Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka
üzenetére
Hát igen, ki kell tapasztalnod ezt is, hogy mit szeret.
Legfőképp arra figyelj, hogy a QPI órajelét tartsd 4GHz alatt (addig ált. nincs gond vele). Lehet megy fölötte is (ha megy, akkor nyugodtan növelheted azt is, mert jó hatással van a memória sebességre), de egy bizonyos órajel fölött ez is okozhat instabilitást.
A ramokra akkor éri meg áldozni, ha esetleg i5/i7-et tervezel. I3 szériához én azt mondanám fölösleges gyorsabb ram. Eget rengető gyorsulást/javulást nem fogsz elérni nagyobb órajelű ramokkal sem. Ezt azzal magyaráznám, hogy sajnos az i3-ak memvezérlője lesz a szűk keresztmetszet. Hiába hajtanád 2000MHz-en a ramokat, sokat nem gyorsulnának.
Inkább nézd meg, hogy ezek a ramok mire képesek (magasabb órajelre, esetleg szorosabb időzítésekre).Én meg közben néztem egy Max BCLK-t. Egyelőre ennyi jött össze. Ha valamelyikőtök majd ráér ezt is berakhatja a táblázatba egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi