Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Scream007
üzenetére
ezuton szeretnek gratulalni ehhez a szakmailag tokeletesen megfogalmazott es leirt post-hoz
tudomasom szerint a prime nem ''par kb-os'' es az en memtestem meg pro, tehat fizettem erte..legkozelebb azert tajekozodj, mielott ''kioktatsz''.. majd ha tenyekkel ala tudod tamasztani (es fokent bizonyitani), hogy a prime95 alkalmatlan a stabilitas tesztelesere, akkor majd hoboroghetsz.. az a sok millio tuningos biztos azert hasznalja a prime-ot, mert annyira szar
mod: azt meg eleg alszent dolognak tartom a reszedrol, hogy a tuning listara olyan kepet raksz ki, amin egyaltalan nem szerepel semmilyen stabilitastesztelo program kepe..
meg csak egy superpi 32mb sem.. mar az sem tetszik, hogy szidod a prime-ot.. esetleg csak lemaradt a keprol a masik progi kepe, vagy esetleg az osszes stabilitast tesztelo program szar?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest