, potom 180MB.
Természetesen(?) Vista only, ebből következik (szerintem), hogy ez valami Realtek-re ültetett Alchemy verzió lesz. Ja és megint csak természetesen csak a 32 bites Vistához. Ejnye bejnye, lassan itt a Windows 7, meg kéne talán tanulni drivert írni valakinek.
Most leszedem, de tesztelni nem tudom, mert a gépen csak 64 bites W7 van ...
Mondjuk vicces lenne ha menne a lapomon, mert egy őskövület, és a jó öreg ALC880 van rajta.P.S: Amúgy vicces a támogatott alaplapok listája, pl. van EP45C-DS3, meg EP45-DS3P, de EP45-DS3 meg nincs, csak UD3. Aki picit ért hozzá, azt nem hiszem, hogy ez megzavarja, de mezei usert?
-
Komplikato
veterán
OFF: Az X-Fi topikban láttam mekkora balhé lett belőle, hogy hasonlóan leírta valaki ezt a Creativ-ról (megjegyzem egyetértek vele, de nem pont az X-Fi driverei miatt), itt is csak flame lesz belőle.
"Ráadásul az összes pax alapja egy eredeti cl driver."
Ez nem jelent semmit a régi Creative driverek is olyan "kemény hibák" miatt nem mentek, amiket szemfüles arcok pár INF file átírásával megoldottak. Ilyen szinten nem érdekli őket, lásd lokalizált W2K/XP vs Creative driverek.
-
Komplikato
veterán
Az oké, hogy fizetett a GigaByte, meg az is "érthető", hogy a régi lapok tulajaira tesznek, de miért nem megy pl. G45, vagy G43/G41, esetleg AMD 770/790 chipsetes ÚJ alaplapokon?
Másrészt ennyi erővel holnaptól jópénzért mehet az összes Asus/Realtek alaplapon is ...Az EAX4 meg tuti a GigaByte elírása, mert EAX HD az szerintem az 5-ös.
-
Komplikato
veterán
A GigaByte bizonyos lapjaihoz (valamiért csak Intel platformon) X58, P45, P43 és P41 chipsetes lapokhoz, amiken Realtek ALC888 vagy 889 audio van, elérhető lesz a Creative X-Fi kártyák bizonyos lehetőségei, élükön az EAX4-el. Ha jól értettem a híreket, egy időkorlátos bővített driver lesz letölthető, ami (ha megnyeri a user tetszését) a Creative-nál JÓPÉNZÉRT véglegesíthető lesz.
Ami nem tiszta:
- Miért csak ezeken a chipsetes alaplapokon?
- Miért pont csak 888, 889 chipsetesn? A jó öreg 890-es, vagy 885 hol marad? nem beszélve az 1200-as verzióról.
- Miért csak GigaByte, ha már fizetős?És a legfontosabb kérdés: Mennyi idő alatt lesz ez meghackelve, hogy avilág összes Realtekes HD motyóján menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Delta Force (2024)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest