- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
jóestét
én ezt a 3 kategoriát javaslom hirtelen a core i7-hez meg még egy kategoriát a max. kategoriát... tehát 4. kategoria legyen hirtelen..
az 1. - 2. - 3. kategoria az stabilitás (prime95,linx,intelburn) tesztes legyen...
legalább 30. perces valami...1. kategoria :: olyan eredmények aminek a Vcore-ja 1.15v alatt van...
2. kategoria :: olyan eredmények ahol a Vcore 1.15v - 1.25v között van...
3. kategoria :: 1.25v feletti stabil eredméynek....( ennek az a lényege hogy ha mondjuk valaki csinál valami stabilitás tesztes tuningot, akkor azt egyböl be tud sorolni bármelyik 3. kategoriába.... ne az legyen hogy aztmondod, hogy ez ide se jó meg oda se jó, mert akkor elmegy az user kedve.... ugy kell megcsinálni a feltételeket hogy jó legyen
mindenkinek..)
"Ram: Meg fogják kapni azt ami jár nekik. Szerinted ezek a ventis ramhűátők gond nélkül elférnek a lapon, s nem lógnak É.híd , VGA -ba?"
szerintem igen jó lesz , elfér elvileg... ha nem akkor lehet flexelni sikitóval
nekem egy 12cm venti van , csakúgy rátéve a VGA-ra és az hüti a ramokat...
kéne egy jelenlegi képet csinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged