- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
Károly85 #332 üzenetére
Igen, igazad van, a fekete műanyag borítású LGA1700/AM4/AM5-re megy, a műanyag nélküli fém csavar pedig LGA2066/2011. A videó is ezt támasztja alá, valamint kinagyítottam a kezelésijét és ott is ez látszik egyértelműen. Amúgy emlékszem, hogy összeszereléskor próbálgattam a fém csavart is, de az nagyon nem illeszkedett. Most megnyugodtam, hogy nem kell szétszednem az egészet. Viszont a gumi-rezgéscsillapítókat valóban kihagytam, mentségemre szolgáljon, hogy az útmutató meg sem említette őket.
Mindegyikőtöknek köszi a segítséget!
-
rxmiss
tag
válasz
Károly85 #317 üzenetére
persze, az eredeti huto, ahonnan a kereses indult is TRX-es
ezeket ismerem, de mindketto dragabb, mint hogy meg akarjak belole venni ket darabot csak ugy, akkor mar a noctua 12-ese... ezert faj h az id-cooling eltunt, az $40 volt mikor vettem akciosan, de rendszeresen msrp alatt lehetett kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest