- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deefun
csendes tag
Amúgy az előző hűtőm egy hyper tx2-es volt, akkor még 7200-as 2,53GHz-s procit húztam vele 3,2-re, de nem sokáig bírta, kb a 2,93 volt teljesen stabil vele, amit egy magas 65nm-eshez járó gyári hűtéssel is meg tudtam csinálni! Azért váltottam erre a hűtőre, és a procit is cseréltem hogy elérhessem a 4GHz-et! Lehet hogy akkor is probléma volt, hogy magas feszültséget adott az alaplapom, de nekem csak eddig sikerült felhúzni a tx2-essel a procit!
-
deefun
csendes tag
Az amúgy normális hogy orthos mellett 0,03V-ot esik a VCore?
-
deefun
csendes tag
Hát ez kész! A biosom alapból úgy húzta a procit mint a disznó! Manuálisan beállítottam az 1,2375-ös vid-et és 27 fokos a procim 25 fokos szobában! Lehet hogy azért változott ez a dolog, hogy most meleg, most jó a proci, amilyen kedve volt a biosnak annyi feszt adott rá! Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet, nekem fel sem tűnt!
-
deefun
csendes tag
Amúgy valóban sok a fesz, de nem tudom mért állítja magát így az alaplap...
-
deefun
csendes tag
[cpu temp]
Egy kép róla! -
deefun
csendes tag
Üdv!
Nekem is pont ez a gondom! EP35DS3-asom van, E7500-as procin egy XIGMATEK 1283-as igencsak komoly hűtő, és tuning nélkül 80 fok felett van full terhelésben, alapon meg 40-fok, ami azért fura, mert amikor beleraktam először a procit, 26 fokos volt, terhelve meg 36! Semmit nem változtattam rajta az égadta egy világon, csak beraktam még egy ventilátort a gépbe, de az nem változtatott semmit! És az előző procimmal is ugyan ezt csinálta, nem változtattam rajta semmit, és mégis néha elkezdett sípolni hogy baja van! Leszedtem a hűtőt és visszaraktam, mert semmi baja nem volt a pasztázásnak meg semminek, és működött megint jól! Aztán megint meghülyült!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged