Új hozzászólás Aktív témák
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a paszta mennyisége mennyiben befolyásolja a processzor hőmérsékletét? Ezüst pasztám van. Meg természetesen az is érdekelne, hogy mennyire normális, hogy a hűtőm (Arctic Freezer 7 PRO) egyáltalán nem meleg, sehol. Sem a bordák, sem a hőcsövek, semmi. Az Everest pedig elég magas értéket ír a megszokotthoz képest (E2160-as a procim: üresjáratban 50 fok a két mag, terhelve Orthossal 70 fok, néha magasabb - a legszomorúbb, hogy tuning nélkül is ezek az átlagértékek...). A hűtő normálisan fekszik a procin, már szétszedtem egyszer a gépet, akkor újra lett pasztázva és ''bebetonozva'' fölé a hűtő, de az állapot maradt... Arra is gondoltam, hogy a lapom félremél, de akkor is kéne valamiféle hőt átvennie a hűtőnek, nem? Szóval elég tanácstalan vagyok... -
warrior28
aktív tag
Ameddig rózsaszín a feszültség (értem ezt 1.475V fölött...), addig lehet a hűtőmmel följebb vinni? Vagy még a pirosban is?
-
warrior28
aktív tag
Csak még azt nem értem, hogy resetnél mér kapcsol ki a gép és csak azután be (már megin')...
-
warrior28
aktív tag
Közben rájöttem, hogy nem pirosas az a fesz, hanem rózsaszín...
Azt is észrevettem, hogy így tuningolva a proci hatással van a gépre azáltal, hogyha resetelem a winből akkor kikapcsol, vár már másodpercet és utána újra bekapcsol... LOL
[Szerkesztve] -
warrior28
aktív tag
Lehet, hogy a lapom nem elég jó? Mert 3750 Mhz körül már instabil. Bár a feszt nem vittem arra amit ajánlottál, csak egyel lejjebb...
-
warrior28
aktív tag
Most jöttem közben rá, hogy a gyári cooler még korábban tönkrement... így maradt a mostanim! A hőmérsékletem most 100%-os terhelésnél kb. 60-65 fok körül van tuningolva, alapfeszen (3,6Ghz). Kérdezném, hogy ha beállítom ezt a feszt amit írtál, akkor meddig húzhatom és nem-e füstöl el a proci ettől a fesztől? Ezen a feszen melyik az a freki ami ideális és stabil? Esetleg FSB feszét nemkéne emelnem? Bocs a sok kérdésért...
-
warrior28
aktív tag
Lehet, hogy még egy ideig megtartom a tápomat, mert egyrészt nincs pénzem újra, másrészt lefuttattam egy teljesítménytesztet 6,5 órán át. Tesztelte milyen a rendszer 100%-os procihasználat mellett. Végig 65-67 fokos volt a CPU, úgyhogy megvagyok nyugodva
!
A tápom amúgy az ajánlottba van besorolva...
[Szerkesztve] -
warrior28
aktív tag
Egy sima Intel Prescott magos 3Ghz-es proci, alpfeszen hány fokig bírja nem gyári hűtővel?
[Szerkesztve] -
warrior28
aktív tag
Hiába cseréltem le a hűtőzsírt, még mindig 50 fokos alapjáraton a CPU-m...
-
warrior28
aktív tag
És az is érdekelne, hogy hol tudnék ilyet szerezni!
Köszi! -
warrior28
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék kérdezni valamit...
Most vettem egy új alaplapot és beleraktam a régi procimat (P4 3Ghz). Az előző lapomban (P5P800) alapjáraton kb. 25-30 fokon ment, itt meg (P5B) 45-50... Lehetséges, hogy lekéne kennem hűtőzsírral? Ha igen, akkor milyet vegyek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged