- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Volt ilyen is. Annak idején ez a proci majdnem Ákoshoz ment, még amikor neki is 939-es konfigja volt.
Csak ugye neki nem volt úgy pénz, nekem meg sürgősen el köllött adni, mert rinyált a család, hogy nincs gép, mert lap már nem volt alatta.
Csak aztán rácsaptak előtte, így nem tom, hogy mi lehet a procival... De volt benne kakaó, nem is kevés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naja, ilyennel már én is szívtam meg a régi AMD-s korszakomban. Épp, hogy elindult a rendszer, indítottam a cpuz-t, ráböktem, hogy valid, erre meg írta, hogy már van új.. Rányomtam, hátha letölti, fagyott a gép, utána már nem indult el soha.. Régi szép idők.
[link]
De ha már retro.E6400-al ez volt a kopp, annak idején: [link], de hogy mekkora fesszel, arról már fogalmam sincs.
@akoska: Én is már rájuk szóltam egyszer, még régebben...
-
barnam_
nagyúr
Értelmes vga nélkül és gyári hűtővel nem állok neki komolyabb tuningnak (nyitott ablak
), de ha jövőre meglesz mindkettő, akkor mindenképp alkotok valamit majd.
Persze hogy segítek, ha kell segítség akármiben, nyugodtan írj pü-t(#9061) kimi02: Sajnos nem. Bios normal feszen (ez az alapfesz Giga-éknál) még elindul 9x445=4Ghz-en, de bootolni nem tud. Prime stabil 4Ghz-hez bios 1.28v kell neki. Na nem mintha panaszkodnék, láttam én ennél rosszabb eredményt is
-
darál0w
Jómunkásember
-
johniee
senior tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
-
darál0w
Jómunkásember
na de ezaz .
menne ez több fesszel többet, de nem akar. 440fsbnél nem tudok neki többet adni. mi lehet az oka?
már ezzel küzdök 1 napja.
'segíccsé'
-
gooool
őstag
Ha sikerül eladnom a lapot csere helyett,akkor bejelentkezek érte.
akoska07:Tudom,hogy a legjobb lap van a tulajdonomban,de mivel kolis vagyok,ezért nincs időm rendesen kiismerni a bivaly erejét.
Aggregátor:Lehet sikerül eladnom a lapom,és akkor lehet megveszem.De nem biztos,csak lehet.
-
barnam_
nagyúr
Azért ne vegyél rá mérget, könnyen lehet hogy sokkal többet kell rá költened. Viszont ha szétnézel az aprók közt, 20k-ért már találsz szerintem radiátort, cpu blokkot, pumpát, meg csöveket egyéb cuccokat. Inkább shteer-re hallgass
akoska07: igen, ennyiért csak a starter kit vehető meg...
-
bzs73
őstag
Na kezded már te is lipi.
Én most adtam el az egész konfigot.Még én is gondolkodok mi legyen.Vegyek ólcsó lapot,ólcsó procit,laptop-t,vagy corei5-7,Nem tudom.Most tudnék corei7-t ólcsón ismerőstől,de még átgondolom mi legyen.Azt meg hogy eladtam most mindenem nem bánom.Unalmas volt már.Pedig rendesen változtattam rendszeresen,de még se izgat már a dolog.Lehet kicsit pihentetem a dolgot,addig kérek egy laptopot kölcsönbe,mert a ph hiányozna már. -
barnam_
nagyúr
Az meg, hogy ami másnál 1,25v, az nálam 1,84..nem izgat.
Ha tényleg csak a tuning a cél, szerintem építs ki egy jó vízhűtést, és vadássz minél jobban tuningolható, minél olcsóbb procikra. Így a pénztárcád se lesz lapos, és az élmény is megmaradDe szerintem hamarosan i7-ed lesz, mert furdal a kíváncsiság
-
yolan
őstag
Ezzel én is így vagyok, egy jó kis sztereó és tökéletes, de ha már költöttem ezekre a vackokra, pioneer sx 434 és hozzá való két pioneer 2 utas hangfal, hát szeretném élvezni
, bár, igen, venni kéne egy xonar-t pld..
mugen2, extreme, m2f, láthatod hogy minél drabálabb a hűtése, annál jobban vonz, legyen hűvös minden
, de igaz amit mondasz, 1.3 mindenre elég hétköznapra, a kis e8400-am meg nem kér annyi delejt hogy a pwm számot tevően melegedjen
holnap este, 19 körül, tökéletes, kikötő, tökéletes, inni, tökéletes
, küldtem pü-t
-
yolan
őstag
hja, és tegyük hozzá hogy a masimus sem nőtt a szivemhez
sok zenét hallgatok, de ha a hangkeltő maga ugyan az akkor szvsz tökmindegy.
viszont, tudod, a hűtésre is érzékeny vagyok, az pedig igen változó az egyes revek között, akár r akár p. kikéne fogni egy rev 1.0-est, vagy nem mérhető a különbség? nem akarom 68 ventivel fújatni hogy hűvös legyen.holnap 13körül végzek, utána pangok a kávézóban
-
yolan
őstag
Hmm, azt hittem ezzel most újat és okosat mondok
igen-igen, mikor belőttem a procit, friss rendszeren megnéztem, így lett a legjobb eredményem 11.6, ha ezeket végigzongoráztam, ha nem akkor 13-14 körül végzettSzerk.: a fejlettebb audió mit takar pontosan a P-nél? erre érzékeny vagyok, ha életképes különbség van akkor P-t kell keresnem.
-
yolan
őstag
a feladatkezelőt indítsd el adminként, állítsd át a superpi prioritását real time-re az explorer-t pedig lődd ki, lefut a pi, utána new task-ként újra tudod indítani az explorer-t, én így 1m-ben vagy 2-3mp-t nyertem, hátha.
Evribádi, keresztkérdésem lenne hozzátok, tapasztalt ud3 szériás kollégákhoz.
lapcsere van láthatáron pénzhiány miatt, tudom, untok, néha énis magam.
szóval, ud3r és ud3p között mi a különbség? és az egyes rev-ek között? -
tom_tol
addikt
-
bzs73
őstag
Értelek.
Amugy a jó kis lap ha valakit érdekelne.tom_tol:hát dfi nem egyszerű az biztos,de jó lapok azok is nagyon.Amugy kérdeztem akos-t az árról mennyi lessz ha napokba úgy alakulna.Nem is néztem az apróba,majd megnézem.Kár hogy kiment a fejemből.Pár napja nem volt lapom,és úgy is voltam lap nélkül,és csak a boltokat nézegettem,így megvettem ezt a lapot újonnan.Mondjuk jó kis lap.Sok újítást csinált benne az asus.
-
bzs73
őstag
Hát tom_tol biostar lapja.Csak gondolom akoska segít neki eladni,és ott van nála.Ott van az apróba is.
Hameg már ott van,mért bírná ki hogy ne teszteljen az a jó ember.Hát teszt függő ő is,csak most beleunt kicsit.
No meg népszerűsíteni kell a biostar-t,mert félnek tőle az emberek.Amugy a többség főleg attól fél,hogy ügye itthon nem nagyon forgalmazzák,meg nem könnyű gariztatni se,meg stb.Gondolom én.Nem annyira a biostól,mert nemhiszem hogy kezdő tuningos biostar lappal kezd,aki meg benne van a tuningba annak meg csak egy kis kihívás,semmi több. -
bzs73
őstag
pll-t én nem nagyon állítottam soha.Van aki azt mondja segít,én nem azt tapasztaltam,bár lehet ezt is lapja válogatja.Ált a nagyobb eredményeket gigába nyomtam,ott nem segített nekem soha.Eleinte próbáltam néha 1.57-t adtam neki,de nem semmivel nem ment jobban.
akoska: miben tesztelsz?Táncsak nem biostar lapba?
-
bzs73
őstag
Hát azért gigába érdekes volt,hogy a biosba volt olyan hogy 2-3 fokozatot is állítottam a cpu volt-nak,és a cpuz még mindíg ugyanazt mutatta.
PL:ha ud3r-be 3.6ghz-nél adtam a biosba 1.0375v-t az a cpuz-be már 1.008v volt,de lazán ugyanezt mutatta a cpuz ha a biosba 1.03125-t adtam,de volt olyan hogy még 1.025 bios fesznél is ugyanazt mutatta a cpuz.Ez csak 1 példa volt,de ezzel a rutinos gigások tisztába is vannak.Na most asus-nál állítok a biosba,és cpuz ugyanúgy változik mindíg.Van külömbség azért.Ezt most nem azért mondtam hogy asus vagy giga,mert nekem teljesen mindeggy.Én nem vagyok eggyik párti se.Mindkét márkát szeretem,és mindkettőnek megvannak a hibái,meg a jó tulajdonságai,de az biztos hogy giga cpu feszbe többet csal.Na jól van,megvan nekem is a véleményem,és tapasztalatom,meg tudom hogy te se ma kezted,de ezen nem is fogunk összeveszni.
Amugy köszi,és üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- SörcsaPH!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Metal topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest