- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hali!Az everest azért kellett eddig is,hogy lássuk,a max tuningot mennyi fesszel érte el a proci.Régebben ha a cpuZ és az everest mutatott fesze eltért,az se lett elfogadva.Emlékszem,szívtam vele rendesen.A valid persze,hogy hiteles,de nincs fesz rajta,ezért volt a cpuZ-Everest páros.Összefutottunk már párszor,tisztában vok(remélem
)úgy a Te,mint a procid eredményeivel.Ez nem ma lett kitalálva,csak gondoltuk,maradjon már egységes.Ami persze nem zárja ki,hogy ne módosítsuk,ha többeknek jobb a valid.
Személy szerint nekem teljesen mind1.Nem magántulajdon,döntsetek,s ha kell módosítva lesz
A65-ösöknél nem gondolom,hogy kellene az nagyon jól mőködött,de 45-nél nincs igazán tapasztalat.krammerka: Az orthos-prime blendbe menjen,asszem ez nincs most benne,de eddig is így volt.Sztem minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest