- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Ahogy már írták: AM5 Contact Frame Igazán nincs rá szükség AM5 prociknál, mert ezek nem hajlanak meg mint az LGA1700 CPU-k. De ezzel stabilabb és sérülésmentes a CPU efogatása, valamint a paszta nem kenődik körül a CPU-n amit nehéz letisztítani. 4k volt, szóval nem egy ökör ára (nekem legalábbis megért annyit).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
vezeralmos2
senior tag
Igen, érdemes. i5 és felette pedig kötelező. A gyári keret túl erős, és akkora nyomást fejt ki, hogy az egész processzor elgörbül. Ez szerintem károsítja a puha forrasztást is, illetve a hűtővel sem fog rendesen érintkezni a kupak.
Tehát a gyári leszorítókeret duplán garantálja hogy hűthetetlen lesz a CPU.That's got to be the best Skylake I've ever seen ️︎╰┈ > i9-9900k️╰┈>
-
blp85
aktív tag
Contact Frame vagy magyarul védőkeret a neve, ahogy olvastam az Intelnél nagyon ajánlott (régen az alaplapra gyakorolt hajlás miatt, amit nem tudom, hogy javítottak e azóta), az AM%-nél pedig simán csak ajánlott, gondolom egyszerűbb a processzor kupak tisztítása vagy pasztázása ezzel a kis kerettel.
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Lian Li GALAHAD II LCD 360 komplett folyadékhűtés, ARGB - fehér, FÓLIÁS!
- Lian Li GALAHAD II LCD 280 mm komplett folyadékhűtés, ARGB - fehér (GA2ALCD28W), ÚJSZERŰ!